Snolly Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Α δεν έχω συγκεκριμένο. Τεράστιο rating να έχει και είναι φίλος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Πάντως και εγώ ξεκίνησα σήμερα, με όλη την καλή διάθεση, με ένα trial account, αλλά μέχρι τώρα ούτε καν το sync δεν βλέπω να παίζει σωστά. Νομίζω έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά στο Calendar του MobileMe δεν λένε να συγχρονιστούν τα events από τους Mac και το iPhone... Βασικά, τώρα που το ξαναβλέπω, από παντού λείπει κάποιο event... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 το google calendar επίσης (αν παίξει αύριο μεθάυριο και κανά sync με το ical καλά θα είναι) Ήδη παίζει. Προσφάτως έβγαλε τέτοιο η μαμά Google. Δεν το δοκίμασα όμως, γιατί έχω ακόμη σε trial το BusySync που είναι εκπληκτικό μεν, αλλά commercial δε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ήδη παίζει. Προσφάτως έβγαλε τέτοιο η μαμά Google.Δεν το δοκίμασα όμως, γιατί έχω ακόμη σε trial το BusySync που είναι εκπληκτικό μεν, αλλά commercial δε. Πολύ καλό το BusySync! Έψαξα αλλά δεν βρήκα για both side Sync με iCal natively από Google Calender. Μπορείς να δώσεις details; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Νομίζω εδώ Και περισσότερες εντυπώσεις, γκρίνιες, αερολογίες, παπαριλίκια εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Πριν διαβάσω τα links που παρέθεσες (είμαι βιαστικός το ξέρω ) νομίζω το sync γίνεται enabled αν έχεις iPod Touch ή iPhone :/ duh? Όχι τλκ αυτό είναι για το address book. Καλά ολόκληρη ιστορία το sync για το gcal και πάλι δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μπορεί και να έχεις και δίκιο. Πρέπει να είχα διαβάσει κάτι τέτοιο. Αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου κι ένα workaround. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μια ερωτησούλα: είχα φτιάξει trial account στο MobileMe, και πλησιάζει η μέρα που θα πρέπει να αποφασίσω αν θα αγοράσω τη συνδρομή για τον επόμενο χρόνο ή όχι. Επειδή μάλλον τείνω να ΜΗΝ ανανεώσω τη συνδρομή, ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Πως ακυρώνω την συνδρομή, ώστε να μην χρεωθεί η πιστωτική κάρτα που έχω εισάγει στο account μου? 2) Επειδή το account είναι βολικό για κανα 2 πράγματα (iTunes store, iTunes Artwork κλπ.), αν ακυρώσω το account θα χαθούν και αυτές οι ευκολίες? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα.. Έχω μια ερώτηση για το gallery του mobileme. Υπαρχει κάπως η δυνατότητα σε ένα album να δοθούν 2 user names με τα αντίστοιχα passwords ώστε να μπορούν να έχουν 2 διαφορετικές ομάδες διαφορετικά δικαιώματα? Δηλαδή θέλω ο ένας φίλος μου το μπορεί να βλέπει το album και να κατεβάζει και ο άλλος με άλλο user και pass μόνο να βλέπει. Βασικά το πιο σημαντικό είναι ότι μιας και βάζω σε όλα τα ανεβασμένα albums το ίδιο user και pass, όταν κάποιο album θέλω να το δουν κάποια λίγα άτομα να μην μπορούν ταυτόχρονα να δουν και όλα τα υπόλοιπα. Προφανώς δεν θέλω να βάζω σε κάθε album διαφορετικό user και pass γιατι θα χάσω τη μπάλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man kerinoi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Φιλε punky εισαι τρελος life saver με το logmein.com. Δεν φανταζεσαι ποσο χρονο μου γλιτωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Παιδιά έκανα μια δοκιμαστική εγγραφή στο mobile me κι έχω δύο ερωτησούλες. 1) Χρησιμοποίησα τα system preferences από το macbook μου κι έκανα sync. Όταν πάω στον iMac πώς θα κάνω συγχρονισμό, ώστε να "κατεβάσει" στον iMac τις πληροφορίες που "ανέβασα". Αν οι πληροφορίες υπάρχουν ήδη και στον iMac, τις επικαλύπτει, τί ακριβώς κάνει; 2) Για να ανεβάσω site φτιαγμένο με το iWeb πρέπει να έχω οπωσδήποτε domain; Δε γίνεται να ανέβει προσωρινά με κάποιο mobile me domain; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 1) Χρησιμοποίησα τα system preferences από το macbook μου κι έκανα sync. Όταν πάω στον iMac πώς θα κάνω συγχρονισμό, ώστε να "κατεβάσει" στον iMac τις πληροφορίες που "ανέβασα". Αν οι πληροφορίες υπάρχουν ήδη και στον iMac, τις επικαλύπτει, τί ακριβώς κάνει; Θα πας στο System Preferences του iMac και θα σετάρεις κι εκεί τα στοιχεία του Mobile Me account σου, καθώς και τι ακριβώς θέλεις να συγχρονίζει. Κατά τον πρώτο συγχρονισμό όταν βρει επικαλυπτόμενες πληροφορίες θα σε ρωτήσει ποιά θέλεις να κρατήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoNik Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 MobileMe έχω και εγώ κοντά 6-7 μήνες τώρα αλλά πρόσφατα είπα να δοκιμάσω και το πακέτο της Nokia με το Ovi και πραγματικά πλέον αναρωτιέμαι.. η Nokia το προσφέρει τσάμπα.. η Apple από την άλλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μιας και το θέμα είναι Mobileme σας δίνω link σε ένα άρθρο που έγραψα σήμερα. Χρήσιμα εργαλεία - Τι είναι το Apple MobileMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Παιδιά, μήπως ξέρετε, πώς μπορώ να βάλω password στο public.me.com/membername του idisk και να παίξει; Γιατί έχω βάλει από το system preferences, αλλά όταν συνδέομαι στο παραπάνω link ζητάει username και password και μπαίνω με τους κωδικούς του mobile me account μου, ενώ ο σκοπός έιναι να δίνω σε κάποιον έναν (άλλο) κωδικό και να μπαίνει όποτε θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.