logo15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Καλησπερα. Ο υπολογιστης ειναι λιγο παλιος μα καλος για εμενα. Αλλα εχω ενα προβλημα. ενω ο ηχος απο τα ηχεια ακουγετε καλα δεν μπορω να ηχογραφισω. Μαλον μπορω αλλα δεν ακουγομε σχεδον καθολου.Ουτε αν φοναζω(ισα,οσα ψιθοιροι) Εχω βαλει φουλ το μικροφονο και την γραμμη εισοδου και την γραμμη μικροφονου αλλα τιποτα. ΟΙ ντραιβερς ειναι εγκατεστιμενοι κανονικα... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΕΙ??
logo15 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Καλησπερα. Ο υπολογιστης ειναι λιγο παλιος μα καλος για εμενα.Αλλα εχω ενα προβλημα. ενω ο ηχος απο τα ηχεια ακουγετε καλα δεν μπορω να ηχογραφισω. Μαλον μπορω αλλα δεν ακουγομε σχεδον καθολου.Ουτε αν φοναζω(ισα,οσα ψιθοιροι) Εχω βαλει φουλ το μικροφονο και την γραμμη εισοδου και την γραμμη μικροφονου αλλα τιποτα. ΟΙ ντραιβερς ειναι εγκατεστιμενοι κανονικα... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΕΙ?? Τιποτα???κανεις σας δεν ξερει τι μπορει να φταιει?? Λιγη βοηθεια παιδια!!!!Δεν μπορο να φτιαξω ηχογραφισω για κατι τραγουδια που ετιμαζω!!!
teofross Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Αν κανεις μια ηχογραφηση απο ενα τραγουδι που παιζει το pc πχ mp3 ακουγετε η ηχογραφηση καλα φιλε?
@topos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Λογικα θα εχουν θα εχει πιασει βρωμα στις εσοχες του μικροφωνου-μικρες τρυπιτσες-. Καθαρισε τις με μια οδοντογλυφιδα.. Αλλα ουτως η αλλως δεν θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα,δοκιμασε να συνδεσεις εξωτερικο μικροφωνο(εαν δεν εχεις θα δουλεψουν και ακουστικα-λειτουργουν αντιστροφα- .)
gdp77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Για 5-10 ευρώ αγόρασε ένα εξωτερικό μικρόφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.