The_player Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Mετά από παρα πολύ καιρό επανέρχομαι με θέμα στην ενότητα της Μουσικής. Κίνητρο για αυτό η επίσκεψη μου στην IBIZA την προηγούμενη εβδομάδα.Επειδή ξέρω ότι το θέμα απασχολεί πολλούς DJs έχω να επισημάνω το εξής από μουσικής πλευράς και όχι απο τουριστικής.... Κατά την επίσκεψη μου είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω 2 από τους κορυφαίους djs , τον TIESTO Και τον Paul Van Dyk και οι εντυπώσεις μου είναι θετικές και για τους 2. Ο Tiesto μελωδικός αλλά και "σκληρός" όποτε πρέπει με ιδιαίτερη έμφαση στο Show και στις γιγαντοοθόνες ξεσήκωνε τα πλήθη με μηνύματα τύπου "ΜΑΚΕ SOME NOISE" .... Πολλά και τα remixes του από παλιά κομμάτια π.χ. Delirium - Silence τα οποία μας θύμισαν τις παλιές καλές στιγμές της χορευτικής σκηνής... Ο Van Dyk με εντυπωσίασε .Απλός και πολύ φιλικός με τον κόσμο , "έπαιζε" πολύ με το κοινό ...Σταματούσε την μουσική και αμέσως μετά "τα έσπαγε" , έπαιξε όλα τα κομμάτια του σχεδόν...έπαιζε ταυτόχρονα με MIDI μελωδίες....ενώ χόρευε και έκανε πηδηματάκια μπρος και πίσω....Με "μάγεψε" στην κυριολεξία... Βέβαια την ίδια μέρα έπαιζαν μαζί στο PACHA , David Guetta και Βοb Sinclair....αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να διακτινιστώ... Ας μην συζητάμε ποιοί άλλοι ήταν εκεί... Carl Cox, Hernan Cattaneo, Danny Tennaglia και Wally Lopez ....κτλ... Οι τιμές στα clubs για αυτούς τους DJS ήταν κοντα στα 50 Euro μέσο όρο....χωρίς ποτό , όμως για μένα όποιος πραγματικά γουστάρει αυτό το είδος μουσικής αξίζει να τα δώσει... Η μουσική κυριαρχεί στο νησί και την συναντάς σε κάθε σημείο ...Από το πιο μικρό baraki , σε events σε μαγαζια....και το κυριότερο ....ΟΛΟΙ χορεύουν!!! Όχι όπως την χώρα μας που ακόμα και στην Μύκονο αρχίζει και σπανίζει το κέφι... Για μένα ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία , ένα όνειρο ζωής που έκανα πραγματικότητα και εύχομαι σε όλους τους Djs και μή....να το τολμήσουν το συγκεκριμένο ταξίδι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.