Προς το περιεχόμενο

GTX280 ή 4870χ2 και γιατί?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γύρω στα 700/1512/1230 Venisk.

Σοβαρά αντέχει τόσο πολύ? 1230 μνήμη?..η gx2 μου μετά τα 1040 βγάζει artifacts όμως πάει χαλαρα 725/1812 πάντα με rivatuner..κ ας είναι στα 1100 η 280, 130mhz αύξηση μου φαίνεται πάρα πολύ..άλλη κάρτα, άλλες αντοχές?

Έχω μια αρκετά καλή κάρτα, αλλά οι άλλες δύο είναι μετριότατες και με κόβουνε.

Τι έχουν οι άλλες 2?χαμηλότερες ποιοτικά?

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σοβαρά αντέχει τόσο πολύ? 1230 μνήμη?..η gx2 μου μετά τα 1040 βγάζει artifacts όμως πάει χαλαρα 725/1812 πάντα με rivatuner..κ ας είναι στα 1100 η 280, 130mhz αύξηση μου φαίνεται πάρα πολύ..άλλη κάρτα, άλλες αντοχές?

Τι έχουν οι άλλες 2?χαμηλότερες ποιοτικά?

Οι μνήμες της GTX 280 είναι αρκετά καλές, και κανονικά είναι GDDR3-2400 και όχι GDDR3-2200 που τις τρέχει η nVIDIA.

Η GX2 δεν έχει τις ίδιες μνήμες, οπότε και δεν πρόκειται να πιάσεις τέτοια clocks.

Δημοσ.
...

Καλά μην τρελλένεσαι... από όλες αυτές, μόνο σε μια είσαι σε playable επίπεδο.

Και αυτό σου παίρνει δύο καλές 4850 για να παιχθεί ( φαντάσου πόσο unoptimized και κακοπρογραμματισμένο είναι το εν λόγω game )

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα περαστικα παιδια.

Περα απο αυτο το Call Of Juarez ακομα προσπαθω να καταλαβω τον σκοπο για τον οποιο η εν λογω εταιρεια το εβγαλε στην αγορα...Πρεπει να ειναι το Χειροτερο παιχνιδι ολων των εποχων οσο αφορα τον προγραμματισμο του...

Θα ελεγα να σταματησετε ολοι τα Bench και να αρχισετε να κανετε Folding εφοσον προκειται για εναν κατα πολυ ευγενεστερο σκοπο απο απλα να δειξουμε ποια απο τις 2 αυτες εταιρειες ειναι καλυτερη.

Δημοσ.
Θα ελεγα να σταματησετε ολοι τα Bench και να αρχισετε να κανετε Folding εφοσον προκειται για εναν κατα πολυ ευγενεστερο σκοπο απο απλα να δειξουμε ποια απο τις 2 αυτες εταιρειες ειναι καλυτερη.

Συμφωνώ...απόλυτα..μπράβο HellasVagabond που το θυμίζεις..

Όχι όμως να αφήσουμε τα bench..αλλά χρειάζεται κ αυτό για το καλό όλων μας..

Ξέρεις πως θα κάνω την gx2 να εκμεταλλεύεται κ τους 2 πυρήνες της στο folding?

προκαλω τους nvidiakides (εξαιρειται HellasVagabond) πιστευω οτι τρωνε πετσα στο juarez

Θα ήθελα πολύ να μάθω πόσα fps πιάνεις στο grid με 16χ 1920 1200 όλα εννοείτε full..πάνω από 60?..σε αρκετές πίστες έχω κ 80 στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κ πέφτω έως κ 50 πολύ σπάνια παρακάτω...physX..

Δημοσ.

Δεν ασχοληθηκα ποτε με την GX2 οποτε δεν ξερω τα βιτσια της καρτας αλλα μπορεις να πας στα forums της Nvidia και να ρωτησεις αφου πολλοι εκει την εχουν.

Δημοσ.
Συμφωνώ...απόλυτα..μπράβο HellasVagabond που το θυμίζεις..

Όχι όμως να αφήσουμε τα bench..αλλά χρειάζεται κ αυτό για το καλό όλων μας..

Ξέρεις πως θα κάνω την gx2 να εκμεταλλεύεται κ τους 2 πυρήνες της στο folding?

Θα ήθελα πολύ να μάθω πόσα fps πιάνεις στο grid με 16χ 1920 1200 όλα εννοείτε full..πάνω από 60?..σε αρκετές πίστες έχω κ 80 στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κ πέφτω έως κ 50 πολύ σπάνια παρακάτω...physX..

θα το βαλω να δουμε δεν το ξερω καθολου,μεχρι 1680χ1050 ποιανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...