Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 απλά απαράδεκτος
Heatspreader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Από το Outofspecs λες? Σήμερα το είδα ξεστίνοντας το PC για να αλλάξω τροφοδοτικό και είδα ότι είχα κρύψει τα 6+2pins. Ποια είναι η διαφορά με το Enemax Galaxy 1000W DXX? Καλά να σας πω, ok, είμαι και εγώ γκαβός, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω! Δεν μπορούσατε να μου πείτε ότι έχει!!!!
Venisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Κ να ταν Ιούλης με τα 40ρια πάει στο καλό..τώρα τέλος καλοκαιριού έπρεπε να είχαν φτιάξει λίγο τα πράγματα..:lol:
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Τελικά είχε το τροφοδοτικό μου... Θα με σκίσει o Vatos Locos αν το δει. Ελπίζω να μη παρακολουθεί το θέμα... Εκτός από αυτά τα καλώδια που σας δείχνω έχει και άλλα δύο 6πινα για VGAs modular. Το ερώτημα είναι ότι έχω τα απαραίτητα Ampere και αν ναι, τότε γιατί έβγαλε η Enermax νέο PSU? Καλα τωρα τι να σου πουμε?
Heatspreader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Sorry ρε παιδιά! Τι να κάνω τώρα? Δεν μου τρέχει το 3Dmark2006 γαμώτη! Κατέβασα τη V110 και τίποτα.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Από το Outofspecs λες?Σήμερα το είδα ξεστίνοντας το PC για να αλλάξω τροφοδοτικό και είδα ότι είχα κρύψει τα 6+2pins. Ποια είναι η διαφορά με το Enemax Galaxy 1000W DXX? Καλά να σας πω, ok, είμαι και εγώ γκαβός, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω! Δεν μπορούσατε να μου πείτε ότι έχει!!!! γιατί περίμενες να ξέρουμε όλοι όλα τα τροφοδοτικά τι έχουν ο Παντελής έχει το ίδιο για αυτό στο είπε κιόλας και πέρα απο αυτό Απλά είμαι τυφλήτης... Δεν είχα δει ότι από το κεντρικό (από εκεί που βγαίνει και το 24πινο) έχει δύο 6πινα και άλλα δύο 6+2πινα. Οπότε τροφοδότησα τις κάρτες από εκεί αμέσως. Εκτός από αυτά έχει και άλλα δύο 6πινα που ειναι modular. Φίλε είσαι ο μόνος από όλα τα Forums, ακόμα και από το xtremesystms, που έκανε αυτή τη παρατήρηση. H παλιά δεν υποστηρίζει? δεν το είδες πριν στο πεί ο Παντελής οπότε να τα λέμε όπως έχουν τώρα για τα benchmarks καλύτερα χτύπα ένα φορματ γιατί έχω μια υποψία οτι τα έχεις κάνει μαντάρα με τους drivers αλλιώς δοκίμασε uninstall και install το 3D Fart
Heatspreader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 @Vatos_locos Tο είδα πριν το πει ο Παντελής. Nα σου πω, κάνουμε πλακίτσα και όλα ok, αλλά ότι μιλάμε για τέτοια θέματα δεν σηκώνω ούτε για αστείο πλάκα. Ψέματα δεν λέω και αυτό είναι κάτι που δεν το αφήνω έτσι!
madsc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Έ μάλλον θα πρέπει να το αφήσετε και οι 2. Κοιτάχτε να κάνετε τη δουλειά σας όπως θέλετε μέσα από την κοινότητα και αφήστε τα σουπα, μουπες, τουπες. Το θέμα είναι να βρίσκονται λύσεις. Να συνεχίσουμε ontopic όλοι; /sc
HellasVagabond Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 2 4870χ2 καρτες με 1000w τροφοδοτικο και με αυτο το Config συστηματος ???? Οκ και εγω μαζι σας....Απλα for the record η AMD προτεινει σε "βαρια" συστηματα 850w τροφοδοτικο για 1 4870χ2....Και εφοσον η καθε 4870χ2 "τρωει" ως 420w σε load τοτε το 1000αρακι σου πως να την παλεψει ????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-x2-review-crossfire/6 437watt ΟΛΟ το PC, όχι μόνο η κάρτα... και 740watt όλο το PC με 2χ4870Χ2 full load ασφαλώς... Inevitably people will opt CrossfireX and go with a 4-GPU based model. With two cards obviously 1000+ Watt power supplies are recommended, and in fact even needed to be able to even supply something as simple as enough PCIe graphics power connectors. We passed 700 Watts, which is just too much to play games folks. We used a Galaxy 1000 Watt DDX PSU by the way, perfectly stable. perfectly stable το "1000αράκι"
Sadman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 και παντα λενε παραπανω απο οτι χρειαζεσε για την καρτα. ΠΧ:Για την 3850 μου,ηθελε 450w psu,ε και σε 350 δουλεψε,και σε 400 δουλευει τωρα.
HellasVagabond Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Βασικα διαβασες το PC τι συνθεση εχει που ειδες εκει ? Απλα 1 DVDRom...1CPU σε Stock ταχυτητες, Μητρικη και 1 σκληρος δισκος... Ο Heatspreder εχει τον Quad στα 3.6, εχει 3 σκληρους, 1 DVDRW , Μητρικη και καρτα ηχου. Αυτα τα συστηματα που κανουν δοκιμες ειναι ΓΥΜΝΑ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 οι σκληροί το dvd-rw και η κάρτα ήχου ξοδεύουν ελάχιστα watt. μόνο ο o/ced Q6600 καίει αρκετά watt αλλά και πάλι το 1000αρι φτάνει...
Heatspreader Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τελικά κατάφερα όπως καταλάβατε να τροφοδοτήσω σωστά τις κάρτες παίρνοντας τελικά από τη κεντρική πλεξούδα δύο 6πινα και δύο 8πινα (6+2). Στο Race Driver Grid για παράδειγμα με τη προηγούμενη συνδεσμολογία τροφοδοσίας, στο menu του παιχνιδιού το σύστημα έσβηνε, και αναγκαζόμουν να απενεργοποιήσω τη δεύτερη κάρτα από το CCC. Σήμερα που το δοκίμασα με τη νέα και σωστή συνδεσομολογία έπαιξε μία χαρά. Μου κάνει εντύπωση που το παιχνίδι είναι τόσο βαρύ ακόμα και στο menu του. Οι κάρτες λυσομανάνε ακόμα και εκεί. Επειδή από τότε που τις πήρα τις κάρτες, στην ουσία κατάφερα να τις δοκιμάσω σωστά σήμερα, μπορώ να πω μερικές εντυπώσεις. Η πρώτη μου κουβέντα είναι ότι χρειάζονται δουλειά πάρα πολύ οι Drivers ακόμα και για μονή κάρτα και όχι για το Crossfire-X. Το χειρότερο που παρατήρησα ήταν στη σύνδεση με τη τηλεόραση. Αρχικά δεν μπορεί να πιάσει όλη την επιφάνεια της οθόνης και αφήνει δεξιά και αριστερά μαύρο περιθώριο λιγότερο από μισό εκατοστό, κάτι που με τη παλιά μου κάρτα δεν το είχα. Καλά δεν το κουβεντιάζω για το πόσο άθλιο είναι το Interface τoυ CCC. Επίσης να πω ότι οι κάρτες είναι πάρα πολύ φασαριόζες και είμαι τύπος που δεν ενοχλούμε από το θόρυβο. Το ότι είναι πολύ ζεστές είναι πραγματικότητα και δεν μπορείς να ακουμπήσεις ούτε για πλάκα το χέρι σου. Όταν πήγα να αλλάξω το DVI από πίσω, δεν ήξερα από που να το πιάσω για να μη καώ. Λένε ότι βαράνε 90άρια. Φοβάμαι μήπως είναι παραπάνω. Έτρεξα όλα τα 3Dmark περισσότερο για λόγους σταθερότητας για να τεστάρω για ακόμα μία φορά τη τροφοδοσία και όλα βγήκαν μία χαρά. Όσον αφορά τα 3Dmark, θεωρώ ανούσιες όλες τις μετρήσεις που γίνονται σε αυτό αφού έτσι όπως μετράνε όλοι (με της Default ρυθμίσεις), μετράνε πιο πολύ το CPU, παρά τις κάρτες γραφικών. Αυτό το λέω επειδή οι αναλύσεις είναι αναλύσεις όπου βρισκόμαστε σε CPU Limited καταστάσεις χωρίς Details και πολλά φίλτρα. Αυτό αφενώς γίνεται για να παίρνουν πόντους οι 3Dmark-άδες κλοκάροντας στο όριο τα CPU και αφετέρου για να κυριαρχεί ο μύθος του Bottleneck, αφού όσο κλοκάρεις το CPU τόσο μεγαλύτερο Score παίρνεις. Το τελευταίο γίνεται για δύο λόγους: 1) Επειδή από μόνο του το 3Dmark βγάζει και CPU Score, οπότε το λαμβάνει υπόψη του 2) Όπως είπα από τη στιγμή που παίζουμε σε τόσο χαμηλές αναλύσεις και κλοκάρουμε το CPU βγάζουμε τη δύναμή μας από εκεί και σε συνδιασμό με τον πρώτο λόγω έρχεται το μεγάλο νούμερο. Αυτό για το 3Dmark το λέω γιατί πραγματικά όταν τα έτρεχα καθόμουν μπροστά από την οθόνη και έλεγα, τι κάνω τώρα? Μετράω τις κάρτες μου ή τον Q6600? Αυτή τη στιγμή τρέχω ένα 3Dmark2006 με τις παρακάτω ρυθμίσεις: Q6600 @ 3.6GHZ RAM: 4GB @ 1000 5-5-5-15 2T με διαιρέτη 4:5 Rampage Formula 4870x2 CF-X Default Clocks. Και φυσιά ρε παιδιά το σηκώνει άνετα το τροφοδοτικό το σύστημά μου. Με άνεση κιόλας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.