Προς το περιεχόμενο

vodafone και προσωπικά δεδομένα

rigasrigas1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,

ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

ΕΙΧΑ VODAFONE ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ,

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ VODAFONE

ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗ ΡΗΤΡΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,

ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΗ

VODAFONE. ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΘΗΜΕΡΙΝΑ,

ΤΟΤΕ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ VODAFONE ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ,

ΜΕ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ

VODAFONE!!! ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ!!!! ΑΝ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ , ΘΑΧΕΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑ,

ΔΕ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΑΝ,

ΠΡΟΣΟΧΗ !!ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,

ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Η VODAFONE ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ

Δημοσ.

ισως απλα καποιος υπαλληλος σηκωσε το πελατολογιο της και τρωει ετσι λευτα δεν ειναι κατι δυσκολο.

κατι παρομοιο γινεται τα τελευταια χρονια και με τις ασφαλιες αυτοκινητων. μου τυχε περυση να με παρει "ψευτικος" ασφαλιστης να με ενημερωσει οτι λιγει η ασφαλεια του αυτοκινητου μου και να την ανανεωσω που οντος εληγε και μου εδωσε το τηλ του να τον παρω την επομενη μερα να ρθει να πληρωθει.

κατα τυχη πηρα την ασφαλιστηκη την επομενη μερα για να τους πω να ερθουν (δεν πηρα αυτον στο κινητο γτ ειχα χασει το χαρτακι που χα σημειωσει το τηλ του) και δεν ειχαν ιδεα ποιος ειναι αυτος οταν τους ειπα ονοματεπωνιμο κ μου παν οτι δεν ειχαν παρει αυτοι τηλ..

απο γνωστη μου που νε ασφαληστρια εμαθα αργοτερα οτι γινεται συχνα πικνα αυτο.. καπιοι πρωην εργαζομενοι σηκωνουν το πελατολογιο απο εκει που δουλευουν και οταν φευγουν εχουν ολα τα στοιχεια σου και μπορουν να σε εξαπατησουν..

ισως κατι παρομοιο συμβενει και σε εσενα, αφου σου λεει η επισημη vodafone δε χρωστας τοτε δε χρωστας κ ασε τον τυπο στο τηλ να τραγουδαει

Δημοσ.

Με αυτή την εταιρεία που έμπλεξες τι περίμενες....

Καταργεί τις προσφορές στην καρτοκινητή (1 λεπτό ανά λεπτό), αυξάνει τις τιμές των κλήσεων στα συμβόλαια!, το να τηλεφωνήσεις από ΟΤΕ σε κινητό Voda κοστίζει 0,15 ευρώ το λεπτό - ενώ από καρτοκινητό voda σε voda 0,25 ευρώ το λεπτό, απολύει χιλιάδες κόσμο... όλα αυτά μέσα στο κατακαλόκαιρο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οι πιο πολλες εταιριες πλεον δεν ασχολουνται οι ιδιες με την εισπραξη χρεων αλλα το αναθετουν σε τριτες εταιριες

τωρα ποσο σωστα συνεργαζονται ειναι αλλο θεμα οπως επισης αλλο θεμα είναι και το αν προσπαθουν να φανε και λεφτα ή οχι

Δημοσ.

rigasrigas1980 Κατ'αρχην προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία.

Από εκεί και πέρα, τι μέθοδο πληρωμής σου ζητούσαν?

Αν σε ξαναπάρουν, ρώτα τους που είναι η έδρα τους, να πας δήθεν εκεί με τον δικηγόρο σου.

(έτσι απλά για να δούμε την αντίδρασή τους).

(αν δεν είναι πειστική η απάντησή τους, βρίσε τους την μάνα, να δούμε πάλι αντίδραση) :P

Δημοσ.

@rigasrigas: εγώ προτείνω, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ, να ζητήσεις όνομα και κινητό για να έρθει κάποιος να τον πληρώσεις (αν είναι απάτη αυτό θα θέλουν και αυτοί) και μόλις πάρεις όνομα και κινητό τότε παίρνεις κατευθείαν την voda (ή και την αστυνομία???) και δίνεις τα στοιχεία...

@furious99: τι σχέση έχουν αυτά που λες με αυτό που συμβαίνει στο φίλο???? έλεος με τα off topic ρε παιδιά...

Δημοσ.
@rigasrigas: εγώ προτείνω, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ, να ζητήσεις όνομα και κινητό για να έρθει κάποιος να τον πληρώσεις (αν είναι απάτη αυτό θα θέλουν και αυτοί) και μόλις πάρεις όνομα και κινητό τότε παίρνεις κατευθείαν την voda (ή και την αστυνομία???) και δίνεις τα στοιχεία...

@furious99: τι σχέση έχουν αυτά που λες με αυτό που συμβαίνει στο φίλο???? έλεος με τα off topic ρε παιδιά...

Από τι στιγμή που έχει κλείσει το λογαριασμό του στη Vodafone και δε χρωστάει τίποτα και σε κανένα, απλά κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα και τους γράφει στα @@ του...

Το ίδιο κάνω και εγώ με κάτι σαν και σένα που θέλουν να μου πουν τι να γράψω και που θα το γράψω... Και αφού σου θίξαμε την εταιρεία, δες και ένα σχετικό post με το τι γραμμή έχουν τα λεβεντόπαιδα που δουλεύουν στα καταστήματά της από την εταιρεία: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=183541

Δημοσ.

@furious99: προφανώς σου έπεσε "βαρύ" αυτό που έγραψα για να το καταλάβεις, αλλά βλέποντας και τους τρόπους σου μάλλον δεν θα ασχοληθώ μαζί σου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...