Προς το περιεχόμενο

Intel E8400 Overclocking

^NaST^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Intel E8400 είναι στα 3 Ghz. Γίνεται Overclocking (χωρίς να βάλεις άλλη ψύκτρα) και να λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα; Αν γίνεται μέχρι πόσα Mhz θα φτάσει ο επεξεργαστής και θα πρέπει να έχεις και κατάλληλη μητρική ή γίνεται σε οποιαδήποτε;

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γίνεται,μπορείς άνετα να τον πας στα 3.6ghz,άλλα παίζει ρόλο και η κυκλοφορία του αέρα στο PC σου,η ζέστη τώρα το καλοκαίρι,κτλ.

Καλό θα'ταν να δώσεις 35~40 ευρώ να πάρεις μια ψύκτρα.

Μητρική τι έχεις?

Δημοσ.

αυτο το κοιταξες?

Γίνεται Overclocking (χωρίς να βάλεις άλλη ψύκτρα) και να λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα;

οι περισσοτεροι που εχουν 8400 ή 8500 το ξερουν οτι ανεβαινουν και πανω απο τα 4ghz .(επιβαλεται με αλλη 'καλη' ψυκτρα)

Δημοσ.

κοιτα οτι overclocking και να κανεις με τη 'μαμα' ψυκτρα καποια στιγμη θα σου παρουσιαστει προβλημα!για αυτο παρε μια ψυκτρα και εισαι ετοιμος!σε αυτα τα πραγματα λιγα λεφταπαραπανω δεν ειναι αχρηστα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
με msi p35 neo3 και 800άρες ram μπορούμε να δούμε λίγη προκοπή και εμείς η n00b...για τον 8400 μιλάω πάντα...

Μέχρι τα 3600MHz λογικά δε θα έχεις πρόβλημα και θα παίζεις 1:1 (400*9).

Δημοσ.

απο κει και πέρα ;;; και τι test χρειάζεται να του κάνω ;;; τι θερμοκρασίες πρέπει να βλέπω ;;;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Δημοσ.

Ο δικός μου τρέχει στα 3,6 (400*9) με το default ρεύμα και τις μνήμες 1:1 πάνω σε μια IP35 Pro, σε μια χαρά θερμοκρασίες (40-42 με κλιματισμό στο χώρο, 44-46 χωρίς, πάντα σε συνθήκσε browsing κλπ). Η μέγιστη θερμοκρασία που είδα ήταν μετά από 1 ώρα Orthos 57 βαθμοί (29-30 βαθμοί θερμοκρασία δωματίου :Ρ). Στο κουτί όμως έχω πολύ τακτοποιημένα τα καλώδια και 6*12cm ανεμιστήρες. Ψύκτρα την AC Freezer Pro 7. Λογικά με περίπου 1.35ν ρεύμα πάει στα 4...

Δημοσ.

οπότε θερμοκρασίες μέχρι 50-52 σε full load είναι λογικές ;;;

Το default ρευμα ποσο πρέπει να είναι...γιατι στο bios λέει 1,17 και μόλις ανοίγω CPU-IP μου λέει 1,225 και στο SpeedFan μου λέει 1,3

ποίο είναι το default voltage και πως θα είμαι σίγουρος για το ρεύμα περνάει αναπάσα ώρα και στιγμή απο την cpu μου ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...