Προς το περιεχόμενο

Επισκευη xbox 360

hackman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παντως πιστευω οτι με το σχεδιαστικο λαθος της ms αργα η γρηγορα το ποσοστο των κατεστραμενων θα αυξηθει...Ειχα την τελευταια κονσολα για 2,5 χρονια και απο το πουθενα τα 'παιξε...αντε βγαλε ακρη

Δημοσ.
Αυτό λέγεται μαζοχισμός!!!!Ξέρετε ότι θα χαλάσει και πάτε κι αγοράζετε πάλι κάτι που εξαρχής ξέρετε πως θα τα φτύσει.

Ξέρεις φίλε μου, όταν αγαπάς κάτι δεν το παρατάς εύκολα. Είχες ποτέ σου X-Box 360; Όχι (τουλάχιστον αύτο καταλαβαίνω). Η Microsoft δεν είναι έμπειρη ακόμα σε αυτό τον τομέα και την υποστηρίζουμε γιατί έφτιαξε μια πολύ ωραία κονσόλα, αλλά με μικροπροβλήματα τα οποία θα διορθώσει στο μέλλον. Και ξέρεις κάτι φίλε μου; Μόλις φτιάξει την επόμενη κονσόλα της, η Sony θα πατώσει στην κυριολεξία!

Δημοσ.

i_Falcon στείλε μου σε παρακαλώ τον αριθμό σου σε PM,με τέτοιες προβλέψεις

Μόλις φτιάξει την επόμενη κονσόλα της, η Sony θα πατώσει στην κυριολεξία!

που κάνεις πρέπει να είσαι καλύτερος και από τον Χορταρέα όχι μάλλον καλύτερος από τον Πητ Παπαδάκο και ΟΛΟΥΣ τους συνεργάτες του :P
Δημοσ.
i_Falcon στείλε μου σε παρακαλώ τον αριθμό σου σε PM,με τέτοιες προβλέψεις

που κάνεις πρέπει να είσαι καλύτερος και από τον Χορταρέα όχι μάλλον καλύτερος από τον Πητ Παπαδάκο και ΟΛΟΥΣ τους συνεργάτες του :P

Μην ειρωνεύεσε... Εγώ δεν το είπα για κακό, μια δικιά μου πρόβλεψη έκανα με τα σημερινά δεδομένα. Coolαρε λιγάκι φίλε, δεν χρειάζετε να κάνεις έτσι.:-)

Δημοσ.

Να υποθέσω πως προβλέπεις το PS3 τελευταίο και χαμένο της πίτας;Επίσης να υποθέσω ότι προβλέπεις ότι το 360 θα ξεπεράσει σε σύνολο τις πωλήσεις του PS3;Για να δούμε ποιός θα βγεί λάθος στην τελική ;)

Δημοσ.

Φιλε Gherudos Μην γινεσαι σπαστικος...Φυσικα και θα παρω και αλλο και αυτο που θα παρω θα μου στοιχίσει λιγοτερο απο ενα ps3 θα εχει περισσότερα παιχνιδια απο ενα ps3 θα εχει καλυτερο Live απο ενα ps3,θα πιανει λιγοτερη σκονη απο το ps3 Που εχω και καθεται και με κοιταει...Ειλικρινα εχω βαρεθει τους sonakides οπως και τους Microsoftakides...Η Γ@μημ@νη αληθεια ειναι οτι ΑΚΟΜΑ ΤΟ 360 ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ πολυ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο ενα ps3 δεχτειτε το και ξεπεραστε το..Ισως σε βαθος χρονου το ps3 να τα σπασει κτλ,αλλα χεστικα για το βαθος χρονου γιατι τα πραγματα αλλαζουν και με ενδιαφερει να παιζω τωρα τα καλυτερα παιχνιδια να εχω τωρα το καλυτερο live να εχω κοπιες κτλ...Δεν ειμαι κολλημενος με ενα συστημα αυτη ειναι η αποψη μου και μου την σπαει που σε ενα ασχετο topic πεταγεσαι και λες την ασχετη μ@λ@κια σου απλα για να μας πεις ποσο καλο ειναι το ps3..To εχω και καθεται και ακομα δεν εχει βγαλει τα λεφτα του ουτε εχει γινει το multimedia κεντρο του σπιτιου μου..Αυτα ειναι για τα πιτσιρικια οπως και η πώρωση με το ενα συστημα η με το αλλο..

Δημοσ.

nyne δεν με έπεισες,πάντως γούστα είναι αυτά ο καθένας κάνει τις επιλογές του,εγώ μπορώ να πω ότι παίζω πραγματικά διαμάντια και αποκλειστικά παιχνίδια,εσύ μπορείς να το πείς αυτό;Θα πεις παίζω το HALO ε δεν δίνω δεκάρα για το HALO σιγά το παιχνίδι.Πες κανένα άλλο που να είναι αποκλειστικό ή να μην υπάρχει σε PC.

Δημοσ.

κατσε φιλε μου Gherudos δεν τα λες αντικειμενικα

τα πραγματα.Δεν εχει το xbox τιτλους διαμαντια και αποκλειστικους μαλιστα?Μονο το ps3 εχει?.Ποιο φαν απο μενα με την σονυ δεν υπαρχει,εχω και τις δυο xbox 360-ps3 αλλα αντικιμενικα που βλεπω το θεμα,μπορω να σου πω οτι μεχρι τωρα το xbox 360 υπερεχει σε ολα τα σημεια εκτος απο την κατασκευη που ειναι για τα μπαζα.Αν δεις καθαρα το θεμα στη ''διαμαχη'' xbox vs ps3 χωρις παθος και εγωισμο,αυτη τη φορα μας νικησε η microsoft.Το ξερω ποναει,αλλα ειναι πραγματικοτητα.

Εχουμε φυγει βεβαια τελειως απο το θεμα.

Δημοσ.

Mr_Terror όπως είπα και πριν γούστα είναι αυτά,προσωπικά ποτέ μα ποτέ δεν ζήλεψα παιχνίδι του 360.Αντιθέτως στο ΧΒΟΧ ακόμη και σήμερα σκέφτομαι να αγοράσω ένα ΧΒΟΧ για να παίξω το Dino Crisis 3.Στο PS3 βγαίνουν τα παιχνίδια που μου αρέσουν και γουστάρω να τα παίζω.Όσο για το θέμα τις αποκλειστικότητας και multiplatform η M$ το έχει χάσει το παιχνίδι.Ποτέ δεν έχει βγάλει κάτι πρωτότυπο και άν όχι τα μισά αλλά τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν για το 360 είναι multiplatform,δηλαδή μπορείς να τα βρείς και σε άλλες κονσόλες και στο PC,επομένως ένα το κρατούμενο,συν το γεγονός ότι γνωρίζεις εξαρχής ότι θα σου χαλάσει μια κονσόλα και θα την αλλάξεις σίγουρα ε αυτό με απωθεί όπως τις γκόμενες το γιαουτροσκόρδιον.

Δημοσ.

επειδη απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις το xbox 360 και καταδικαζεις ενα μηχανημα χωρις να εχεις επαφη μαζι του.Αγορασε το,και αν ασχοληθεις αντικειμενικα και οχι εγωιστικα οπως κανεις τωρα,θα αναΘεωρησεις πολλα πραγματα για την κονσολα.Αυτο εκανα και εγω.Οποτε καθε συζητηση/διαλογος στο θεμα διαμαχης xbox vs ps3 μαζι σου δεν οδηγει πουθενα,ο λογος επειδη αντιπαθεις κατι χωρις καν να το εχεις γνωρισει.

Τελος να πω οτι ΣΧΕΔΟΝ εχει εξαληφθει το προβλημμα με τα ''χαλασμενα xbox''.Οσες παλιες version εχουν μεινει,αυτες απασχολουν το service τις microsoft, Οι falcon εκδοσεις εχουν πολυ μικρο ποσοστο σφαλματος,και τωρα με τις καινουργιες version που θα κανουν την εμφανιση τους θα ειναι ακομα καλυτερα.

Δημοσ.

Για να αγοράσω μια κονσόλα πρέπει να με ενδιαφέρουν και τα παιχνίδια της,σου εξήγησα ότι δεν με ελκύει κανένα από τα αποκλειστικά παιχνίδια του 360 ώστε να με κάνει να προβώ σε αγορά του.

Δημοσ.

αλλο δεν με ενδιαφερει μια κονσολα για τα παιχνιδια της, και αλλο να την αντιπαθω.Εσυ την αντιπαθεις και χωρις λογο.Και εμενα η Nintendo σαν εταιρια ποτε δεν με ελκυε ουτε τα παιχνιδια τις ουτε φυσικα και οι κονσολες τις,(εχω παρει το wii και καθεται).Ποτε ομως δεν λεω το wii ειναι για πεταμα,η nintendo ειναι η χειροτερη εταιρια,να φανταζομαι χιλια δυο στραβα.Σεβομαι το εργο της,και τον κοσμο που την πιστευει.

Οποτε το ξαναλεω για ακομη μια φορα.Εσυ για καποιον λογο που δεν εχω καταλαβει,δεν ειναι οτι δεν σε ελκει το xbox,το ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ.Αυτο το λεω παρακολουθωντας απο εδω μεσα την γραφη σου για το xbox.Δεν εχω δει μια φορα να πεις οτι εστω εχει κατι καλο αυτη η κονσολα.Μεχρι και σε αλλο ποστ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268980 δειχνεις την ''κακια σου''.

Δημοσ.
Φιλε Gherudos Μην γινεσαι σπαστικος...Φυσικα και θα παρω και αλλο και αυτο που θα παρω θα μου στοιχίσει λιγοτερο απο ενα ps3 θα εχει περισσότερα παιχνιδια απο ενα ps3 θα εχει καλυτερο Live απο ενα ps3,θα πιανει λιγοτερη σκονη απο το ps3 Που εχω και καθεται και με κοιταει...Ειλικρινα εχω βαρεθει τους sonakides οπως και τους Microsoftakides...Η Γ@μημ@νη αληθεια ειναι οτι ΑΚΟΜΑ ΤΟ 360 ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ πολυ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο ενα ps3 δεχτειτε το και ξεπεραστε το..Ισως σε βαθος χρονου το ps3 να τα σπασει κτλ,αλλα χεστικα για το βαθος χρονου γιατι τα πραγματα αλλαζουν και με ενδιαφερει να παιζω τωρα τα καλυτερα παιχνιδια να εχω τωρα το καλυτερο live να εχω κοπιες κτλ...Δεν ειμαι κολλημενος με ενα συστημα αυτη ειναι η αποψη μου και μου την σπαει που σε ενα ασχετο topic πεταγεσαι και λες την ασχετη μ@λ@κια σου απλα για να μας πεις ποσο καλο ειναι το ps3..To εχω και καθεται και ακομα δεν εχει βγαλει τα λεφτα του ουτε εχει γινει το multimedia κεντρο του σπιτιου μου..Αυτα ειναι για τα πιτσιρικια οπως και η πώρωση με το ενα συστημα η με το αλλο..

έγραψες

το ότι θα αγοράσει και άλλη κονσόλα (και όσες χρειαστεί) μήπως δείχνει το πόσο πολύ απολαμβάνει το ΧΒΟΧ και όχι ότι είναι μαζόχας????να τον ρωτήσουμε αν θα έκανε το ίδιο με το PS3????δεν νομίζω να χρειάζεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...