Προς το περιεχόμενο

Ποιον τετραπύρηνο να διαλέξω?

sourkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν εχεις περιορισμενο budget οντως τον πιο φθηνο, εαν εχεις λεφτα να 'σπαταλησεις' τον πιο τελευταιο. αλλα με τον τροπο που ζητας αποψη ειναι δυσκολο να σε βοηθησει καποιος.

Δημοσ.

Κανέναν τετραπύρηνο! Είναι πολυ καλυτέρος ο ΙΝΤΕL Ε8400 από τους 4πύρηνες και έχει αποδειχθεί σε τεστ. Στο μόνο πράγμα που θα δεις ελάχιστη διαφορά είναι στην επεξεργασία βίντεο και μουσικής (σχεδόν καθόλου στην μουσική). Στα παιχνίδια είναι καλύτερος ο Ε8400. Και αν είναι να δώσεις λεφτά πάρε καλύτερα μια κάρτα γραφικών ΑΤΙ 4700 Sapphire για να δεις διαφορά στα παιχνίδια..

Δημοσ.

για ποιο λογο το θες. αν θες επεξεργασια video και εικονας να πασ σε quad. αν σκεφτεσαι να τον παρεις τωρα και μετα απο 6-10 μηνες να ξεκινησεις να το δουλευεις τοτε περιμενε. τηα το παρεις και ποιο φτηνα :P

Δημοσ.

Τον χρειαζομαι για επεξεργασια video και ηχου. Η μητρικη που αγορασα ειναι M/B P5Q3 DELUXE/WIFI-AP,S775,P45,GL παιρνει ddr3. Καρτα γραφικων εχω παρει την Saphire 4870X2 SVGA (PCI- Express, DDR5, 2GB). Το μονο που μου εμεινε ειναι cpu και ram. Τα υπολοιπα τα εχω. Για την cpu θα διαθεσω μεχρι 350ευρω.

Δημοσ.
Σωστή παρατήρηση φίλε pabou13..δεν παρατήρησα ότι είναι trial έκδοση, δηλαδή χωρίς ψήκτρα..

Mαλλον tray ηθελες να πεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...