cynic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ετσι ειναι τα πραγματα...Το 360 σε θεμα games, ειναι μπροστα απο το ps3.Εχοντας και τις 2 κονσολες, το importing στα games του 360 με τιμες 30ε launch, εναντι της απαγορευσης της sony στο shipping πχ απο play-asia προς τα δω, ενω ολα τα games του ps3 ειναι region free ειναι τραγικη.Επισης τουλαχιστον ως τωρα τα περισσοτερα multi ειναι αρκετες φορες καλυτερα (ή ιδια) εναντι των ps3.Οποτε εκτος των exclusive της καθε κονσολας, multi με 30ε εναντι 70 ειναι ξεκαθαρο το θεμα.Επισης το live community εχει πολυ περισοτερο κοσμο εναντι του δωρεαν psn, πχ στο cod4.Aπουσια headset στο κουτι του ps3 που πλεον κοστιζει τα διπλα απο το 360, απουσια εστω ενος component καλωδιου απο το κουτι (4ε εχει εξω ,ελεος με το rca σε hd br player, μεγαλη γυφτια). Το αποτελεσμα ειναι οτι στο 360 εχω ηδη 50+ games, ενω στο ps3 που το πηρα τον Μαιο εχω τα: Ninja gaiden sigma, Uncharted, Rachet, Resistance, RR7,Gt5p, Folklore, MGS4(o λογος που πηρα το μηχανημα).Παλι καλα που ολα απο ebay με 25ε max.Eκτος του mgs που βγηκε γυρω στα 45.Γενικα ps3 περαν αυτων, του χρονου παλι, με resistance2 ,killzone2. Τελος, με την επεκταση εγγυησης στα 3χρονια, και με το launch 360 μου που εβγαλε rrod πριν 2μηνες, και ειναι εντος μεχρι τα χριστουγεννα του 08, ειναι ξεκαθαρο οτι το μηχανημα εχει κανει αποσβεση τοσον καιρο.Τουλαχιστον μετα το repair εχει opus mobo και liteon(μαλλον, βαση του xbox scene,αλλα και σε ελληνικα boards, πλεον γυρναει το ιδιο μηχανημα πισω).Ισως αντεξει και παραπανω απο πριν.Το ps3 με 1χρονο αντιθετως, και με τα 2πλασια χρηματα, προσευχομαι να αντεξει, γιατι με τα ως τωρα δειγματα γραφης, πλην mgs4, uncharted, δυσκολα το ξαναπληρωνα οσο εχει.Ανετα η πιο overhyped κονσολα που ειχα , και εχουν περασει απο τα χερια μου ολες, απο το snes και μετα.Τα περι br movies δεν με ενδιαφερουν καν.Σε συγκριση που εκανα το spiderman br original kai mkv version στα 1080ι (εχω 32'' tv) προτιμω τα απειρα mkv με dts/srt subs που υπαρχουν στο νετ, απο τα 10-15br δισκακια που υπαρχουν σε 3 διαφορετικα videoclubs που εχω ψαξει. Δεν υπαρχει θεμα fanboysmoy ,δεν με ενδιεφερε ποτε το τι logo ειχε μια κονσολα, απλα στην τρεχουσα περιοδο τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.