makis_dr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Γεια σας!Εδω και δυο βδομαδες παρελαβα ενα modem router απο την vivodi.Ομως ειμαι στον οτε δεν μου εχουν ενεργοποιηση τη γραμμη ακομη.Υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθω στο internet μεσω του οτε γιατι απο οτι φαινεται το modem ειναι κλειδωμενο και μολις ενεργοποιηθει η συνδεση με την vivodi να το εξαναπαναφερω στην αρχικη του κατασταση? Ευχαριστω πολυ! καλησπερα και παλι.Ρε παιδια πραγματικα το ρουτερ αυτο ειναι παρα πολυ καλο και θα ηθελα να το χρησιμοποιησω με την τωρινη μου συνδεση conn-x ειναι ασυρματο και με βολευει εξισου γιατι αγορασα και μια καρτα δικτυου και οπως φαινεται θα αργησει να ενεργοποιηθει η vivodi.Υπαρχει καποιος ρε παιδια να μου δωσει μια απαντηση?
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ο μονος τροπος για να ξεκλειδωθει θα ηταν να του αλλαξεις firmware αλλα μετα πρεπει η να βρεις το ιδιο firmware με αυτο που ειχε για να παιξουν τα voip και αυτα με τιν vivodi.αν ειναι απλα για internet και δεν εχει voip η tv τοτε θα παιξει και με το αλλο firmware που θα ειναι ξεκλειδωτο.δεν ξερω αν το εχουν κλειδωμενο ετσι τυπικα η αν το κλειδωνουν για τις ρυθμισεις voip.αν ειναι λογο voip πρεπει να ξαναβρεις αυτο που ειχε μετα διοτι τις ρυθμισεις δεν θα στην πουν λογικα για αυτο το εχουν κλειδωσει.αν ειναι μονο για νετ και το κλειδωνον ετσι τυπικα για brand name τοτε αλλαξε firmware εκτος αν το εχουν Locked και αυτο.
makis_dr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 θα εννοεις με τον upgrade wizard να του αλλαξω firmware.Mαλλον το εχουν κλειδωσει το firmware για να μην μπορεις να το "πειραξεις".το δοκιμασα απο την στιγμη που το πηρα αλλα δεν γινοταν τιποτα.καποια τροποποιηση στο αρχειο user.ini ισως να ειναι το μυστικο.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 τοτε δεν ξερω κατι αλλο.ελεγα μπας και το ειχαν αφησει ανοιχτο.δεν ξερω αν μπορεις να το αλλαξεις με κανα telnet η με καποιο αλλο προγραμμα απο την speedtouch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.