Προς το περιεχόμενο

Μα όλα τ προβλήματα σ μένα;Πρόβλημα με original xp

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,χτες έκανα φορματ τ πισι του πατέρα μ,κ του πέρασα πάνω τα windows xp home sp1a English...Όλα καλά,έβαλα κ τα υπόλοιπα sp(2 k 3) μια χαρά,κ όλα τ σχετικά που χρειάζοντε οι υπολογιστές μετά από αυτό..Κ τώρα πάμε για windows update....τ κάνει κ μόνο τ,απλά πρέπει να βάλει ένα αρχείο-κ σταματάει εκεί-αυτό τ genius authentication....ελάτε ντε που δν τ βάζει...κ δν ξέρω κ γιατί..(αφού τ έχω ενεργοποιήσει μια χαρά τ windows μ),κάνει fail...Κ μάλλον αφού δν τ βάζει αυτό δν μπορώ να κάνω update τπτ...ούτε να εγκαταστήσω τπτ εγώ,όπως τις εφαρμογές του LIVE(mail,messenger κτλ)..Τί φταίει;Ότι τρέχουν ταυτόχρονα οι 2 υπολογιστές μου με τ ίδιο λειτουργικό;Δν μπορεί;Τέτοιο πράγμα;;Σας παρακάλω όποιος ξέρει,ας δώσει μια λύση..

Δημοσ.

μάθε ρε να γράφεις σαν άνθρωπος, στο σχολείο σου έμαθαν τα "πισι μ, τ κάνει κ μονο τ, δν" κ.α....

δοκίμασε να σβήσεις οτι προσωρινά αρχεία υπάρχουν στο φάκελο C:\Documents and Settings\userprofile\Local Settings\Temporary Internet Files (για να τα δεις πρέπει πρώτα να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεια + φακέλος όπως και τα αρχεια συστήματος) και ξαναπροσπάθησε.Δεν ειναι θέμα οτι τρέχουν και οι δυο υπολογιστές το ίδιο λειτουργικό, αυτό θα σε εκοβε στο activation, αφού έκανες τοτε είναι κάποιο κόλλημα απο τον IE. Δοκίμασε επίσης εαν υπάρχει κάποιο πρόσθετο στον IE που αφορά το genius advantage (νομιζω οτι υπάρχει) να το αφαιρέσεις για να ξαναεγκατασταθεί

Δημοσ.

Δν πειράζει τ πώς γράφω-άλλοι γράφουν χειρότερα-έχω συνηθίσει από τ κινητό.

Δν ξέρω πώς να εμφανίζω κρυφά αρχεία....:S..Πάντως έκανα γενική εκκαθάριση τν σκληρό για ότι είχε απομείνει..ττπτ κ πάλι..Έβαλα κ τν ie7 κ τν firefox3,τπτ κ πάλι..Στον ff3 πάει βάζει τ plug in...κ μετά όταν πατάω τν κωδικό που μ δίνει...αυτό κάνει search αντί να τν δεί κ να μ κάνει validate...FFS κ το site της m$...

Έψαξα κ βρήκα αυτό:

http://www.microsoft.com/genuine/downloads/faq.aspx?familyId=1d224714-e238-4e45-8668-5166114010ca&displayLang=en#ID0EXC

Q: Can one copy of Windows be used on multiple PCs? A: Windows is licensed for use on a single PC and can not be shared among multiple PCs. If you receive a copy of Windows pre-loaded on your PC, you can not transfer the license to another PC.

δλδ το απόλυτο ΕΛΕΟΣ,γιατί να μν γίνετε,αν κ νόμιζα ότι μπορούσα μέχρι 3 pc ή δν θυμάμαι πόσα..Βσκ πώς τ αφαιρούμε;Δν θυμάμαι αν βρήκα οδηγίες στην microsoft..

Κ αυτός δν είναι ο λόγος που δν μπαίνουν τ LIVE της;;;Κ τα updates;

Δημοσ.

el himador....

κανονικα δεν μπορεις, οταν αγοραζεις τα windows ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειναι για ενα μονο Η/Υ, αλλο αν εσυ τα βαλεις σε 15 μηχανηματα. Αν 8ες να τα βαλεις σε περισσοτερους, πρέπει να αγοράσεις αδειες ή επιπλέον CD. Άλλωστε, οταν βαλεις τα windows σε περισσότερους απο 2 Η/Υ και πας για ενεργοποίηση, το ποιο πιθανό είναι να μην κανιε μεσω internet αλλα δια τηλεφώνου, οπου η πρώτη ερώτηση που σου κάνουν είναι " σε πόσους υπολογιστές έχετε εγκαταστήσει αυτό το αντίγραφο;"

εαν εκανες ενεργοποίηση χωρις πρόβλημα, τοτε ψάξε αλλού.

Δημοσ.
Ότι τρέχουν ταυτόχρονα οι 2 υπολογιστές μου με τ ίδιο λειτουργικό;

Αυτό φταίει. Στο Activation σε κόβει, αλλά παρακάμπτεται με τηλέφωνο. Στο update όμως δε γίνεται.

Δημοσ.

Το πα στην μάνα μ :D ,κ στον μπαμπά :P .(καλά συ τ σκότωσες όμως:lol:)

Μέσω νετ που τ ενεργοποίησα(activate) δν μ έβγαλε πρόβλημα..

Δλδ να πάρω τηλ κ να ρωτήσω στην m$;;

Εε,θα τις διαβάζουμε από δω κ πέρα(αν κ δν τ αγόρασα ακριβώς,αλλά τ είχα κερδίσει :-D) αφού τις διαβάζεις κ συ αδμιν,αυτές τις λίγες σελίδες..

Τέσπα,παίδες ευχαριστώ για τις βοήθειες,τώρα δν ξέρω αν είναι να τ αφήσω όπως έχει ή να τ κάνω φορμάτ πάλι.Να στε καλά κ πάλι ευχαριστώ :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...