Προς το περιεχόμενο

PC στα 1400+ ευρώ - Συμβουλές

bab_is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν "ενδέχεται", είναι βέβαιο. 32bit λειτουργικά θα δουν ~3GB RAM. Αν θες παραπάνω πήγαινε για 64άρια. Δεν έχει να κάνει με το chipset.

όποια motherboard και να πάρεις αυτό ισχύει...

Μόλις μου ρίξατε τη χαριστική βολή... Τι μαθαίνει κανείς...

Δημοσ.

Φιλε τροφοδοτικο παρε HEROICHI 550w. Ειναι οτι καλυτερο. Απο τα πιο σταθερα που υπαρχουν. Η αποδοση του απλα τελεια. Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Η τιμη του ειναι περιπου 90 ευρώ (τα αξιζει με το παραπανω).

Δημοσ.
Φιλε τροφοδοτικο παρε HEROICHI 550w. Ειναι οτι καλυτερο. Απο τα πιο σταθερα που υπαρχουν. Η αποδοση του απλα τελεια. Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Η τιμη του ειναι περιπου 90 ευρώ (τα αξιζει με το παραπανω).

Κι εμένα ένας φίλος μου έχει ένα Q-Tec 500W (~35Ε) και δεν είχε ποτέ πρόβλημα...

Τι σημαίνει αυτό, οτι πρέπει να το προτείνω στον κόσμο;

Το οτι ένα τροφοδοτικό δε σου παρουσιάζει πρόβλημα για ένα χ χρονικό διάστημα, δε σημαίνει οτι είναι και η καλύτερη επιλογή συγκριτικά με κάποια άλλα...

Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που λες που βγάζει 18Α στη +12V1 και 17Α στην +12V2 και έχει και 90Ε.

Δημοσ.
μια ερώτηση, η κάρτα γραφικών σου υποστηρίζει μνήμες DDR3 (# Μνήμη: 896MB DDR3 στα 448-bit. ), ενώ εσύ θα βάλεις DDR2, δε πρέπει να είναι ίδιες η mlkies λέω? (noobas :P)

Εαν ηταν ετσι η 4870 που εχει GDDR5 μνημες θα εμπαινε σε μητρικη που δεχεται DDR5 μνημες (πραγμα αδυνατον απο την στιγμη που δεν υπαρχουν μητρικες που υποστηριζουν DDR5 μνημες) Tο μονο που μετραει ειναι να ειναι η θυρα pci express ;)

Δημοσ.

παντως αλλαξε τροφοδοτικο...αμα θες μεγαλο κοιταξε σε Tagan ασε που η καρτα γραφικων ειναι μουφα μπροστα στη 4870 και ειναι και πιο οικονομικη και σε οθονη πηγαινε σε 22'' αφου ειναι ελαχιστη η διαφορα... ισως και η μητρικη να θελει αλλαγμα....

Δημοσ.
παντως αλλαξε τροφοδοτικο...αμα θες μεγαλο κοιταξε σε Tagan ασε που η καρτα γραφικων ειναι μουφα μπροστα στη 4870 και ειναι και πιο οικονομικη και σε οθονη πηγαινε σε 22'' αφου ειναι ελαχιστη η διαφορα... ισως και η μητρικη να θελει αλλαγμα....
Ε οχί απάραιτητα Tagan:p δες κάποιο corsair,seasonic,enermax απο 600 watt και πάνω,μιά χαρά θα είσαι;)(και tagan να βάλεις,απλώς δεν είναι η μόνη σου επιλόγη)
Δημοσ.
και καθόλου για παιχνίδια.

Μήπως και η 4870 είναι κάπως υπερβολική για ένα σύστημα που δεν προορίζεται για gaming? Άποψή μου, ανέβα κατηγορία στην οθόνη παρά πάρε gaming κάρτα γραφικών.

• Super Moderators
Δημοσ.

όπα αυτό δεν το πρόσεξα καθόλου...

πράγματι αφού δεν παίζεις games μια κάρτα των 60 euro είναι αρκετή

Δημοσ.

Μετά από όσα μου γράψατε, άλλαξα κάπως :lol: τη σύνθεση.

TOWER CoolerMaster Centuriom RC-590-KKN1-GP Black

PSU Corsair 750W CMPSU-750TXEU

CPU Intel Core 2 Quad 9550 (s775/2, 83) Box

M/BOARD Asus P5Q Deluxe (P45,DDR2)

RAM Corsair Ram 4GB Kit DDR2 8500C5DF G

VGA Asus 9800 GT SVGA (PCI-Express, DDR3, 512MB)

HDD Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS)

DVDRW LG LScribe GSA-H55LRB BW SD

MONITOR-TV LG TFT-TV 20" M208WA-BZ

K/BOARD-MOUSE Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 v2Gr

FDD NEC 3.5" Μαύρο (IDE)

Έχετε μήπως και κάποια πρόταση, για USB stick για WiFi συνδέσεις; (Access Point)

Εκτός απροόπτου, την προσεχή Δευτέρα, παραγγέλνω...

Ευχαριστώ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, για το χρόνο και τη διάθεσή σας...

• Super Moderators
Δημοσ.

και η 9800GT υπερβολή είναι από την στιγμή που δεν πρόκειται να παίζεις παιχνίδια...

Δημοσ.

Κι εμένα ένας φίλος μου έχει ένα Q-Tec 500W (~35Ε) και δεν είχε ποτέ πρόβλημα...

Τι σημαίνει αυτό, οτι πρέπει να το προτείνω στον κόσμο;

Το οτι ένα τροφοδοτικό δε σου παρουσιάζει πρόβλημα για ένα χ χρονικό διάστημα, δε σημαίνει οτι είναι και η καλύτερη επιλογή συγκριτικά με κάποια άλλα...

Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που λες που βγάζει 18Α στη +12V1 και 17Α στην +12V2 και έχει και 90Ε.

Τα Q-Tec είναι ότι χειρότερο.Το αν θα το προτείνεις η όχι είναι δικό σου θέμα.Όσο για το συγκεκριμένο ξέρω τι προτείνω είναι από τα καλύτερα για κανονικό pc και όχι cross η sli.Όσο για το x διάστημα που λες 5 χρόνια χωρίς ups και με πτώσεις τάσης και δεν έχει κάνει το παραμικρό.Εσύ τι πρόβλημα έχεις που το προτείνω;

Δημοσ.

Μα δεν είπα οτι έχω κάποιο πρόβλημα...

Οτι είναι δικό μου θέμα αν θα προτείνω το Q-Tec, αυτό είναι σίγουρο αλλά δε σημαίνει οτι θα έχω και δίκιο.

Δηλαδή τα παρακάτω τροφοδοτικά δεν είναι καλύτερα από το Heroichi; (Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι κακό τροφοδοτικό)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1076515

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700417

Σκοπός της αντιπαράθεσης δεν είναι να μειώσει κάποιος κάποιον άλλον, αλλά να γίνει μια συζήτηση με κερδισμένο πάνω απ' όλα τον ενδιαφερόμενο, στην προκειμένη περίπτωση τον bab_is

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...