Προς το περιεχόμενο

GTX280 ή 4870χ2 και γιατί?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

HellasVagabond κ εγώ μαζί σου..nvidia..όμως δώσε μια απάντηση με ακριβώς τα ίδια τεστ και τις ρυθμίσεις του NEKROMA, δεν νομίζω πως έχει κάνει λαδιά..έτσι θα δούμε αν όντως αληθεύουν όσα λες σε τόσα ποστ..

Δεν έχει αξία να λέμε μόνο, κ ο NEKROMA έδωσε test..

Θα το τρέξω κ εγώ με τις ρυθμίσεις που βλέπω στην εικόνα..

Δημοσ.
τα βλεπεις τα settings ?

Γιατί να μην τα βλέπω? στο benchmark του crysis..

τα βλεπεις τα settings ? HellasVagabond

Τον HellasVagabond ρωτάς..

Δημοσ.

NEKROMA μπορεις να κανεις το ιδιο τεστ αλλα με 4χ antialiasing στην ιδια αναλυση? / γιατι ειμαι και εγω στα σκαρια να χτυπησω 2 4850 και θελω να δω αν ειναι πιο playable.(που πιστευω οτι θα ειναι;))

Δημοσ.

αντε να αποδιξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας....

Κοιτα τους ακαταδεκτους που δεν χονευουνε οτι σκασανε λ7 για τις παπαριες τις nvdia και προσπαθουνε να τις βγαλουνε καλες....

Δεν σχολιαζω αλλο....θα ξημερωσουμε αν αρχισω :P

Δημοσ.

4XAF / 16xQAA / Δεν ξερω αν εβαλες AF αλλα εγω εβαλα στο CC της NVIDIA. Και φυσικα Very High το Sound.

4xaf16xaawo7.png

4XAF / 4XAA

4xaf4xaaah6.png

Δεν καταλαβαινω γιατι βαλαμε Custom αντι για Very High αλλα εφοσον ειπατε ιδια ακριβως settings οκ.

Δημοσ.

@HellasVagabond

Μπορεί να δουλεύει στους 200C? Τι με νοιάζει εμένα αυτό?

Σαν sigle Card είναι καλύτερη από την GTX280? Ναι! Άρα?

Εσύ δηλαδή θα αγόραζες GTX280? Θα μου πεις με τα λεφτά που έδωσε για τη GTX260 τώρα θα έπαρνες 280... ;-)

Δεν σου έβαλα στο Review να δεις αυτά τα παιχνίδια. ΣΟυ έβαλα να το δεις όλο. Τι βγάζεις από αυτό?

Σου μιλάει ένας nVidia φανμπόι!

Δημοσ.

αν ειδες min fps βγαζεις λυγοτερα , +οτι δεν εχω περασει ακομη τα patch ,αυριο εχω βαρδια την τριτη θα ασχοληθω και θα κανω κανα bench ,foto δεν εβγαλες οπως εγω τα settings

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...