megadancemix Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Καλημερα στη παρεα. επειδη το drive μου κανει κατι κολπα τελευταια λεω να το αλλαξω. Μπορει καποιος να μου υποδειξει καποιο drive της αγορας ωστε να αντικαταστησω αυτο που ειχε απο την "μανα " του?
georgeadams Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Πήγαινε στη menu bar, πάτα το μηλαράκι που βρίσκεται τέρμα αριστερά και από το μενού που θα ανοίξει επέλεξε το About this mac. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πάτα το κουμπί More info... Θα ανοίξει η εφαρμογή System Profiler που δίνει αναλυτικές πληροφορίες για το hardware & software του συστήματος σου. Αν πατήσεις στην επιλογή ATA, θα δεις το ακριβές μοντέλο του superdrive σου. Στο δικό μου MacBook (άσπρο, 2.4GHz), το μοντέλο είναι το: HL-DT-ST DVDRW GSA-S10N. Θεωρητικά, οποιοδήποτε slim DVDR με μηχανισμό φόρτωσης Slot-in θα δουλέψει. Δεν είμαι όμως και σίγουρος. Πάντως στο παλιό μου Mac Mini που δεν είχε DVDRW αλλά CDRW, είχα δοκιμάσει ένα Pioneer DVD-RW DVR-K06 και το αναγνώρισε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
megadancemix Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Καλημερα Κοιταξα για το Pioneer αλλα δεν τον βρηκα πουθενα ( σε ελληνικο καταστημα). Κοιταξα και στα γνωστα ( plaisio,multirama,system graph ) αλλα τζιφος. Δεν εχω καλη συνδεση και η αναζητηση ειναι μαρτυριο . Ωσπου να ανοιξει μια σελιδα ξεχνω τι ηθελα να ψαξω.Αστα να πανε.
georgeadams Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μια αναζήτηση στο Skroutz, στην κατηγορία Optical Drives για τη λέξη slot μου έβγαλε 16 αποτελέσματα: http://www.skroutz.gr/c/89/optical_drives.html?keyphrase=slot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.