vasilis123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 εγω πεταξα τα windows πριν καμια βδομαδα και ειmαι 15:p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 πως είσαι χωρίς τα windows?για να ξέρω και εγώ όταν τα πετάξω να είμαι προετοιμασμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 πως είσαι χωρίς τα windows?για να ξέρω και εγώ όταν τα πετάξω να είμαι προετοιμασμένος Ξεχνάς γνωστά εμπορικά παιχνίδια (native έστω)- κάτι που στην ηλικία σου δε ξέρω αν το θες. Επίσης ίσως σε ζορίσει λίγο η φιλοσοφία στην αρχή. Αλλά ακόμα κι αν δεν αντέξεις και το παρατήσεις, θα μάθεις μπόλικα στο μεταξύ. Mandriva έχεις; Νομίζω σε λίγο καιρό μπορείς να στραφείς προς μια Debian based (ή καθαρό Debian) διανομή. Το apt θα σε βοηθήσει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εγώ νομοιζω οτι αν καποιος δεν χρησιμοποιει το pc για παιχνιδια δεν θα εχει απολυτος κανενα προβλημα στο να πεταξει τα windows:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Linux ή Windows emulator?Λέει τίποτα η φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Οποιος παίζει και παιχνίδια κρατάτει το winstation του σε dual boot μόνο γιαυτή την δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 αλήθεια ρε gtroza 13 είμαι.... εγω πεταξα τα windows πριν καμια βδομαδα και ειmαι 15:p:p:p ενημερωτικά 61 είμαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Καλημερα σας εντυπωσιασμενος ευγε και προς τις δυο πλευρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 το εύγε στους ¨πιτσιρικάδες¨ που προσπαθούν να ανοίξουν ενδιαφέροντες δρόμους μέσα στο χρόνο οι ¨άλλοι¨, προσπαθούμε να τους κλείσουμε (με ενδιαφέροντες τρόπους) ! καλημέρα σε όλους και συγγνώμη για την ¨αναστάτωση¨ ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Να κλείσουμε δρόμους; Από τα 61; Τι να λέμε εμείς των 72; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 danaos θα σου πώ άν τα φτάσω ! . edit: μ' έκανες βίδες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μπράβο σας σε νεότερους κ γηραιότερους να σας έχουμε να σας χαιρόμαστε. Μπράβο σου ρε Danaos μακάρι κ ο πατέρας μου να είχε τι δικιά σου όρεξη που έχει λιώσει στη πασιέντζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 μην υποτιμάς την ¨πασιέντζα¨ και μην υπερτιμάς το ¨μηχανιλίκι¨ σόρυ για τις ¨συμβουλές¨ μου προβλέπω να πάω για banιο απ'τον κύριο ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δεν την υποτιμώ αλλά θα προτιμούσα αν υπήρχε το παιχνίδι Θανάσης multiplayer για να μην πηγαίνει στο καφενείο τόσο συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 κι' εδώ ¨καφενείο¨ είναι (e-καφενείο) αλλά με ¨ελλειπή¨ ανθρώπινη ¨επαφή¨. ας περιοριστούμε στα ¨τεχνικά¨ για να μας ¨παίζουν¨ :mrgreen: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ε θα κάνουμε ένα social networking site με όνομα e-kafenes.gr λοιπόν :ρ Το οφφτόπικ του οφφτόπικ γίνεται :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.