Προς το περιεχόμενο

trojan στο pc της εταιρίας

anty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να έχω trojan στο pc της εταιρίας μου.

Και καθώς είναι κλειδωμένο, κάνω Logon σαν χρήστης και όχι σαν admin οπότε δεν μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο ανάλογο πρόγραμμα για να φαω το trojan

Καθώς η πολιτική της εταιρίας είναι λίγο ''αυστηρή'' με αυτά τα θέματα, οπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ζητήσω απο τον admin να το διορθώσει ή απλώς να το ξεκλειδώσει.

Γνωρίζει κανείς κάποια λύση στο πρόβλημά μου ?

Ευχαριστώ εκ το προτέρω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση

υπάρχει κάποιο link ?

απο μια συντομη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι να χρησιμοποιήσω

Δημοσ.

Αυτά κατεβαίνουν απο το επίσημο της εταιρίας, αλλα δεν βρηκα πουθενά πως ακριβώς αγοράζεται. Είναι δωρεάν ή σου ζητάει key (οποιοδήποτε product key απο αντίστοιχο πρόγραμμα της εκάστοτε εταιρίας) κατα το boot;

Δημοσ.
Αυτά κατεβαίνουν απο το επίσημο της εταιρίας, αλλα δεν βρηκα πουθενά πως ακριβώς αγοράζεται. Είναι δωρεάν ή σου ζητάει key (οποιοδήποτε product key απο αντίστοιχο πρόγραμμα της εκάστοτε εταιρίας) κατα το boot;

Είναι απολύτως δωρεάν και δεν χρειάζεται εγγραφή-register.

Απλά κατεβάζεις το αρχείο .iso και το καις σε ένα κενό cd.

Μετά boot-άρεις το σύστημα απ'το δισκάκι σου και κάνεις έλεγχο.

Εγώ έχω δοκιμάσει με το F-secure το οποίο κάνει και update.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κυριοι συνάδελφοι

Αν και οι απαντήσεις σας ήρθαν αργότερα απο οτι έλπιζα και ενδιάμεσα αναγκάστηκα να το δώσω(το pc) στον admin της εταιρίας και είχα κάποιες γκρίνιες :fear:, εντούτοις οι συμβουλές σας ήταν κάτι παραπάνο απο πολύτιμες για μελοντικές χρήσεις

Σας ευχαριστώ πολύ !:-D

Δημοσ.

Δουλειά του admin είναι η διαχείριση και όχι το service.

Ειδικά στην περίπτωση που η πολιτική της εταιρίας απαγορεύει τις "μαλακίες" διότι έχει μόνο ένα άτομο που είναι ταυτόχρονα "μηχανοργάνωση/support/administration/service/καφετζού/αναλώσιμα/πλήρωμα-λογαριασμών-του-αφεντικού-και-κατάθεση-στοιχημάτων-του-μάνατζερ-στο-πρακτορείο"

(όπως συμβαίνει στην Ελλάδα συχνά η ανάθεση 20 θέσεων στο ίδιο άτομο για προφανείς λόγους)

τότε είναι λογικό να βρίζει αν κάνεις τέτοιο λάθος. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...