Προς το περιεχόμενο

GTX280 ή 4870χ2 και γιατί?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μετρήσεις βγάζουν πρώτη την 4870x2 , πρώτη κάρτα με 2Gb Ram , και DDR5 , DirectX 10.1 , 55mm κατασκευή του chip , Shader Model 4.1 , και στις υψηλές αναλύσεις 1920 Χ 1200 γονατίζει τα games , οπότε ……….PREPARE TO DOMINATE!!!!

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν είναι η πρώτη κάρτα με 2gb ram :P

άσε που από τα 2gb αξιοποιείται μόνο το 1gb όπως σε όλες τις περιπτώσεις SLI/Crossfire/dual gpu card μέχρι στιγμής

Δημοσ.
άσε που από τα 2gb αξιοποιείται μόνο το 1gb όπως σε όλες τις περιπτώσεις SLI/Crossfire/dual gpu card μέχρι στιγμής

Τελικά έτσι είναι και σε αυτή? Κάτι είχα ακούσει ότι δεν θα είναι σαν όλες της άλλες που έχουν 512ΜΒ (aka 9800GX2).

Παρόλα αυτά και έτσι να είναι όπως λες, ίσως γι'αυτό το λόγω να έβαλε 2GB RAM, Αφενώς για να έχει 1GB το οποίο χρειάζεται για τα παιχνίδια, αλλά και το 2GB στη συσκευασία για marketing...

@catrina_p

Ωραία μας τα λες, δεν μπορώ να πω, αλλά... Και εγώ δεν είμαι καμιά τρελή... ;)

Δημοσ.

πριν λιγα χρονια, σχεδον ΟΛΟΙ (που δεν ηξεραν :-p) συγκριναν τις gpu αναλογα με τα ποσα MB εχει... ελεος...ακομα ακουω καποιους να λενε

"Εχω 512Mb καρτα γραφικων!"

ενω μπορει να ειναι καμια HD2400 με Hypermemory :-p

το χειροτερο ειναι οταν το χρησιμοποιουν retail stores...

να σου λεει "Ο Νεος Turbo-X με c2d στα 3.0 ghz + καρτα γραφικων 1Gb!!!"

ελεοςςςςςς :-):-)

btw 2-3 ξαναποσταρατε το review που ποσταρα απο guru3d...ενα quote βρε παιδια :-(

Δημοσ.

[offtopic]

[...]

btw 2-3 ξαναποσταρατε το review που ποσταρα απο guru3d...ενα quote βρε παιδια :-(

Επειδή είμαι περίεργος (και βαριέμαι ελεεινά) έψαξα τα προηγούμενα 78 posts και μόνο μια αναφορά είδα από το ίδιο review. :P

Πέρα απ' αυτό πολλοί συχνάζουν καθημερινά σε κάποια τέτοια sites, οπότε πιθανότατα το χαν υπόψη :)

[/offtopic]

Δημοσ.

4870x2 απο εμενα...ειναι οτι ποιο τεχνολογικα νεο κυκλοφορει...και πιο δυνατο...

με GDDR5 και 2GB μνημες θα τρεχει στα ουρανια...:-D

Ειναι Καθαρα οτι καλυτερο κυκλοφορει στις καρτες γραφικων σημερα....)

Δεν υπαρχει φοβος Drivers...Η καλη μας Ati σκευτικε πολυ καλους drivers για 4850/4870...και οι 8.7 αναμενονται πολυ καλοι για την 4870Χ2..τοσο καιρο ειχαν ετοιμη την καρτα..και ηταν μονο θεμα drivers για να την βγαλουν σε παραγωγη...:shifty:

Για εμενα...μακρια απο nForce chipset...μετα απο λιγο o/c θα θες να το πεταξεις απο το παραθυρο...θα σου σπασει τα νευρα..δεν ειναι σταθερα οσο η Rampage σου...Ουτε το O/c θα ειναι ευκολο...Ουτε να παιζεις σωστα τις μνημες σου...

Rampage=the best...:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

η 4870Χ2 θέλει τους 8.8, από ότι βλέπω στα reviews, άρα αμφιβάλω αν αναμένονται πολύ καλοί οι 8.7 :P

όπως είπα και πιο πάνω 2gb από τα οποία αξιοποιείται το 1 μόνο...

Δημοσ.
η 4870Χ2 θέλει τους 8.8, από ότι βλέπω στα reviews, άρα αμφιβάλω αν αναμένονται πολύ καλοί οι 8.7 :P

όπως είπα και πιο πάνω 2gb από τα οποία αξιοποιείται το 1 μόνο...

Και εγω αυτο πιστευω...Περιμενω να δω τους 8.8...και ελπιζω να υπαρχει και διαφορα στο Quad Crossfire...για να διαλυσει την nVIDIA :P

Δειτε λιγο..με quad Crossfire

1_screen015__1024x768_.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

όλα τα reviews με τους 8.8 beta έγιναν νομίζω (τουλάχιστον αυτό του Anandtech & του Guru3D)

και τα αποτελέσματα στο quad crossfire δεν ήταν καλά από ότι είδα στο Guru3D, στα περισσότερα παιχνίδια μια 4870Χ2 έπαιζε καλύτερα από 2 4870Χ2

Δημοσ.

Και αλλο 1 με μονή καρτα (4870Χ2)

06.png

Οσο για τα review...Θα περιμενω κατι χειροποιαστο απο τους ''δικους'' μας(hwbox,thelab)...για να βγαλω συμπερασματα...γιατι αρκετα review ειδα απο αλλους και στους ''δικους'' μας βγαλαμε αλλα συμπερασματα...:-)

Δημοσ.

Για εμενα...μακρια απο nForce chipset...μετα απο λιγο o/c θα θες να το πεταξεις απο το παραθυρο...θα σου σπασει τα νευρα..δεν ειναι σταθερα οσο η Rampage σου...Ουτε το O/c θα ειναι ευκολο...Ουτε να παιζεις σωστα τις μνημες σου...

Rampage=the best...:-D

Τι λες ρε παιδί μου. Δηλαδή εγώ που δύο χρόνια είμαι στα 3.51Ghz με αερόψυξη στην N680i SLI θα έπρεπε να τρώω κάθε λίγο και λιγάκι crash. Ή ήταν τόσο δύσκολο να ρυθμίσω τις μνήμες να τρέχουν ασύγχρονα; Ότι να 'ναι λέτε ώρες ώρες :P

Δημοσ.
Τι λες ρε παιδί μου. Δηλαδή εγώ που δύο χρόνια είμαι στα 3.51Ghz με αερόψυξη στην N680i SLI θα έπρεπε να τρώω κάθε λίγο και λιγάκι crash. Ή ήταν τόσο δύσκολο να ρυθμίσω τις μνήμες να τρέχουν ασύγχρονα; Ότι να 'ναι λέτε ώρες ώρες :P

Αν δεν ξερεις..μην μιλας...Ασε με να λεω οτι θελω..δεν χρειαζεται να παρεμβαλεις...και ειδικα να εχεις υφακι...:mad:

Δεν Σου εθιξα το mobo σου...δεξου λιγο κριτικη :-)

Και δεν ειπα οτι θα τρως crash...απλα οτι δεν ειναι σταθερες μητρικες..και οτι δεν παιζουν σωστα τις μνημες... ελα βαλε το συστημα σου επανω στην rampage μου..εαν δεν δεις διαφορα εγω σηκωνω τα χερια ψηλα...

Ψαξτε το λιγο το θεμα..:devil:

Δημοσ.
Ή ήταν τόσο δύσκολο να ρυθμίσω τις μνήμες να τρέχουν ασύγχρονα;
Σε Core 2 έβαλες τις μνήμες ασύγχρονα; :shock:Whatever...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...