takissas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Το ipod touch (8gb) δεν έχει το μηχανισμό που όταν πατάμε παρατεταμένα την οθόνη μα δίνει την δυνατότητα να μετακινούμαι τα εικονίδια της οθόνης?
charoui Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 ναι αλλα από το firmware 1.1.3 και μετά αν δεν κάνω λάθος,και δεν πατάς την οθόνη αλλα το home button
stavrossak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Όχι και στις πιο πρόσφατες εκδόσεις (1.1.5. , 2.0. , 2.0.1.) εγώ όπως τα γράφει ο φίλος στο πρώτο μήνυμα το έκανα και με το Home επιβεβαιώνεις και σταθεροποιούνται.
DimAslan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά τα έχω ψιλοπαίξει... Για επιβεβαίωση και μόνο, έχω το iPod Touch 8γίγα... Έχω κατεβάσει από το Appstore κάποιες δωρεάν εφαρμογές αλλά δεν βρίσκω πώς να τις περάσω. Βρήκα ότι για να γίνει αυτό πρέπει να αγοράσω το Firmware 2.0 και μόνο τότε θα μπορούν να περαστούν, σωστά; Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος; Νομίζω υπάρχει κάποιος installer που το δούλευαν προ appstore, αλλά λέει ότι πρέπει να σπάσεις το ipod touch... Νομίζω αξίζει καλύτερα να αγοράσω το καινούριο πρόγραμμα. Έχει κάνει κανείς το ίδιο; Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Για το θέμα: Από την 1.4 (νομίζω) και μετά πατάς σε ένα εικονίδιο για λίγη ώρα, αρχίζουν να κουνιούνται. Τα μετακινείς αναλόγως και πατάς το home μόλις τελειώσεις. @DimAslan: Πρέπει να έχει 2.0 ή 2.1 για να περάσεις πράγματα από το appz store (είτε απευθείας μέσω wifi, είτε πρώτα στο itunes και μετά στο touch) O installer σε 2.0 δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα, υπάρχει όμως το cydia που κάνει ακριβώς το ίδιο. Για να δουλέψει πρέπει να κάνει jailbrake το touch. Τώρα για να κάνεις το touch 2.0 κανονικά πρέπει να πληρώσεις αλλά ψάξτω λίγο, θα βρεις να το κάνεις και τζάμπα όπως έκανα εγώ.
takissas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Γεια σας, για να είμαι πιο σαφής σας αναφέρω οτι ο ξάδερφος μου αγόρασε προχθές το ipod touch και δεν είχε το maps,mail,κ.τ.λ και το αναβάθμισα στο 1.1.5 και πάλι τπτ.Τι πρέπει να κάνω?
kaly13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Να πληρώσεις το update στην Apple για την έκδοση 2.0. Είναι 20 Ευρώ. Αλλά, ψάξτε και λίγο στο Internet. Ήμαρτον, όλα πρέπει να σας τα απαντάνε; Αυτή η ερώτηση θα ήταν καλύτερο να μην είχε γίνει καν. Το Internet είναι για να ψάχνουμε...
takissas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 εχω καταβασει το 2.0 αλλα δεν ξερω πως να το κανω.μπορει καπιος να με βοηθησει?
Greator Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Να πληρώσεις το update στην Apple για την έκδοση 2.0. Είναι 20 Ευρώ. Αλλά, ψάξτε και λίγο στο Internet. Ήμαρτον, όλα πρέπει να σας τα απαντάνε; Αυτή η ερώτηση θα ήταν καλύτερο να μην είχε γίνει καν. Το Internet είναι για να ψάχνουμε... Εχω βαλει την εκδοση 2 στο iPod Touch μου απο το Apple Store και εδωσα καπου στα 7 ευρω. Απλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Το update αξιζει τον κοπο πραγματικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.