hackman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Υπαρχει κανεις που να ειχε το κλασσικο προβλημα με την κονσολα του,να την επισκευασε(οχι με τη λυση τον 140) και να δουλευει?Αν ναι,για ποσο καιρο αντεξε?
v0rtex Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 έφτιαξα εγώ ενα που είχα 3rrod/banned (που δε δεχόταν η Ms για επισκευή) πριν μερικές μέρες αλλά το πούλησα (ο αγοραστής φυσικά είχε πλήρη γνώση της κατάστασης). Επαιξε με τη μια τέλος πάντων.. δεν ειχα βεβαια πολυ χρόνο να το στρεσαρω αλλά φαινόταν οκ.
teofross Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Εγω την ειχα "επισκευασει" βαζοντας σιλικονη και κανωντας το xclamp fix αλλα κρατησε 10 μερες και μετα ηθελε καθε 3-4 μερες ξανα μανα τα ιδια βαλε βγαλε ψυκτρες.καπια στιγμη δεν ξανανοιξε καθολου.Προφανως ειχε "φθαρει" το chipaki απο την θερμοκρασια που ανεβαζε σταδιακα στο περασμα του χρονου.
hackman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Με τη διαμορφωση που εχει κανει η ms αναμενομενο ηταν να ξαναχαλασει,με το driver πανω απο τη gpu.Εγω παντως το εφτιαξα και του εβαλα δυο ανεμιστηρακια,cpu-gpu.Εβγαλα το driver απο πανω για να παιρνει αερα το ανεμ. εβγαλα τον αγωγο και δουλευει μια χαρα.Τερματησα ηδη devil may cry και κοντευω ninja gaiden II.Με απλα λογια το εχω λιωσει και ακομα αντεχει αφου του εχω κατεβασει κατα 15c τη θερμοκρασια!!Ειναι και θεμα αισθητικης βεβαια αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα....
teofross Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Κρατα το ανοιχτο το ρημαδι δεν τρεχει τιποτα.Αν ειναι να δουλευει, δεν βαριεσε...
gust Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Εγω παντως βαζω υδροψυξη.... Αυρι υπολογιζω να τελειωσω το project....δεν ειχε τιποτα το αρχαιο xbox του 2006 αλλα πλεον θα εχω ησυχο το κεφαλι μου!
gust Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 35 ευρω! 23 υδροψυξη κομπλε και τα υπολοιπα κατσαβιδακια torx και arctic silver παστα και ψυκτρουλες για τις μνημες!
gust Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Τωρα κανω το μηχανημα ενα στρες τεστ. Ολα δουλευουν ρολοι! Μου μενει αυριο ή μαλλον μεθαυριο να κοψω λιγο το πλατικο περιβλημα για τα σωληνακια και ειναι ετοιμο. Μολις τελειωσω θα ποσταρω φωτο!
nyne Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 παιδια εμενα πεθανε σημερα.Εκανα ενα update ειχα καιρο να το βαλω στο live και εκει που παιζεις,καμια φορα και στο dashboard κολαει η οθονη και βγαζει κατι γραμες...Καρτα γραφικων να υποθεσω?
hackman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δυστυχως....ηρθε η αρχη του τελους...Σε λιγο θα βγαλει και το ring of death,οποτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι το εξης:το κανεις βιδες βγαζεις τις ψυκτρες,τις καθαριζεις οπως και gpu,cpu βαζεις arctic silver 5 βαζεις ξανα τις ψυκτρες μαζι με ροδελες στα x-clamps,παιρνεις ρευμα απο το driver,βαζεις δυο ανεμιστηρακια,αφηνεις το xbox ανοιχτο αλλαζεις το καλωδιο sata με ενα του εμποριου κανεις μια προεκταση στο ρευματος,αφηνεις το driver εκτος , βγαζεις και αυτο το αχρηστο λευκο αγωγο εφοσον ειναι ανοιχτο και μετα δουλευει κανονικα ή το στελνεις για αντικατασταση και μετα απο λιγο καιρο ξαναπαθαινεις τα ιδια οπως εγω,και κανεις αυτα που σου ειπα!!!!
nyne Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 χαχα και ναι μου εβγαλε και ring of death ενταξει τα λεφτα του τα εχει βγαλει,μαλλον θα παρω καινουργιο αρκει να βρω με benq δεν βοηθησε η παναγια παντως...Λετε να το παω στην Τηνο μερα που ειναι??
hackman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Εχω παντως το εφτιαξα και ακομα την παλευει.Αληθεια, πιστευεις πως το καινουριο δεν θα εχει προβλημα?
i_Falcon Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 nyne είπε: Λετε να το παω στην Τηνο μερα που ειναι?? Δεν νομίζω... hackman είπε: Αληθεια, πιστευεις πως το καινουριο δεν θα εχει προβλημα? Πρόσφατα έμαθα πως δεν σου κάνουν ακριβώς αντικατάσταση με καινούργιο... Φτιάχνουν τα χαλασμένα που τους στέλνουν όλοι μας και μας δίνουν ένα άλλο φτυστό αλλά φτιαγμένο X-Box 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.