Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 όταν το έγραφα ήταν νομίζω στο αναμένεται σύντομα... άσε που είναι κάπως δύσκολο να την είχε πάρει κάποιος από το Πλαίσιο την στιγμή που ζήτηθηκε σύγκριση, πόσο μάλλον να κάνει τα απαραίτητα benchmarks...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 πάντως για κάποιο λόγο μου φαίνονται πολλά τα fps που βγάζετε σε 1680χ1050 με DX10, Very High Settings και 16XQ AA... http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-280-sli-triple-review-test/5 με το ζόρι μια GTX280 βγάζει 26fps στα 1600χ1200 χωρίς ΑΑ, πως είναι δυνατόν να βγάζουν 2χ4850 ή μια GTX260 (έστω και o/ced) 24-25fps με 16X Quality AA?! κάτι μου λέει ότι δεν δουλεύει το ΑΑ με το benchmark...
Venisk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 κάτι μου λέει ότι δεν δουλεύει το ΑΑ με το benchmark... Δεν είναι αυτό..απλά κανείς από τους 2 δεν βάζει αυτές τις ρυθμίσεις κ μέσα στο παιχνίδι..ούτε η δική μου κάρτα δεν κουνιέται με τέτοιες ρυθμίσεις 720/1800 1035 και θα τρέχει το gtx260..ή η 4850 έστω και cf...
HellasVagabond Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Φυσικα και δεν βαζω αυτες τις ρυθμισεις για να παιξω, οχι του πρωτου τεστ εστω. Εγω παιζω με βαση το δευτερο τεστ. Οπως και να εχει ο ΝΕΚΡΟΜΑ ξεχναει πως δεν μπορει να επιβαλει Anisotropic Filtering οπως εγω αφου παντα εχω 4χAF ενεργο. Και χωρις αυτο βγαζει Average FPS ( που αυτο ειναι που μετραει μην το ξεχναμε ) λιγοτερο απο 1fps παραπανω, με 2 καρτες που κοστιζουν ελαφρως περισσοτερο και καινε κατα πολυ περισσοτερο....Δεν ξερω το εντυπωσιακο του θεματος που βρισκεται ακριβως.... Οσο για τις πηγες μου για τα Watt και ολα τα αλλα ειτε πηγαιντε στο Guru3d ειτε στο Techpowerup ειτε στο FiringSquad ειτε στο BenchmarkReviews.
pabou13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Οπως και να εχει ο ΝΕΚΡΟΜΑ ξεχναει πως δεν μπορει να επιβαλει Anisotropic Filtering οπως εγω αφου παντα εχω 4χAF ενεργο. σε ποιον να επιβαλει;; (δεν το πιασα)
Venisk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Οπως και να εχει ο ΝΕΚΡΟΜΑ ξεχναει πως δεν μπορει να επιβαλει Anisotropic Filtering οπως εγω αφου παντα εχω 4χAF ενεργο. Και χωρις αυτο βγαζει Average FPS σε ποιον να επιβαλει;; (δεν το πιασα) Εννοεί τις ρυθμίσεις που κάνουμε από το control panel της nvidia.. Δεν ξερω το εντυπωσιακο του θεματος που βρισκεται ακριβως.... Τι λες βρε HellasVagabond?ποιος ενθουσιάστηκε από τα 15fps?..μια λογική παρατήρηση κάναμε, με βάση τις εικόνες που ανεβάσατε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν δουλεύει το ΑΑ...το βρίσκω απίστευτο να βγάζει 24-25fps με 16Χ ΑΑ Quality
HellasVagabond Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 To Rolling Demo που χρησιμοποιει το τεστ δεν ειναι ιδιαιτερα βαρυ οπως το παιχνιδι σε πολλες περιπτωσεις.
NEKROMA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 η εικονα δειχνει 1680χ1050 16ΧQ very high τωρα αν δεν πιστευετε ειναι αλλο θεμα ,+οτι εχω και onboard καρτα ηχου και με κοβει
NEKROMA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 To Rolling Demo που χρησιμοποιει το τεστ δεν ειναι ιδιαιτερα βαρυ οπως το παιχνιδι σε πολλες περιπτωσεις. συμφωνω ειναι αρκετα ελαφρυτερο απο το κανονικο παιχνιδι
NEKROMA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 με το 25 που εποιασα θελω να δειξω στον HellasVagabond οτι για το pc του ειναι καλυτερα να επαιρνε 4850/4870 ,τωρα αμα ανεβασει την καρτα του καμια 10αρια mhz θα με περασει και μετα θα ανεβασω και εγω και κτλ παιδικα πραγματα δηλαδη
Heatspreader Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 To Rolling Demo που χρησιμοποιει το τεστ δεν ειναι ιδιαιτερα βαρυ οπως το παιχνιδι σε πολλες περιπτωσεις. Εμένα μου φαίνεται πιο βαρύ το Bench. Αύριο δεν θα την έχω. Από μεθαύριο...
Venisk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Άντε να τελειώσει κ η κοπέλα της παρέας το format να δούμε κανένα σοβαρό νούμερο.. Εμένα μου φαίνεται πιο βαρύ το Bench. Αν ίσχυε αυτό στο βίντεο, όχι 25..ούτε 10fps δεν θα βλέπανε..το οποίο για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω αρνείται πεισματικά να τρέξει..και με βάζει να παίζω το παιχνίδι με όλα αυτά που βλέπετε, πάνω δεξιά στην οθόνη, στο benchmark (fps κλπ)..
NEKROMA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Άντε να τελειώσει κ η κοπέλα της παρέας το format να δούμε κανένα σοβαρό νούμερο.. Αν ίσχυε αυτό στο βίντεο, όχι 25..ούτε 10fps δεν θα βλέπανε..το οποίο για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω αρνείται πεισματικά να τρέξει..και με βάζει να παίζω το παιχνίδι με όλα αυτά που βλέπετε, πάνω δεξιά στην οθόνη, στο benchmark (fps κλπ).. xexe τρεξε το αρχειο σαν administrator δεξι κλικ στο αρχειο και εισαι κομπλε
Venisk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 οκ έτρεξε..ευχαριστώ NEKROMA..όμως το σταμάτησα γιατί με το 16xq σερνόταν το σύμπαν..θα το βάλω 4χ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.