Προς το περιεχόμενο

GTX280 ή 4870χ2 και γιατί?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

στο τέλος της βδομάδας ή την επόμενη, βγαίνει το GT200b λογικά...υπομονή και για άλλες ανακοινώσεις...

Δημοσ.

ποπο ρε φιλε εισαι απιστευτος αφου το συστημα σου τρωει πετσα δεν παι FPS δεν βγαζει δεν μπωρεις να το καταλαβεις?

Δημοσ.
Παντα η ΑΤΙ βρισκεται πισω....Δες 8800 και 3870....9800 και 4870....GTX και 4870χ2....

Οκ φιλε, τοτε εχουμε:

1. 8800gt καλυτερη απο hd3870 (θα συμφωνησω αλλα δν εχουν μεγαλη διαφορα)

2. η 9800gx2 δεν και πολυ καλυτερη απο την 4870 για να δικαιολογησει την τιμη της (ελληνικες τιμες) αλλα η 4870 ειναι καπως καλυτερη ή ιση με την GTX260

3.Η gtx280 δεν ειναι καλυτερη απο την 4870χ2

4. (Δν το ειπες αλλα το λεω εγω) η 4850 ειναι καλυτερη απο την 9800gtx και περιπου ιση με την 9800gtx+

Η ΑΤΙ με την σειρα 4χχχ που εβγαλε προσπαθησε να χτηπησει τον καταναλωτη στον αδυναμο του σημειο, δλδ την τσεπη

Αυτα απο εμενα, βαρεθηκα δν συνεχιζω αλλο, (στο κατω κατω να τσακωθουν μονες τους οι εταιρειες, εμενα δν με ενδιαφερει αλλο, ας κανει ο καθενας οτι θεωρει σωστο) ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

αν οι προηγούμενες σειρές (2χχχ, 3χχχ) της ΑΤΙ ήταν "επιτυχημένες" δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν αυτές τις τιμές οι 4χχχ series...

απλά αναγκάστηκε να τις ρίξει αρκετά από την αρχή...

Δημοσ.

Την μια στιγμη μιλαμε για Release Dates και οτι η ΑΤΙ ειναι 2-4 μηνες ποιο πισω και την αλλη μου μιλας για επιδοσεις...Pabou13 στην πρωτη ερωτηση σου απαντησα αλλα αλλα καταλαβες...

NEKROMA sorry που θα στο πω αλλα που πας με Crossfire ? :P

Δημοσ.
αν οι προηγούμενες σειρές (2χχχ, 3χχχ) της ΑΤΙ ήταν "επιτυχημένες" δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν αυτές τις τιμές οι 4χχχ series...

απλά αναγκάστηκε να τις ρίξει αρκετά από την αρχή...

Ε αυτο ειναι καλο για τις τσεπες μας ;)

Την μια στιγμη μιλαμε για Release Dates και οτι η ΑΤΙ ειναι 2-4 μηνες ποιο πισω και την αλλη μου μιλας για επιδοσεις...Pabou13 στην πρωτη ερωτηση σου απαντησα αλλα αλλα καταλαβες...

ειπα οτι δν θα συνεχισω

Δημοσ.

NEKROMA sorry που θα στο πω αλλα που πας με Crossfire ? :P

φιλε εισαι πολυ πετσας :lol: εχεις απο τα καλυτερα mobo για crossfire και πηρες την 260 που ειναι η χειροτερη καρτα αυτη την στιγμη :lol::lol::-D

Δημοσ.

Το θέμα έχει βγει Offtopic τελείως. Καλό είναι να μιλάμε με αποδείξεις και όχι με φανμποισμό.

Τώρα αν μερικοί nVIdia φανμποις (είμαι και εγώ, αλλά με μέτρο) τους τσούζει που αγόρασαν και εγώ δεν ξέρω πόσα λεφτά τη 260 και έπεσε πολύ η τιμή της και τώρα έβγαλε η ΑΤi την απόλυτη κάρτα τσούζει τους κομπλεξικούς.

Κάποιοι που ξέρουν από ανταγωνισμό και ότι αυτός βοηθάει εμάς καταλαβαίνουν ότι είναι καλό να έχει και το απέναντι στρατόπεδο καλά προιόντα.

Τώρα κάτι για ρεύματα και κάτι για db και κάτι !@#$%^ καλαμαριές ας τα αφήσουμε... Πραγματικά κουράστηκα διαβάζοντας από ένα σημείο και μετά. Ποια db? Frames/τιμή κοιτάς. Όταν αυτά είναι ίδια σε δύο κάρτες τότε συγκρίνεις και τα υπόλοιπα... Έλεος!

Δηλαδή καταλαβαίνω τον Vato!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...