godslayerxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ο ένας πυρήνας λέει 49 και ο άλλος 44 ...οπότε σωστά στο βγάζει...απλά το realtemp σου λέει αναλυτικά για τους πυρήνες και όχι μια γενική θερμοκρασία
Tzive Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 63°C και ανεβαίνουμε...τώρα δεν έχει διαφορά το Speed Fan με το Real Temp :shock:
pabou13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 απο την αρχη του thread και δεν μας εχει απαντησει ακομη ο topic starter @Tzive: σιγουρεψου οτι η ψυχτρα εχει κουμπωσει καλα στο cpu και να ελενξεις εαν η θερμοαγωγιμη παστα εχει τοποθετηθει καλα
Tzive Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Σημείωση: το κουτί μου είναι ανοιχτό απο την μια πλευρά edit: είμαστε σταθερά στους 64-65 βαθμούς εδώ και 10 λεπτά. έχει κάνει 8 tests το orthos
Tzive Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 @Tzive: σιγουρεψου οτι η ψυχτρα εχει κουμπωσει καλα στο cpu και να ελενξεις εαν η θερμοαγωγιμη παστα εχει τοποθετηθει καλα είναι στις default βάσεις της mobo και είναι σίγουρα καλα...Πάστα είχα βάλει πριν απο 3-4 μήνες...στο μέγεθος μιας φακής στην μέση του επεξεργαστή, χωρίς κενά γύρω του... edit: τα 3 χαλκίνα pipes είναι αρκετά ζεστά έξω έξω, πράγμα που λόγικα σημαίνει οτι δουλεύει όσο μπορεί η ψύχτρα! σωστά ;;;
pabou13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 βαλτου εναν ανεμιστηρα με πιεση να χτυπαει την ψυχτρα για να δουμε εαν ευθυνεται αυτη για το προβλημα
godslayerxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Tzive κάτι δεν πάει καλά, μπορεί όντως η ψύκτρα να μην αποδείδει, μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείς την πάστα του cpu (την απλώνουμε σε όλη του την επιφάνεια), μπορεί στο δωμάτιό σου να κάνει τρομερή ζέστη και να είσαι και χωρίς a/c...
Tzive Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 βαλτου εναν ανεμιστηρα με πιεση να χτυπαει την ψυχτρα για να δουμε εαν για το προβλημα ευθυνεται αυτη μόλις αυτο σκέφτηκα να κάνω. η διαφορα ήταν μηδενική 11 λεπτά άντεξε. φάγαμε error πάλι
Tzive Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Tzive κάτι δεν πάει καλά, μπορεί όντως η ψύκτρα να μην αποδείδει, μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείς την πάστα του cpu (την απλώνουμε σε όλη του την επιφάνεια), μπορεί στο δωμάτιό σου να κάνει τρομερή ζέστη και να είσαι και χωρίς a/c... Είμαι πάνω απο τον Αγ.Στέφανο χώρις A/C βέβαια αλλά αντέχεται...την πάστα πως να την απλώσω;;; Μια ευθεία γραμμή στο κέντρο του ;;; Μόλις λύσω την CPU θα σας βγάλω μια photo για το πως ηταν απλωμένη η πάστα ;;; Ίσως ανόητη ερώτηση ;;; Η πάστες χαλάνε αν τις ανοίξεις ;;; έχω μια Artic Silver 5 αλλά την έχω απο το Πάσχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 η Arctic Silver 5 θέλει μια τελίτσα στο κέντρο και μετά άπλωμα σε όλο το heatspreader του cpu
Tzive Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 η Arctic Silver 5 θέλει μια τελίτσα στο κέντρο και μετά άπλωμα σε όλο το heatspreader του cpu ξανα έβαλα με αποτέλεσμα τώρα να βλέπω 48 idle στο Real temp και 41 στο Speed Fan...Το orthos δεν δουλεύει ούτε ενα 1sec. Μου πετάει error Το παράξενο είναι οτι με 1,200 Vcore δεν ανοίγει ούτε η οθόνη να μπει στο bios ενώ με 1,225 λειτουργεί κανονικά. Μήπως θέλει και αλλό ρεύμα ;;;
mits@kos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εγώ ρε παιδιά γιατί έχω 32C στο Real Temp και 42C στο Core Temp? Από τους ίδιους sensors δεν διαβάζουν θερμοκρασία?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 δεν είμαι σίγουρος γιατί αλλά το CoreTemp δεν παίζει σωστά με τους 45nm cpus της Intel
overclockerd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 δεν είμαι σίγουρος γιατί αλλά το CoreTemp δεν παίζει σωστά με τους 45nm cpus της IntelΕγώ που το δοκίμασα στον 7200 της αδέρφης μου εβγάλε error και συνέχιζε να ανοιγεί τέτοια παράθυρα! οπότε μάλλον δεν υποστήριζονται ή δεν αναγνώριζονται καλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ποια version όμως? όταν λέω δεν παίζει σωστά εννοώ ότι δείχνει λάθος θερμοκρασίες, error δεν μου έχει πετάξει ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.