giorgos147 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Λοιπόν ας αρχίσουμε.Για αρχή δε θα πω πως....να πετάξουμε τα windows επειδή αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ....δε ξέρω πως ακριβώς να τα πετάξω Θα σας πω τι έγινε Μια ωραία μέρα (χτες) όπως έκανα ...surfing (στο internet...στη θάλασσα δε είχε κύμα ) μου ήρθε ντε και καλά να βάλω linux!Αφού το έψαξα πολύ λίγο μετά απο γρήγορες σκέψεις αποφάσισα να βάλω mandriva μιας που έχει πολύ ωραίο περιβάλλον...δεν έχει αυτό το sudo κάνε κάτι που έχει το ubuntu (δε το λέω για να νευριάσετε οι ....ubuntιδες ) και γενικά επειδή μου άρεσε.το κατέβασα και το έκαψα σε ένα cd.αφού έκανα μία ανασυγκρώτηση για να μη χάσω τίποτα (στα windows)έβαλα το live cd και έκανα....εγκατάσταση.Η εγκατάσταση ήταν πάρα πολύ εύκολη,ένας λόγος που επέλεξα mandriva αν και ξέχασα να το πω.Μετά μόλις έγινε η εγκατάσταση το έψαξα λίγο το kde 4(έβαλα τη beta) και αμέσως μετά έβαλα ta sources (τα βρήκα εδώ http://easyurpmi.zarb.org/ ) Μόλις τα έβαλα και γενικά το έφτιαξα στα μέτρα μου είπα....δε πετάς τα windows?τι τα θες?τσάμπα χώρο ποιάνουν και αφού δε θα τα χρειάζεσαι. Τελικά μετά απο ψάξιμο βρήκα ένα "εργαλείο" που λέγεται gparte live cd.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι να κάνω και απο που μπορώ να το κατεβάσω.Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 http://gparted.sourceforge.net/download.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Κατέβασε και το KGRUB για να σβήσεις τα Windows από τον bootloader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 το mandriva έχει δικό του εργαλείο για το grub....τα windows πως βγάζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 To KGRUB είναι ελληνικό όμως... Να το στηρίξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apanas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 [εκκίνηστε το σύστημα με το Partition Manager, ανοιξτέ το GParted, διαγράψτε την κατάτμηση των Windows (NTFS), και ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό, κλικ, για να επεκτείνετε την ext3 κατάτμηση στον ελεύθερο χώρο που άφησε η διαγραφή των Windows (NTFS). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 όλες οι διανομές linux, έχουν κάποιο parted μπές με το live cd της διανομή σου και σβύσε το partition των windows καλώς ήρθες Γιώργο147 Γιώργος1947:mrgreen: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 το parted του mandriva ισως να εχεις προβλημα με την μετακινηση προς τα αριστερα του partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 όλες οι διανομές linux, έχουν κάποιο parted μπές με το live cd της διανομή σου και σβύσε το partition των windows καλώς ήρθες Γιώργο147 Γιώργος1947:mrgreen: . ενημερωτικά 13ων είμαι ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.θα δω τι θα κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ενημερωτικά 13ων είμαι ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.θα δω τι θα κάνω ενημερωτικά 61 είμαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 αλήθεια ρε gtroza 13 είμαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ενημερωτικά 13ων είμαι ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.θα δω τι θα κάνω αφου εισαι 13 χαλαλι σου και το userbar και μπραβο σου που πετας τα windows (σε τετοια ηλικία λιγα παιδια το επιχειρουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ενημερωτικά 61 είμαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Να νιώθω ψάρι; Αλήθεια λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 αλήθεια λέω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Respect. παρά τα χρόνια σου νιος φαίνεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.