Προς το περιεχόμενο

MobileMe: τι είναι και που χρειάζεται?

^^JuNiOr^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και το θέμα είναι Mobileme σας δίνω link σε ένα άρθρο που έγραψα σήμερα.

Χρήσιμα εργαλεία - Τι είναι το Apple MobileMe

Πάρα πολύ ωραίο το άρθρο σου και κατατοπιστικό!!!! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Για να χρησιμοποιήσεις το Mail χρειάζεσαι MobileMe account;

Αν αναφέρεσαι στο Mail του MacOS ή στο Μail του iPhone, όχι, δεν χρειάζεσαι MobileMe account. Αλίμονο!

Ερωτηση..!! Αν εχεις ενα Iphone, ενα MacBook και ενα σταθερο μηχανημα με Windows... Μπορεις απο το μηχανημα με τα Windows να βλεπεις τα mail, τα Contacts, τα Web Stored Files και το Calendar ;;;;

Ερωτηση..!! Αν εχεις ενα Iphone, ενα MacBook και ενα σταθερο μηχανημα με Windows... Μπορεις απο το μηχανημα με τα Windows να βλεπεις τα mail, τα Contacts, τα Web Stored Files και το Calendar ;;;;

Φυσικά αρκεί να εγκαταστήσεις το MobileMe utility για windows (από το site της apple το κατεβάζεις)

• 1 μήνα μετά...

Μια ερώτηση παιδιά.

Έχω κάνει mount στην επιφάνεια εργασίας το εικονίδιο του δίσκου του mobile me σε έναν imac και σε ένα macbook. Όταν πειράζω ένα αρχείο εκεί μέσα από το macbook για παράδειγμα δεν πρέπει να ενημερωθεί και ο δίσκος mobile me του imac;;

Όλο κάτι ερωτήσεις μου κάνει για coflict και στο τέλος δεν ανοίγουν τα αρχεία!!

Μια ερώτηση παιδιά.

Έχω κάνει mount στην επιφάνεια εργασίας το εικονίδιο του δίσκου του mobile me σε έναν imac και σε ένα macbook. Όταν πειράζω ένα αρχείο εκεί μέσα από το macbook για παράδειγμα δεν πρέπει να ενημερωθεί και ο δίσκος mobile me του imac;;

Σίγουρα πρέπει να ενημερωθεί. Η ερωτήσεις που σου κάνει λογικά είναι ότι αλλάζει πάνω από το 5% των δεδομένων του mobileme disk..

• 4 μήνες μετά...
Μια ερώτηση παιδιά.

Νομίζω αν βαλεις αρχειο πάνω απο ένα γίγα σε μέγεθος που είναι το οριο θα σου κάνει conflict.Δηλαδή δεν μπορεις να ανεβασεις μια ταινία πάνω από ένα γίγα στο iDisk.

• 8 μήνες μετά...

Έχει αντιμετοπίσει κανένας από σας πρόβλημα με το email του MobileMe?

Συγκεκριμένα, κάποια mails μου (όχι όλα) φαίνεται να μην φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους (σε dest. servers της Hotmail και Gmail). Ο παραλήπτης επιμένει στα συγκεκριμένα mails ότι δεν τα έχει λάβει, ενώ εγώ τα βλέπω κανονικά στο "Sent" φάκελο. :-(

Έχει αντιμετοπίσει κανένας από σας πρόβλημα με το email του MobileMe?

Συγκεκριμένα, κάποια mails μου (όχι όλα) φαίνεται να μην φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους (σε dest. servers της Hotmail και Gmail). Ο παραλήπτης επιμένει στα συγκεκριμένα mails ότι δεν τα έχει λάβει, ενώ εγώ τα βλέπω κανονικά στο "Sent" φάκελο. :-(

δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Μήπως φτάνουν στους Junk Folders του παραλήπτη ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...