^^JuNiOr^^ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Νέος mac χρήστης κ εγώ και έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω στους παλαιότερους.. Σχετικά με το Mobile me τι παίζει ακριβώς?? Το χρησιμοποιείτε ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Το mobileme είναι μία χρεώσιμη υπηρεσία, όπως αυτές που σου παρέχει τσάμπα η Google. Χρειάζεται για τη βελτίωση του ισολογισμού της apple και τη σύνταξη του Στηβ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ ναι από το 2005, ψωνίζω πάντα την ανανέωση από ebay Αμερικής κοντά στα 60$ δηλαδή λιγότερο από 40 ευρώ αντί για τα 100 που είχε εδώ. Είναι email, network disk space, contact, calendar, bookmark sync καθώς και υποστήριξη λειτουργειών όπως το να φτιάξεις web sites με το iWeb κλπ. Το MobileMe είναι ένα cloud που αναλαμβάνει να συγχρονίζει όλα σου τα Mac + iPhone ενώ είναι και push πράγμα που σημαίνει πως δε χρειάζεται να ελέγχεις και να συγχρονίζεις, προσθέτεις πχ μια επαφή στο iPhone και βρίσκεται επιτόπου σε όλα σου τα Mac, όταν σου έρχεται email δε χρειάζεται να κάνεις check για να το δεις, το pushάρει το MobileMe κατευθείαν στο iPhone σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Με το Mobile Me μπορείς να ανεβάζεις, στο χώρο που σου δίνει, εύκολα με λίγα κλικ, φωτογραφίες και video μέσα από τις εφαρμογές του πακέτου iLife ή να φτιάξεις κάποιο website. Ακόμα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για email. Αυτά όμως (webmail, photo & video uploading, website creation) μπορείς να τα βρεις και σε δωρεάν υπηρεσίες, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να το πάρεις μόνο και μόνο γι΄αυτά. Το MobileMe βολεύει πολύ σε περίπτωση που έχεις πάνω από δύο συσκευές (Mac, PC, iPhone, iPod Touch) και θέλεις να έχεις τις επαφές σου, το ημερολόγιο και τα email σου, συγχρονισμένα αυτόματα σε όλες. Ακόμα, σε περίπτωση που έχεις 2 ή περισσότερους υπολογιστές Mac, μέσω αυτού μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία BackToMyMac και να βλέπεις την οθόνη και τα αρχεία σου από τον ένα Mac στον άλλο μέσω δικτύου ή και μέσω internet. Όλα αυτά μπορείς να τα δοκιμάσεις για 2 μήνες κάνοντας ένα δοκιμαστικό λογαριασμό. Αν αξίζει να δίνεις τα 79 ευρώ το χρόνο, δεν ξέρω, αποφάσισε το μόνος σου. Τέλος, με το λογαριασμό σου στο MobileMe, μπορείς να χρησιμοποιείς και το iChat, το πρόγραμμα για im & video chat της Apple. Μάλιστα, το iChat account θα παραμείνει ενεργό ακόμα κι αν διακόψεις το MobileMe μετά τους 2 δοκιμαστικούς μήνες, χωρίς να πληρώσεις συνδρομή. Το iChat είναι συμβατό με το AIM (America OnLine Instant Messaging) αλλά όχι και με τα MSN Messenger, Yahoo Messenger και GoogleTalk. Δηλαδή θα μπορείς να μιλάς μόνο με όσους έχουν λογαριασμό στο iChat ή στο AIM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 40 Ευρώ είναι λογικά λεφτά, για κάποιον αρχάριο που θέλει ένα τέτοιο ολοκληρωμένο service. Απορώ όμως γιατί να τα δώσει ένας power user, όπως και του λόγου σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 40 Ευρώ είναι λογικά λεφτά, για κάποιον αρχάριο που θέλει ένα τέτοιο ολοκληρωμένο service.Απορώ όμως γιατί να τα δώσει ένας power user, όπως και του λόγου σου. Γιατί έχω φτάσει 27 χρονών ρε punky και πια δεν επιστρέφω από το σχολείο/σχολή αλλά από το γραφείο, και έχω και κοινωνική ζωή, κοπέλα φίλους κλπ. Δεν υπάρχει πια το μεράκι του power user με τα 1200 φορμάτ το μήνα και δοκιμή κάθε beta software και κάθε utility script. Θέλω να δουλεύουν όλα απλά εύκολα και γρήγορα. Γι' αυτό Mac OS X και γι αυτό και MobileMe. Και ξέρεις και τι; Είναι και για το γαμώτο. Λεω στον εαυτό μου μια ζωή στο χαρτζιλίκι τα υπολόγιζα από εδώ και τα υπολόγιζα από εκεί να βρω το πιο φτηνό κι ας παιδευτώ. Ε τώρα που τα βγάζω, το πληρώνω το γ@μημένο και δε με νοιάζει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ντάξει ρε μπαγάσα, με έπεισες. Δεν έχεις κι άδικο. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι το πακέτο, imo, αξίζει για κάποιον που αξιοποιεί το σύνολο των δυνατοτήτων του. Πχ, εμένα μόνο το mail, calendar, contacts με ενδιαφέρουν. Photos και iDisk μου είναι άχρηστα. Και το back to my mac, το βρίσκω πολύ εριοριστικό αφού δουλεύει μόνο μέσω άλλoυ mac. E, τα παραπάνω τα κάνω με Gmail, Gcal και logmein.com που είναι δωρεάν. Και νομίζω και καλύτερα. Αλλά στα 40 έουρος, θα το σκεφτόμουν κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
urezin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 το push εμαιλ poy το βρηκατε δωρεαν ρε παιδια Για ρωτηστε και την blackberry ποσο χρεωνει το αντιστοιχο πακετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ ναι από το 2005, ψωνίζω πάντα την ανανέωση από ebay Αμερικής κοντά στα 60$ δηλαδή λιγότερο από 40 ευρώ αντί για τα 100 που είχε εδώ. Καλή φάση!! Μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες; Σου στέλνουν activation key με email? Πως γίνεται η όλη συναλλαγή; Φαντάζομαι δεν έχει κάποιο φόρο λόγω Αμερικής; 40-50 ευρώ το χρόνο δεν είναι και τόσο φοβερό σαν ποσό. Ουσιαστικά είναι σαν να δίνεις λιγότερο από 5 ευρώ το μήνα και το πλεονέκτημα είναι ότι τα έχεις όλα συγκεντρωμένα σε μία υπηρεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 και εγώ θα τα έδινα για να ησυχάσω. αλλά θέλω να μου κάνει synch bookmarks, passwords, calendar, contacts, photos & files (για windows και wm6 βεβαίως-βεβαίως ;-) ) σταμάτησε και ο γούγλης το google sync για το φίφι και μας άφησε ξεκρέμαστους. αυτό είναι το κακό του τζάμπα. οπότε αν παίζει καλά +1 το mobileme και εύχομαι σύντομα κάτι αντίστοιχο και για winblows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Τυχαία μόλις διάβαζα ένα άρθρο του Walt Mossberg για το MobileMe, Appleʼs MobileMe Is Far Too Flawed To Be Reliable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ναι, η μετάβαση από .Mac σε MobileMe δεν πήγε και τόσο καλά. Προσπάθησαν να δώσουν σε κυκλοφορία ταυτόχρονα το iPhone 2.0 firmware update, το iPhone 3G και το MobileMe και τα έκαναν ψιλομπάχαλο. Για παράδειγμα, χθες για μια ακόμα φορά, το Mail κομμάτι του MobileMe ήταν εκτός λειτουργίας για μερικές ώρες. Εξ' άλλου, πριν από 1-2 μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα memo του Steve Jobs που έλεγε πως θα έπρεπε να είχαν καθυστερήσει το MobileMe μέχρι να είναι εντελώς έτοιμοι και πως αποφάσισε να αλλάξει τον υπεύθυνο του project και να αναθέσει το MobileMe σ' αυτόν που είναι υπεύθυνος και για το iTunes Store. Ελπίζουμε να πάνε καλύτερα τα πράγματα από εδώ και πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Καλή φάση!!Μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες; Σου στέλνουν activation key με email? Πως γίνεται η όλη συναλλαγή; Φαντάζομαι δεν έχει κάποιο φόρο λόγω Αμερικής; Οι περισσότεροι πωλητές σου λένε στη δημοπρασία πως στέλνουν τον κωδικό με email. Αν δεν το λέει τον ρωτάς. Όχι δεν έχει κανένα φόρο γιατί δε σου στέλνει κανείς τίποτα. Δες εδώ παίζει από 65$ = 44 euro = 3,7 euro το μήνα. Ούτε καφέ σε καφενείο που έχει μόνο γέρους να παίζουν πρέφα δε πίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ναι, η μετάβαση από .Mac σε MobileMe δεν πήγε και τόσο καλά. . Βασικά αν διαβάσεις όλο το άρθρο δεν αναφέρεται στα hicups του release αλλά στα υπάρχοντα προβλήματα. Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να πείσω τον εαυτό μου ότι το mobile.me είναι κάτι πραγματικά αξιόλογο (από .mac εποχής) αλλά μέχρι στιγμής δεν πείθομαι ρε γμτ Το gmail είναι πραγματικά super (και με imap support), το google calendar επίσης (αν παίξει αύριο μεθάυριο και κανά sync με το ical καλά θα είναι) κατα τα άλλα φώτος δεν με απασχολούν (αν και πιστεύω θα στραφώ στο flickr αν χρειαστώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Οι περισσότεροι πωλητές σου λένε στη δημοπρασία πως στέλνουν τον κωδικό με email. Αν δεν το λέει τον ρωτάς. Όχι δεν έχει κανένα φόρο γιατί δε σου στέλνει κανείς τίποτα. Δες εδώ παίζει από 65$ = 44 euro = 3,7 euro το μήνα. Ούτε καφέ σε καφενείο που έχει μόνο γέρους να παίζουν πρέφα δε πίνεις. Μπορείς να μου πείς από ποιον αγόραζεις στο ebay. Την έφαγα μια φόρα με ένα άλλο προιον και δεν θέλω να πάθω τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.