Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Μήπως φτάνουν στους Junk Folders του παραλήπτη ;;; Και στο junk φτάνανε αρχικά, αλλά τώρα μου παραπονιέται ότι μερικά δεν τα λαμβάνει καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finch Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και στο junk φτάνανε αρχικά, αλλά τώρα μου παραπονιέται ότι μερικά δεν τα λαμβάνει καθόλου... Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου. Προσπαθεί να μου στείλει mail μέσω mobileme στον λογαριασμό hotmail που έχω. και ενώ δεν έχω παραλάβει τπτ (εννοείται έχω κοιτάξει και στο junk mail), το άκυρο είναι ότι σε αυτόν του το εμφανίζει κανονικά στα send items. Αυτό συμβαίνει εντελώς random. Δηλαδή κάποια mail έρχονται, άλλα όχι. Επίσης αν μου κάνει forward καποιο mail το οποίο δεν το έλαβα εξαρχής η φάση είναι 50-50 άμα θα το λάβω. Περίεργα κόλπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ακριβώς, random, αλλά τα λαμβάνει και άλλα όχι (χωρίς προφανή λόγο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μόνο σε μένα είναι δυσκοίλιο το MobileMe mail αυτη τη στιγμή (μέσω του Mail.app). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Σ'εμένα είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Α' ότι φαίνεται, όντως σήμερα παρατηρούνται προβληματάκια στο MobileMe Mail από πολύ κόσμο: TUAW: MobileMe mail service experiencing problems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.