Vatos_locos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ναι το έχω πει και αυτό πολλές φορές με την μόνη διαφορά οτι στο δικό μου pc εκτός από games/benchmarks τρέχει και photoshop/premiere επαγγελματικά η αδερφή μου γιατί είναι γραφίστας και εγώ τα προγράμματα εξομοιώσεων ηλεκτρονικών μιας και είμαι ηλεκτρονικός
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ρε Vatos.... Quad!!! Πόσο πιο αργός είναι σε διπύρηνες εφαρμογές. Σου έχω ξαναπεί ότι μπορεί να τρέχει ταυτόχρονα δύο διπύρηνες εφαρμογές! και θα τρως ένα ωραιότατο bottleneck από τον δίσκο στο multitasking... σοβαρά τώρα οι διαφορές είναι μικρές και δεν είμαστε επαγγελματίες για να πρέπει να βιαζόμαστε να βγάλουμε πολύ δουλειά σε συγκεκριμένο χρόνο
HellasVagabond Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Οποτε αφου μου την βαρεσε να αλλαξω CPU με βλεπω για τον Ε8600 στα 4.5GHz....
Sadman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ...απο το 4870/50/χ2 vs gtx260/280/3sli,στα ποσα watt και αν κανει το enermax,μεχρι dual vs quad....αρχιζει να μου αρεσει αυτο το thread
Vatos_locos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 έτσι ναι με τις ευχές μου αλλά σε quad μην πας
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 και θα τρως ένα ωραιότατο bottleneck από τον δίσκο στο multitasking... Με 4Gb Ram δεν τρώω πίστεψέ με το κάνω συνέχεια. Καλύτερα πάρε Sigle Core... Απορώ πως γίνεται στο 2008 να υπάρχουν ακόμα Dual Cores... Ας μείνουμε offtopic.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 και όμως τρως κανονικότατα και με τον "νόμο" quad core αξίζει να πάρει κάποιος όταν βγουν οι Nehalem imho...
tmjuju Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Κοράκιδες vs Μεγαχερτζάκιδες Έτσι έτσι Σαν να λέμε κολοκυθόπιτα μαμάς ή πεθεράς? Ανάλογα με τη χρήση… είναι να την φάμε σπίτι ή στην παραλία? Από το ψυγείο ή στα μικροκύματα? Για βραδινό ή πρωινό? Φίλτατοι, όλοι δίκιο έχετε… έκαστος με τις προτιμήσεις του. Άλλος προτιμά παίγνια άλλος max.
tmjuju Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Παραφράζω… και όμως τρως κανονικότατα και με τον "νόμο" quad core αξίζει να πάρει κάποιος όταν βγουν οι Nehalem imho... …θα αξίζει ακόμα περισσότερο…
Vatos_locos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 θες να σου φέρω 8Gb ram και να παίξεις λίγο σε gbit δίκτυο ? να δεις οτι όσους πυρήνες και να έχεις όσα Gb μνήμη και να έχεις οι δίσκοι σε κρατάνε πίσω πάντα δλδ αυτοί που πάνε και στήνουν 6πλά raid το κάνουν μόνο για να το έχουν δεν σε άκουγαν να ξέρανε οτι οτι δεν τους καθυστερεί ο δίσκος να μην δίνανε τόσα φράγκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ακριβώς, πέστα γιατί εγώ φαίνεται λέω τα δικά μου και δεν με πιστεύει...
Vatos_locos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 έτσι επέμενε και εν έτη Lafas1987 άμα δεν θέλει ο άλλος να καταλάβει δεν γίνετε τίποτα
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εγώ επιμένω ρε συ? Όταν κάνω συμπίεση Video ανοίγω δύο προγράμμα και είμαι μία χαρά! Πολλές φορές μάλιστα κάνω συμπίεση και έχω ανοιχτά δύο Clients Line Age II ή παίζω PES2008. έτσι επέμενε και εν έτη Lafas1987 Δηλαδή? Δεν σ' έπιασα? Απλά ξέρεις τι γίνεται? Ο καθένας λέει τι μαλακία που ακούει στα Forums και τι κάνει πραγματικότητα. Λέγανε κάποοι ότι έχει Vdroop η Abit Ip35 Pro. Και τι έγινε? Με την Abit benchara στα 4GHZ τον Quad, με αυτή που έχω τώρα ούτε στα Windows δεν έχω μπει με 4GHZ και δεν έχω Vdroop. Θέλω να πω ότι λέμε για να λέμε και δεν κοιτάμε την ουσία... Λες εσύ ότι είναι πιο γρήγορος ο Dual, ok, αν δεν μπορείς να καταλάβεις, ok πάσω, το είπα και πριν, γιατί πρέπει να συμφωνούμε ντε και καλά. Ποιο πάνω που έβαλα κάτι σαν αυτό, κάποιος πετάχτηκε και είπε είναι σε Default. Μα ρε αδελφέ και στα 200GHZ είναι βλέπεις ότι στις μετρήσεις δεν υπάρχουν διαφορές! Δηλαδή το εξηγείς, το δίνεις ζωγραφιστώ, ε, αν δεν θέλει να καταλάβει ο άλλος δνε καταλαβαίνει και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός.
Vatos_locos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 αυτά τα έκανα και εγώ άνετα με το Duo Abit / Vdroop / νεο offtopic ? ξέρεις τι έιναι το Vdroop ? για βάλε ένα πολύμετρο πάνω στην Asus και πες μου αν έχεις η όχι το θεωρείς τυχαίο το αν βάλεις στο google Vdroop mod τα πρώτα δισεκατομμύρια αποτελέσματα θα είναι asus boards έτσι για την ιστορία δεν έχει να λέει τι Mhz θα πιάσεις το Vdroop αλλά πώς και που και πόσο σταθερός θα είσαι γιατί όταν δίνεις 1.4 και πέρνεις 1.35 σε load και το cpu σου θέλει 1.36 για να είναι rock stable τότε τον πίνεις κανωνικά για τις μετρήσεις εγώ το έγραψα και σε ρωτάω ξανά σε μια εφαρμογή που δεν μπορεί να πάρει πάνω της πάνω από 2 πυρήνες αν έχεις έναν Quad στα 3.6 και έναν Duo στα 4.2 ποιος θα είναι πιο γρήγορος ? ε τώρα αν μου πεις πάλι ο Quad τότε πρέπει να είσαι τέρμα ζαμπόν και θα σου προτείνω 2-3 από εδώ μέσα που είναι κολλημένα κεφάλια με τους Quad επειδή εσύ έκανες αποτυχημένη αγορά δεν θα βγάλεις και όλους του άλλους τρελούς εκ των πραγμάτων όλο το net προτείνει Dual Core δεν γίνετε να μην ξέρει κανένας και να ξέρεις εσύ και άλλοι 10 κολλημένοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.