Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ναι ρε χαλαρά, αυτό έλειπε να μην άντεχε το 1000αρι Enermax... το χειμώνα πάντως θα είσαι οκ με τις θερμοκρασίες, οικονομία στο πετρέλαιο
HellasVagabond Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αν κοιταξεις στο site του Guru ενα πολυ απλο συστημα με 2 τετοιες καρτες ποιανει 740watt ( Μου φαινονται λιγα σε σχεση με αλλα τεστ που εχω δει αλλα οκ ) και εσυ δεν εχεις ενα τετοιο απλο συστημα....Οποτε δεν θα ελεγα ανετα, θα ελεγα πως τρως τουλαχιστον 900watt με το config που εχεις. ΥΓ : Μαλλον αυριο αγοραζω τον Q9400...Ελπιζω να ειναι καλυτερος λιγο απο αυτον που εχω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 οι 2 κάρτες μόνες τους σε full load καίνε 520-530 watt... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd4870-x2_6.html#sect0'>http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd4870-x2_6.html#sect0 το υπόλοιπο σύστημα με το ζόρι να καίει 300 watt... το κόβω για κάτω από 850watt όλο το σύστημα σε full load... Heatspreader σύμφωνα με το xbitlabs η 4870Χ2 είναι αρκετά θορυβώδης κάρτα σε full load... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd4870-x2_6.html#sect0
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τοτε εισαι πρωτη μουρη φιλαρακι! Τελος, εκλεισες με καρτες για τουλαχιστον τα επομενα 2 χρονια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τελος, εκλεισες με καρτες για τουλαχιστον τα επομενα 2 χρονια! famous last words...
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 το χειμώνα πάντως θα είσαι οκ με τις θερμοκρασίες, οικονομία στο πετρέλαιο Μη το γελάς καθόλου. Θα το κλείσω το σώμα στο δωμάτιο. χειρότερα θα είσαι Γιατί θα είναι χειρότερα? Τοτε εισαι πρωτη μουρη φιλαρακι! Τελος, εκλεισες με καρτες για τουλαχιστον τα επομενα 2 χρονια! Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ότι θα μπορώ να παίζω αξιοπρεπώς τα παιχνίδια ναι, αλλά επειδή πάντα θέλω να παίζω με Full Details, θα είμαι το πολύ ενάμιση χρόνο Ok. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι ένα High End σύστημα διαρκεί παραπάνω στο χρόνο από ένα πιο χαμηλών επιδόσεων. Το ίδιο διαρκεί αφού αυτός που έχει το High end θέλει πάντα τις μέγιστες επιδόσεις, ο και αυτός που έχει κάποιο άλλο έχει μέτριες επιδόσεις και όταν έρθει το πέρασμα του χρόνου έχει επιδόσεις που ούτε καν μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι. Παρόλα αυτά Quad CF που έχω εγώ για παράδειγμα ή SLI που έχει κάποιος άλλος είναι καθαρά θέμα προσωπικό και ψυχολογικό και δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Και με μία 4870 (μονή όχι x2) κάνει κάποιος τη δουλειά του άνετα και με μία GTX280. Απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε. Το ίδιο ισχύει και με το OC. Δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό πέρα από το να παίζεις με το FSB. Λες και όλοι εμείς που είμαστε κλοκαρισμένοι, αν έρθει κάποιος και μας το αλλάξει και το βάλει Default πρόκειται να δούμε διαφορά... Σιγά... @HellasVagabond Γιατί λες πάντα το δικό σου? Αφού σου λένε όλοι εδώ ότι είναι μία χαρά το Enermax. Από τη στιγμή που σου βγάζει και τέσσερα 6πινα για κάρτες γραφικών και άλλα δύο 8πινα πάλι για κάρτα γραφικών νομίζω ότι είναι πάρα πολύ τούμπανο το τροφοδοτικό. Ήξερα ότι ήταν καλά τα Enermax, αλλά όχι και τόσο.
HellasVagabond Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Παντα λεω πως η enermax βγαζει καλα τροφοδοτικα, απλα οταν βγηκε το εν λογω κανεις δεν μπορουσε να φανταστει πως η ΑΤΙ θα συνεχιζε να βγαζει τοσο πεινασμενες καρτες και ακομα περισσοτερο με την 4870χ2. Ακομα και 3 GTX280 καινε λιγοτερο η ιδιο ρευμα απο/με 2 4870χ2. Αν ειχες ενα πιο "γεματο/βαρυ" συστημα ( Εγω πχ εχω 5 σκληρους, 12 system fans, 3 Optical Drives ) τοτε το εν λογο τροφοδοτικο σιγουρα δεν θα εφτανε για 2 4870χ2 και τωρα νομιζω πως φτανει οριακα αυτο ειναι ολο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 να υποθέσω ότι το post #453 το αγνόησες τελείως έτσι? σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι το υπόλοιπο σύστημα του Heatspreader καίει πάνω από 300-330 watt σε full load?
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Αγνοεί όλα τα Posts... Πόσο νομίζεις ότι καταναλώνουν οι δίσκοι? Θες να φέρεις αύριο σπίτι μου άλλους 7 δίσκους να τους κάνουμε 10 και θα δεις ότι όλα θα δουλεύουν ρολόι! Να πω επίσης οτι όταν έτρεχα 3Dmark έπιανα το PSU και ήταν παγωνμένο. Λένε ότι όταν ζορίζεται ζεστένεται. Και δεν έχει να κάνει πόσα Watt είναι πόσα Ampere βγάζουν οι γραμμές για VGAs!
telegamesvg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό πέρα από το να παίζεις με το FSB. Λες και όλοι εμείς που είμαστε κλοκαρισμένοι, . +1000 Προσφερει βεβαια παρα πολλα στις εταιριες που κατασκευαζουν τα εξαρτηματα ψυξης κ.λ.π που αν τα βαλει κανεις κατω , στο τελος κοστιζουν ποιο πολυ απο το να αγορασεις τον αμεσως επομενο επεξεργαστη ..
Heatspreader Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 κοστιζουν ποιο πολυ απο το να αγορασεις τον αμεσως επομενο επεξεργαστη .. Κερδίζεις σε απόδοση όπως συμπιέσεις Video και διάφορα άλλα που χρησιμοποιούν CPU, αλλά όχι ότι σε καθημερινή χρήση, παιχνίδια, Internet και τα σχετικά βοηθάει. Το θέμα το πας αλλού.. Δεν είναι έτσι, γιατί και το αμέσως επόμενο το κλοκάρεις και πας παραπέρα... Οπότε. Απλά είναι χόμπι. Μη βγούμε offtopic λέγοντας ότι ειναι μαλακία το OC. Δεν είναι, μαθαίνεις πολλά πράγματα από αυτό. Αλλα ας μην επεκταθούμε σε αυτό.
telegamesvg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Απλά είναι χόμπι. Μη βγούμε offtopic λέγοντας ότι ειναι μαλακία το OC.Δεν είναι, μαθαίνεις πολλά πράγματα από αυτό. Αλλα ας μην επεκταθούμε σε αυτό. Στο οτι ειναι χομπυ συμφωνω ,απλα την δυνατοτητα για oc στην δινουν οι ιδιες εταιρειες κατασκευαστων Η/Υ ,για να κινειται και το περιφερειακο εμποριο "βελτιωσεων" ... Προς θεου δεν κατηγορω κανεναν που κανει οc ή χρησιμοποιει μετροπρογραμματα ολη μερα ως χομπυ ,απλα ομως για τον καθημερινο χρηστη ή ακομη κ τον gamer ενα απλο oc με ενα καλυτερο ανεμιστηρα ειναι παραπανω απο αρκετο ...
@topos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ΥΓ : Μαλλον αυριο αγοραζω τον Q9400...Ελπιζω να ειναι καλυτερος λιγο απο αυτον που εχω.... χειρότερα θα είσαι Γιατί θα είναι χειρότερα? Για τον hellasVagabond πηγαινε που θα αλλαξει τον 8400 με τον q9400-λογικα θα εχει χειροτερες επιδοσεις στα παιχνιδια....-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.