Προς το περιεχόμενο

GTX280 ή 4870χ2 και γιατί?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξερεις πια ε?

μεγιά..

αχχαχαχα τωρα καποιος με nvidia θα ειναι πολυυυυ πισω κριμα!

Δεν έχω κάποιο κόλλημα να αφήσω κάποιον πίσω η να στεναχωρηθώ γιατί κάποιος πήρε μια άλλη κάρτα..δούλεψα κ τώρα ευχαριστιέμαι τον κόπο μου..

NemesisUltra καταντάς γελοίος έτσι όπως κάνεις...κ αυτά που λες συνήθως δεν κολλάνε πουθενά ρε φίλε..

• Απαντ. 590
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν διάβασα όλο το thread και ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη γραφτεί κάτι ανάλογο. Πέρα από λιγοστές εξαιρέσεις για ανάλυση 19χχ*οτιδήποτε μια μονή 4870 είναι επαρκής.

Δημοσ.

Εγω θα πω απλα να μην τσακωνεστε....Καποιοι κανουν τα παντα για μοστρα και καποιοι απο μερακι....Λυπαμαι τους πρωτους και σεβομαι τους δευτερους....Περα απο αυτο δεν εχω να προσθεσω κατι σε ενα θεμα που ηδη εχει ξεφυγει.

Δημοσ.
Εγω θα πω απλα να μην τσακωνεστε.

Δεν νομίζω πως τσακωθήκαμε HellasVagabond..απλά μιλάμε..τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω..

Καποιοι κανουν τα παντα για μοστρα και καποιοι απο μερακι....Λυπαμαι τους πρωτους και σεβομαι τους δευτερους...

Ωραίος..

Δημοσ.

η αγοραστικη μανια και η υπερκαταναλωση αν και προσωπικα η nvidia μειωνεκτει σε δυνατοτητες απο ati αλλα κατασκευαστικα ειναι εγγυηση!

ειναι γουστα και στο κατω κατω οι λεπτομεριες-διαφορες φιλε μου (στην πραγματικοτητα)ειναι ασημαντες τοτε βαζεις αλλα στανταρς,προτεραιοτητες γενικως κριτηρια αγορας!

GTX280 και ησυχαζεις παρα τα προβληματικα driver της 4870!

Δημοσ.
Δεν διάβασα όλο το thread και ζητώ συγγνώμη αν έχει ήδη γραφτεί κάτι ανάλογο. Πέρα από λιγοστές εξαιρέσεις για ανάλυση 19χχ*οτιδήποτε μια μονή 4870 είναι επαρκής.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα πλην ελαχιστων περιπτωσεων μια 4870 αποτελει εξαιρετικη λυση και σε αρκετα καλη τιμη..

Εσυ ασε τις συγνωμες και τις προτασεις γιατι ερχομαι κατω αυριο.. :P

Banaki mode on..

Δημοσ.
GTX280 και ησυχαζεις παρα τα προβληματικα driver της 4870!

Πού άκουσες για προβλήματα στους drivers της 4870; Μήπως μπερδεύτηκες με τους drivers των παλιότερων καρτών (που πράγματι ήταν προβληματικοί σε κάποιες περιπτώσεις);

Δημοσ.
Δεν ειναι μυστικο πως η ΑΤΙ ανεκαθεν ειχε προβλημα με το Anti-Aliazing....

Και επαναλαβάνω: όχι στις 4xxx.

Δημοσ.

Οντως αλλα ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω πως υπαρχει οδηγος της ΑΤΙ χωρις προβληματα....

Απο το 1996 που χρησιμοποιησα ΑΤΙ πρωτη φορα μεχρι το 2007 που χρησιμοποιησα ΑΤΙ τελευταια παντα υπηρχαν προβληματα....Οποτε ολο και κατι θα αναδυθει και στις 4χχχ...

Δημοσ.

ο Για όνομα του θεού της τεχνολογίας Nvidia boys πάρτε ένα Thread μόνοι σας και σούρτετε ότι θέλετε το ίδιο και οι Ati Boys έχετε καταντήσει αηδία πια δεν γουστάρεις Ati HellasVagabond ε μην πάρεις και μην πας πρήζεις τα @@

το βρήκα θα στείλω Pm στον Hall να φτιάξει 2 Forum ακόμα στις κάρτες γραφικών Ατι Corner / Nvidia Corner

μερικοί δεν παλεύεστε με τίποτα πια

Δημοσ.

Συγνωμη που δεν ειμαι βιτσιοζος ετσι ωστε να προτιμω κατι που

α) Κανει περισσοτερο θορυβο

β) Χρειαζεται μεγαλυτερο τροφοδοτικο

γ) Καιει περισσοτερο ρευμα

δ) Εχει μικροτερο περιθωριο υπερσυγχρονισμου

ε) Ειναι πιο ακριβο ( Στην περιπτωση μοναχα GTX280 vs 4870x2 )

στ) Ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι 90+ βαθμους κελσιου

Και ολα αυτα μονο και μονο επειδη προσφερει 5-10fps παραπανω....( Παλι Στην περιπτωση μοναχα GTX280vs 4870x2 )

Καλη ιδεα αυτο για το Corners....Ισχυει σε πολλα forums οποτε γιατι οχι και εδω ? :)

Δημοσ.

θα σου απαντήσω να σου πω μόνο οτι δεν θα σου απαντήσω :-D γιατί βαριέμαι γιατί τα καρύδια μου συνεχίζουν να μεγαλώνουν και όπως σου είπα αν δεν προτιμάς Ati πες το μια φορά μην κάνεις και τα καρύδια των άλλων σαν τα δικά μου :P

Δημοσ.
α) Κανει περισσοτερο θορυβο

β) Χρειαζεται μεγαλυτερο τροφοδοτικο

γ) Καιει περισσοτερο ρευμα

Μόλις περιέγραψες τη σειρά GT200. :mrgreen:

Tέλος πάντων, έχει δίκιο ο Vatos: δεν αξίζει τον κόπο να κάνουμε flame, είτε υπέρ της ATI είτε της nVidia.

ΥΓ.: Έτσι κι αλλιώς τις X2 και τις GTX 280 τις προτιμούν μόνο όσοι θέλουν τρελά FPS, χωρίς να τους νοιάζει τίποτα άλλο (και τελευταία φυσικά τα χρήματα). Όσο για τις 4850 και 4870, αυτές στην κατηγορία τους επικρατούν παντού (εκτός από τις θερμοκρασίες της 4850, αλλά και αυτές λύνονται με μία άλλη ψύκτρα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...