Προς το περιεχόμενο

GTX280 ή 4870χ2 και γιατί?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τον κλοκαρω στα 3500MHz τουλαχιστον....Ισως να εχω ελαφρως χειροτερες σε μερικα αλλα σε αλλα οπως το Crysis περιμενω καλυτερες.

Heatspreder θα σου δειξω κατι οταν γυρισω το μεσημερι και θα καταλαβεις.

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μου κάνει εντύπωση που το παιχνίδι είναι τόσο βαρύ ακόμα και στο menu του. Οι κάρτες λυσομανάνε ακόμα και εκεί.

ati..ευτυχώς που έφτιαξε καλούς drivers...

Ισως να εχω ελαφρως χειροτερες σε μερικα αλλα σε αλλα οπως το Crysis περιμενω καλυτερες.

HellasVagabond για ποιο λόγο να πάρεις τον Q9400?από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα?καλά μην αγοράσεις επεξεργαστή για το crysis..έλεος..

Δημοσ.

HDD consumption = 20W to 35W ( 35W τρώνε οι 10kRPM+ )

Optical Drives consumption = 15W to 25W.

Επίσης έχε υπόψιν ότι αυτές είναι οι peak καταναλώσεις, και φυσικά σε "load" ( όταν π.χ. ο δίσκος κάνει random seek ή το DVD random seek ) [ σε reading καταναλώνουνε κάτι τις λιγότερο, και φυσικά σε idle ακόμα λιγότερο ].

Και φυσικά τα W δεν τα τραβάνε από μια γραμμή άλλα από 2 και μερικές φορές και από 3.

υ.γ. Αλλάζοντας CPU δεν πρόκειται να δείς διαφορά καμμία αφού παίζεις σε GPU Limited ανάλυση και settings...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ισως να εχω ελαφρως χειροτερες σε μερικα αλλα σε αλλα οπως το Crysis περιμενω καλυτερες.

σε 1680χ1050 παίζει και να μην δεις διαφορά...

σε 1024χ768 η διαφορα είναι της πλάκας...

Δημοσ.

Βασικα αν αγορασω 26αρα τελικα θα παιζω σε 1920χ1200 αναλυσεις οποτε ΙΣΩΣ δω διαφορα...

Ειδωμεν...

ΥΓ : Ξεχνατε ολοι πως απο το τροφοδοτικο τρωνε ρευμα και ολες οι USB συσκευες που δεν εχουν δικο τους ρευμα....( Στην δικια μου περιπτωση Webcamera, Keyboard , Mouse , Joystick , Bluetooth Usb , USB Flash ).

• Super Moderators
Δημοσ.

εκεί είναι που δεν πρόκειται να δεις διαφορά...

στις μικρές αναλύσεις παίζει ρόλο ο επεξεργαστής όχι στις μεγάλες!

ps. σοβαρέψου αυτά δεν ξοδεύουν σχεδόν τπτ :P

Δημοσ.
Θα τον κλοκαρω στα 3500MHz τουλαχιστον....Ισως να εχω ελαφρως χειροτερες σε μερικα αλλα σε αλλα οπως το Crysis περιμενω καλυτερες.

Heatspreder θα σου δειξω κατι οταν γυρισω το μεσημερι και θα καταλαβεις.

μην τον πάρεις εγώ άλλαξα από 8500 σε Q9450 δεν έχει διαφορά στα games ο 9450 clockαρισμένος στα 3.8 και πάλι έιναι πιο κάτω από τον 8500 στα 4-4.2

Δημοσ.
μην τον πάρεις εγώ άλλαξα από 8500 σε Q9450 δεν έχει διαφορά στα games ο 9450 clockαρισμένος στα 3.8 και πάλι έιναι πιο κάτω από τον 8500 στα 4-4.2

Να φανταστω οτι εχεις βαλει τα μαλιοκεφαλα σου σε συστημα ψυξης για να το πας πανω απο 4.0 ε?

• Super Moderators
Δημοσ.
Φυσικά θα είναι καλύτερα με Quad. Θα έχει επιπλέον δύο πυρήνες!

zomg θα έχει 1-2fps παραπάνω?! ΑΞΙΖΕΙ! :P

(σε 1920χ1200 δεν έχει ούτε 1fps διαφορά, ίδια ακριβώς είναι...)

Δημοσ.
Να φανταστω οτι εχεις βαλει τα μαλιοκεφαλα σου σε συστημα ψυξης για να το πας πανω απο 4.0 ε?

νερό έχω από εποχή socket 478 αλλά και με αέρα πάει 4 άνετα

Heatspreader

σε ότι δεν χρησιμοποιεί πάνω από 2 πυρήνες θα είναι πιο αργό το είπαμε είναι θέμα Mhz και λιγότερη cache ανά πυρήνα εκτός αν έχεις όρεξη κάθε φορά που θες να παίξεις ένα game να κλείνεις και τους πυρήνες που θα κάθονται

πέρα απο αυτό το link που δίνεις έιναι με τα cpu stock στα 4+Ghz νομίζεις οτι θα είναι πιο αργός ο 8χχχ από έναν Q9400 που θέλει να πάρει ο οποίος θα πάει ? 3.5 ? 3.6 ?

Δημοσ.
Για τον hellasVagabond πηγαινε που θα αλλαξει τον 8400 με τον q9400-λογικα θα εχει χειροτερες επιδοσεις στα παιχνιδια....-

zomg θα έχει 1-2fps παραπάνω?! ΑΞΙΖΕΙ! :P

(σε 1920χ1200 δεν έχει ούτε 1fps διαφορά, ίδια ακριβώς είναι...)

Όχι για τα παιχνίδια ρε σύ! :cry:

Ρε Vatos.... Quad!!! Πόσο πιο αργός είναι σε διπύρηνες εφαρμογές. Σου έχω ξαναπεί ότι μπορεί να τρέχει ταυτόχρονα δύο διπύρηνες εφαρμογές!

Δημοσ.

όσο πιο αργά είναι τα mhz του το ίδιο έιναι ένα ίδιο cpu στα 4 και το ίδιο στα 3.5 ? πόσο μάλλον αν του βγάλεις την μισή cache από κάθε πυρήνα και μην μου πεις το παραμύθι του affinity γιατί δεν το κάνει καθημερινός χρήστης ούτε πειράζει boot.ini για να κλείνει πυρήνες και να μαζέψει την cache στους άλλους

το είπαμε σε οτιδήποτε χρησιμοποιεί μέχρι 2 πυρήνες είναι καθαρά Mhz η σύγκριση ίδιας γενιάς cpu

Quad εχω και εγώ Q9450 @ 3.8Ghz και σε ότι χρησιμοποιεί max 2 cores είναι πιο αργός απο τον 8500 στα 4.2Ghz

και άντε τρέχω 2 διπύρηνες ή 4 μονοπύρηνες εφαρμογές τι να το κάνω αν εγω στην μία θέλω όλη την δύναμη

με τα πολλά αν δεν τρέχεις Adobe premiere/photoshop/corel/cad κλπ κλπ o quad δεν αξίζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...