Προς το περιεχόμενο

GTX280 ή 4870χ2 και γιατί?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα φυσικά. Πέρα από την απόδοση που έχουν οι κάρτες που έχω σε όλα μα όλα τα άλλα είναι για να της κλωτσάς στο μπαλκόνι του σπιτιού σου.

Θόρυβος, κατανάλωση, θερμοκρασίες αυτοκινήτου, προβληματικοί Drivers.

Ύστερα από όλα αυτά πως να εμπιστευθώ μια τέτοια εταιρεία..θα ξαναγοράσεις ati?

δεν ειχα κανα προβλημα μεχρι τωρα.ευχαριστημενος ειμαι

Να μείνεις όπως είσαι..δεν υπάρχει σοβαρός λόγος με τα υπάρχοντα παιχνίδια..

Δημοσ.

Δώσε ένα παράδειγμα..

Αν είναι δυνατόν 900ευρώ κάνουν..αλλά δεν είναι 3χ280gtx..ούτε θα γίνουν γιατί η ati δεν πρόκειται να βγάλει drivers της προκοπής.,.

Δημοσ.

Μιλάω για τη μία. Tο CF είναι μαλακία. Εν γνώση μου όμως το έκανα... Δεν θα έδινα τόσα λεφτά ποτέ.

Τι παράδειγμα να σου δίξω? Δες τα Reviews...

Κοίτα να σου πω την αλήθεια το Review που έδωσες για το 3way VS CF, όχι οτι δεν το εμπιστεύομαι, αλλά όχι ότι κόβω και το κεφάλι μου ότι είναι έτσι.

Σε κάποια Review διάβαζα μέχρι και ότι η 280 είναι πιο γρήγορη από τη 4870χ2!!!!

Δημοσ.
Τι παράδειγμα να σου δίξω? Δες τα Reviews...

Να στο θέσω αλλιώς..στο race driver grid με 16χ 1920 1200 βγάζω σχεδόν σε όλη την διάρκεια κάθε γύρου 80 κ πάνω fps..η 4870χ2 πόσα βγάζει? 150?..

Τι να το κάνω το review? διάβασε τι γράφεις ρε Heatspreader..

Σε κάποια Review διάβαζα μέχρι και ότι η 280 είναι πιο γρήγορη από τη 4870χ2!!!!

Οπότε γιατί μου προτείνεις να διαβάσω reviews..

Δημοσ.

Καταρχήν μη καταλαβαίνεις ότι θες και για το Θεό σταμάτα τον φανμποισμό! Λίγο ακόμα έτσι όπως το πας και θα κάνεις Flame.

Εγώ πιάνω μέχρι 60FPS. Πως έχεις απενεργοποιήσει το Frame Limiter?

Όσο για τα Reviews, εννοώ κάτα πόσο αξιόπιστα είναι μερικά Site. Φυσικά και δεν είναι η 280 πιο γρήγορη από τη 4870χ2, είτε το θέλουμε είτε όχι.

Χαλάρωσε γενικά πάντως...

Δημοσ.
Καταρχήν μη καταλαβαίνεις ότι θες και για το Θεό σταμάτα τον φανμποισμό! Λίγο ακόμα έτσι όπως το πας και θα κάνεις Flame.

Δεν ρώτησα την γνώμη σου για της απόψεις μου..κ μπορώ να υποστηρίζω όσο θέλω όποιον θέλω..δεν αλλάζει κάτι στην κουβέντα μας..

Χαλάρωσε γενικά πάντως...

Δεν έχω νεύρα φίλε μου..

Εγώ πιάνω μέχρι 60FPS. Πως έχεις απενεργοποιήσει το Frame Limiter?

Όχι βέβαια, έχω τα πάντα ενεργοποιημένα..ίσως φταίνε τα physx τι να πω..

Δημοσ.
Δεν ρώτησα την γνώμη σου για της απόψεις μου..κ μπορώ να υποστηρίζω όσο θέλω όποιον θέλω..δεν αλλάζει κάτι στην κουβέντα μας..

Τότε μίλα μόνος σου και όχι στο Forum... Αν δεν σ'ενδιαφέρει η άποψη τον άλλον γιατί γράφεις?

Με λίγα λόγια τι θες να πεις? Ότι είναι μούφα η 4870χ2? Αν ναι, τι προτείνεις και γιατί? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι αρνητικός...

Δημοσ.

Εννοούσα το review..ο ίδιος λες ότι είναι κάποιες φορές τα reviews είναι τελείως άκυρα κ ο ίδιος μου προτείνεις να τα διαβάσω για να δω τις επιδόσεις της κάρτας σου..εγώ είμαι αυτός που καταλαβαίνει ότι θέλει?post 560..

Με λίγα λόγια τι θες να πεις? Ότι είναι μούφα η 4870χ2? Αν ναι, τι προτείνεις και γιατί? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι αρνητικός...

Ο ίδιος με τα λεγόμενά σου την βγάζεις μούφα..διάβασε τι γράφεις..το cf είναι μαλακία..βράζει..είναι για κλωτσιές..δεν βγάζει καλή ποιότητα στην τηλεόραση..εσύ τα λες..

Και ναι, έχω πρόταση κ στην λέω πολύ πιο πριν φας την καραμέλα η 4870χ2 cf είναι το καλύτερο..3 280gtx..

Δημοσ.

1) Είναι μούφα σε συγκεκριμένα πράγματα. Στην απόδοση στα παιχνίδια σκοτώνει.

2) Το CF δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε. Εγώ σου μιλάω για μία κάρτα.

3) Σιγά που θα πάρω 3χ280! Και να μπλέξω με nVidia Chipset? Θα πρέπει να είσαι τρελός!

Και επειδή CF και SLI δεν κάνει ο κόσμος. Μιλάμε για μία εναντίον μίας κάρτας. Δηλαδή 4870χ2 VS GTX280.

To ότι εγώ έχω δύο δεν λέει κάτι! Αφού μου την έδιναν, να έλεγα όχι?

• Super Moderators
Δημοσ.
2) Το CF δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε. Εγώ σου μιλάω για μία κάρτα.

ε ναι το scaling με 4 gpus είναι κάπως πίκρα...(ίδια φάση με 2x9800GX2)

Δημοσ.

Και επειδή CF και SLI δεν κάνει ο κόσμος. Μιλάμε για μία εναντίον μίας κάρτας. Δηλαδή 4870χ2 VS GTX280.

E, και αυτο δεν ειναι και πολυ δικαιο σαν συγκριση. (αν εξαιρεσουμε το κοστος)...

Δεν μετραμε τις καρτες γραφικων σαν οντοτητες σε αυτες τις περιπτωσεις,(καταλαμβανει μια θυρα PciXpress- αρα ειναι μια καρτα).

Αφου η μια εχει δυο πυρηνες, πως να το κανουμε? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...