chrisimone Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 γεια χαρα σε ολους ... ακουω τις προτασεις σας για ενα πισακι μοναδα μονο που θα χρησιμοποιηθει μονο για γραφειο-ιντερνετ αυτες ειναι οι απαιτησεςι Δεν θα παιχτουν παιχνιδια .... κατα προτιμηση eshop thanksss
million_voices Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 βρες το ποιο φτηνο mobo με ενσωματωμενη VGA,τσιπακι ηχου και LAN για 2 πυρηνο AMD και εισαι οκ για τι ποσο max μιλαμε η αλλιως ποσα θες να ξοδεψεις για mobo,cpu,μνημες και τι αλλο χρειαζεσαι?
phanispal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Για κάποιον το low low low low budget pc μπορεί να κοστίζει πάνω από 1000Ε. Με αυτό θέλω να πω οτι αν δε μας πεις ένα χρηματικό όριο δε θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε...
chrisimone Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 μα αυτο ζηταω ... προτασεις - δοκιμασμενες λυσεις σιγουρα θα εχετε στησει καποιοι!!! λινκς απο εσοπ οριο χρηματων .. χμμμμ!! μα εδωσα τις αναγκες που θα κληθει να καλυψει βασικο computing office - internet τιποτα αλλο
Deadlock7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ θα πρότεινα ένα mitx απ'τα φτηνά που κυκλοφορούν στην αγορά μέχρι 80ευρώ και χαμηλή κατανάλωση.Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.
chrisimone Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 λινκς βρε παιδια (απο ehop ... please)
koprodogis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Παιζει αν σε ενδιαφερει και η λυση αγορας ενος φορητου στα ιδια λεφτα. Αυτός ο Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530 θα σε καλυψει σε οσα θες και με το παραπανω και θα εχεις και τα windows αυθεντικα
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Παιζει αν σε ενδιαφερει και η λυση αγορας ενος φορητου στα ιδια λεφτα.Αυτός ο Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530 θα σε καλυψει σε οσα θες και με το παραπανω και θα εχεις και τα windows αυθεντικα Απ' τη στιγμή που δε χρειάζεται την οθόνη, νομίζω πως μπορεί να κάνει ένα desktop που να τον καλύπτει με τα μισά σχεδόν χρήματα.
million_voices Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Παιζει αν σε ενδιαφερει και η λυση αγορας ενος φορητου στα ιδια λεφτα.Αυτός ο Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530 θα σε καλυψει σε οσα θες και με το παραπανω και θα εχεις και τα windows αυθεντικα ωραιος προταση αλλιως mobo 40 ευρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522588 cpu 53 ευρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559556 ram 39 ευρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554125
Deadlock7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Eγώ έλεγα κάτι σαν αυτό..http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=67644 Βέβαια αυτά που προτείνουν τα παιδιά ε'ίναι πιο δυνατά,αλλά αυτό είναι φτηνό,χαμηλής κατανάλωσης+θορύβου.
chrisimone Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 oxi φορητος παιδια... ειπαμε low low low budget ....
koprodogis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Απ' τη στιγμή που δε χρειάζεται την οθόνη, νομίζω πως μπορεί να κάνει ένα desktop που να τον καλύπτει με τα μισά σχεδόν χρήματα. Η νυσταζω πολυ ή κανεις λαθος. Που ειπε οτι δεν χρειαζεται οθονη? Deadlock7 αυτο θα ηταν το επομενο που θα προτεινα, αν και αυτος ο atom ειναι πολυ αδυναμος, σε σημειο που ο celeron(που φοραει αλλη εκδοση) να δειχνει καλυτερος, fυσικα καταναλωση και τα σχετικα ειναι καλυτερος ο atom. Αν και με λιγα παραπανω παιρνει και κανονικη μητρικη με εναν celeron που σιγουρα ειναι πιο γρηγορος αλλα δεν θα καταναλωνει τοσο λιγο chrisimone οθονη χρειαζεσαι?
Deadlock7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ το πρότεινα κυρίως για κατανάλωση+χώρο,αφού θα κάνει δουλειά γραφείου.Σωστός είσαι για τον celeron και σε λίγο υψηλότερη τιμή,πχ εδώ
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 [...]ακουω τις προτασεις σας για ενα πισακι μοναδα μονο[...] Η νυσταζω πολυ ή κανεις λαθος.Που ειπε οτι δεν χρειαζεται οθονη? [...] Διαβάζοντας το "μονάδα μόνο" εγώ καταλαβαίνω πως θέλει μόνο κουτί. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει
parsifal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δες λίγο αυτό το link. Ίσως είναι καλή ιδέα να συντηρούμε ένα παρόμοιο thread κι εδώ στο Insomnia. Κάτι είχε ξεκινήσει παλιότερα ο billpepas, αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.