Προς το περιεχόμενο

Πλήκτρα λάπτοπ

islas canarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα,

έχω κάψει το πλήκτρο "4" σε ΄ένα λαπτοπ fujitsu siemens (amilo xi 2428) που έχω, έχει κανείς υπόψη του που μπορώ αν αγοράσω replacements? (online μαγαζί ακόμα καλύτερα)!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα πως χάλασε το πλήκτρο...Είναι δύσκολο να βρεις μόνο

ένα κουμπί και είναι κρίμα να αλλάξεις όλο το πληκτρολόγιο...

Bρήκα στο ebay για το μάρκες όπως Fijutsu Siemens όλο το πληκτρολόγιο

ή μόνο ένα key 2.5British pounds

Δημοσ.

Το πλήκτρο είναι μόνο ένα κομμάτι πλαστικό που πατάει μία επαφή στην πλακέτα, δεν έχει λογική να αλλάξεις το πλαστικό αυτό και να δουλέψει ξαφνικά η πλακέτα.

Οπότε μιλάμε για ολόκληρο πληκτρολόγιο, και όσο κρίμα και να είναι, αν δεν δουλεύει έστω και ένα πλήκτρο δεν έχεις και πολλές επιλογές πρέπει να αλλαχτεί.

Επί του θέματος, τι εννοείς ότι το έχεις "κάψει"??Απλά ότι δεν δουλεύει ή ότι κυριολεκτικά το έκαψες :-).

Το μηχάνημα πάντως νομίζω ότι είναι καινούριο, δεν είναι μέσα στην εγγύηση?Αν ναι , γιατί δεν το πας να σου αλλάξουν πληκτρολόγιο?

Δημοσ.
Μπορει να το εκαψε με κανενα τσιγαρο φαινεται...

yup, επεσε η καφτρα και παει το κομβιον!εχω το κακο συνηθειο να ξεχνιεμαι με το τσιγαρο στο χερι και οπως ηταν στο αριστερο και προσπαθουσα να πληκτρολογησω, εγινε η ζημιά. μπορει να δωσει λινκ καποιος να αγορασω εστω και ολο το σετ? ειναι πολυ ασχημο ετσι!

Δημοσ.

Μπορείς να απευθυνθείς στο service της εταιρίας αλλά λογικά θα σου δώσουν ολόκληρο πληκτρολόγιο.Τώρα από τιμή δεν ξέρω.Ένα τηλ θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...