Προς το περιεχόμενο

GTX280 ή 4870χ2 και γιατί?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ catrina_p

Βλέπω μεθοδικότητα στην όλη προσπάθεια.

Χαίρομαι.

Μάλιστα μπαίνω στον πειρασμό να σου ζητήσω και εγώ μια χάρη. Βέβαια α) όποτε έχεις ελεύθερο χρόνο και β) εάν σε ενδιαφέρει γ) εάν κατά τύχη έχεις κανονική PhysX card. Εάν μπορείς επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν γραφτεί στο fudzilla http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268676 καθώς κανένα μεγάλο site δεν έχει ασχοληθεί ακόμα…

@All

Βλέπω συντονισμένες προσπάθειες. Και αρκετό κόπο και χρόνο να καταναλώνεται.

Θεωρώ πολύ θετικό το ότι μοιράζεται αποτελέσματα στο insomnia.

Δημοσ.

Τελικά το bench του crysis είναι τελείως αναξιόπιστο..

Πάντως έχω ακόμα αγωνία να δω τι θα κάνει η τρίτη κάρτα Κατερίνα..

Δημοσ.
@ catrina_p

Βλέπω μεθοδικότητα στην όλη προσπάθεια.

Χαίρομαι.

Μάλιστα μπαίνω στον πειρασμό να σου ζητήσω και εγώ μια χάρη. Βέβαια α) όποτε έχεις ελεύθερο χρόνο και β) εάν σε ενδιαφέρει γ) εάν κατά τύχη έχεις κανονική PhysX card. Εάν μπορείς επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν γραφτεί στο fudzilla http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268676 καθώς κανένα μεγάλο site δεν έχει ασχοληθεί ακόμα…

Ήτανε να μου έρθει μια κάρτα από την Ageia αλλά τελικά δεν...

Πάντως σε pure software mode το Fluid demo έβγαλε έναν μέσο όρο 32% CPU Util, και peak στo 37%.

Με το GeForce PhysX έτρεχε αρκετά πιο γρήγορα, και ταυτόχρονα το CPU Util ήταν σε μόσο όρο στο 30% και peak 34%.

Σε μια πρόχειρη δοκιμή με το MKZ Benchmark χωρίς PhysX έπιανε τραγικά νούμερα ( min 14fps, avg 28fps, max 41fps αν θυμάμαι καλά με disabled το GF PhysX ) ενώ με το GF PhysX enabled έβγαλε min 57fps, avg 83fps, max 102fps αν θυμάμαι καλά τα νούμερα.

Δεν έτυχε να κοιτάξω το CPU Utilization μεταξύ των runs, οπότε ίσως και να μου διαφεύγει κάτι πονηρό...

Κάποια στιγμή θα τα ξανατρέξω, θα δω μπας και βρω και Ageia PhysX κάρτα, και θα έχω και το nVIDIA PerfKit να logάρει.

Δημοσ.

Βγαλαμε και το Benchmark που χρησιμοποιει ολος ο κοσμος αναξιοπιστο.

Οπως και να εχει μου φαινεται ανωφελο το ολο θεμα, ειδικα αν οντως το προγραμμα ειναι αναξιοπιστο.

Δημοσ.

Αν ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι του γίνεται ή καλύτερα δεν έχει το μυαλό να καταλάβει πως βγάζει τα ίδια fps, με 8χ κ 16χ, τότε τι να πω..ας βάλει κ 64χ (που δεν υπάρχει) αφού πάλι 25 θα πάρει..έτσι δείχνει κ το δικό σου benchmark..

Αλήθεια, πόσο έβγαλες με 8χ?

Οπως και να εχει μου φαινεται ανωφελο το ολο θεμα, ειδικα αν οντως το προγραμμα ειναι αναξιοπιστο.

Που κολλάει το αν?δεν μπορείς να το διαπιστώσεις κ μόνος σου..?

Δημοσ.

Θελεις την αληθεια ? Νομιζω πως δεν ειναι τοσο σημαντικο στην τελικη αφου στο τελος ο καθενας θα πει αυτο που θελει και θα αποδειξει καπως αυτο που θελει η θα πιστεψει αυτο που θελει. Εξαλλου τυχαινει να εχω ενα προβλημα υγειας εχθες και σημερα και το τελευταιο που θελω ειναι να τσιτωθω περισσοτερο με αυτα που θα διαβαζω.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι είναι αναξιόπιστο.

Μόνο το 16xQ AA φαίνεται πως δεν δουλεύει σωστά.

Κατά τα άλλα όλα τα άλλα νούμερα είναι σταθερά και επαναλαμβανόμενα.

Θελεις την αληθεια ? Νομιζω πως δεν ειναι τοσο σημαντικο στην τελικη αφου στο τελος ο καθενας θα πει αυτο που θελει και θα αποδειξει καπως αυτο που θελει η θα πιστεψει αυτο που θελει. Εξαλλου τυχαινει να εχω ενα προβλημα υγειας εχθες και σημερα και το τελευταιο που θελω ειναι να τσιτωθω περισσοτερο με αυτα που θα διαβαζω.

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, η αλήθεια όμως στον κόσμο των νούμερων υπό συγκεκριμένων συνθηκών είναι μια, όπως και η λύση μιας μονοβάθμιας εξίσωσης στα μαθηματικά.

Το τι θα πιστέψει κανείς εξαρτάται από την κρίση του, τις γνώσεις του, καθώς και τα τεκμήρια που παρουσιάζει ο κάθε συμμετέχοντας.

Περαστικά σου για το προβ. υγείας σου.

υ.γ. 3-way SLI με GTX 280 στο ίδιο ακριβώς σύστημα, με τα ίδια ακριβώς settings:

2vajq4p.jpg

Minimum FPS = 25.47

Δημοσ.

HellasVagabond περαστικά φίλε..άντε και γρήγορη ανάρρωση..

Βρε το 3way...καλά τα πήγε, αν κ περίμενα λίγο παραπάνω..για τσίτωσε τις καρτούλες..τι όριο έχουν οι gtx280 στο crysis πριν αρχίσουν τα artifacts?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...