Papen Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ψαχνω εδω και κατι μερες για ενα προγραμμα να με βοηθησει να μετατρεψω το desktop , ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει ενα αλλα δυστηχος δεν εχω καταφερει να το βρω ακομη. Εχω δει καποιες foto εδω μεσα με ενα φανταστικο μαυρο που εχει ποσταρει ενας . Με βαση αυτο μπεικα στην διαδικασια να σας ρωτησω σχετικα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
totti Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Αν είναι για Windows XP κάνε μία αναζήτηση στο Google για Vista Transformation Pack
papahlamidas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις αλλά να ξέρεις δεν είναι όλα τα πακέτα τσάμπα... Εγώ χρησιμοποιώ την Free έκδοση του Objectdock εδώ και χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος!!!
Papen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μιας και προκειτε για δουλεια δεν υπαρχει προβλημα αγορας τους . Κατεβαζω την free να δω τι παιζει και προχωραμε παρακατω . Ευχαριστω πολυ
21century Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν πολλές λύσεις δωρεάν αλλά να μην απορροφά πόρους είναι το σημαντικότερο απο όλα. Ειδα και το Vista visula master το οποιο κατέβασα και λεω να το δοκιμάσω, μπορει να βάζει θέματα χωρίς άλλη παρέμβαση στο desktop....
Bspus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Εγω θα ελεγα αντι για Transformation pack να βαλεις απλως το zune desktop theme η το royale noir, τα οποια ειναι δωρεαν και με τις ευλογιες της MS. Ουτε καν το patchaρισμενο dll δεν απαιτουν γιατι ειναι official themes.
Papen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Εγω θα ελεγα αντι για Transformation pack να βαλεις απλως το zune desktop theme η το royale noir, τα οποια ειναι δωρεαν και με τις ευλογιες της MS. Ουτε καν το patchaρισμενο dll δεν απαιτουν γιατι ειναι official themes. Αυτο το Zune theme εψαχνα , εισαι ωραιος. Ευχαριστω πολυ
dimitris2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Papen συμβουλη να παρεις backup. οταν ειχα δοκιμασει τετοια transformation packs τις περισσοτερες φορες οταν τα βαριομουν και τα εκανα uninstall ή θα σερνοταν ή θα χρειαζοταν φορματ. δε ξερω ποσο εχει βελτιωθει η κατασταση στις τελευταιες εκδοσεις
alex2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις αλλά να ξέρεις δεν είναι όλα τα πακέτα τσάμπα...Εγώ χρησιμοποιώ την Free έκδοση του Objectdock εδώ και χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος!!! Φίλε μου είναι σχετικά ελαφρύ αυτό ή βαρύ? Γιατί με ενδιαφέρει, αλλά με φοβίζει πρώτον να μην τρώει πόρους και δεύτερον αυτό που ανέφερε ο dimitris2006.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.