fotis12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 έχω εγκαταστήσει τα Ubuntu studio edition και έχω κάρτα γραφιικών την HD4850, δεν την αναγνωρίζει, καμία βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Τι εννοείς δεν την αναγνωρίζει; Δεν φορτώνει ο X; Ati είναι; Τους οδηγούς της ATI τους πέρασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Τι εννοείς δεν την αναγνωρίζει; Δεν φορτώνει ο X; Ati είναι; Τους οδηγούς της ATI τους πέρασες; Ο X δεν φορτώνει, έχω περάσει και τους οδηγούς της ATI αλλά δεν μπορώ να εφαρμώσω τα εφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad1kas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 δες την method 2 http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Hardy_Installation_Guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.