Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μάλλον δεν έχει αναφερθεί ξανά, γιατί έκανα ένα γρήγορο search, αλλά και να έχει αναφερθεί δεν πειράζει, μιας και το δικό μου post θα είναι καλύτερο. Τελευταία έχω αρχίσει να γοητεύομαι όλο και περισσότερο από το Google Calendar και τα Google Docs και να τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, όσο και το Gmail. Οπότες ανακάλυψα το Fluid. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή για να δημιουργείς SSB (Site Specific Browsers). Ουσιαστικά δημιουργεί μία ξεχωριστή "εφαρμογή" για το αγαπημένο σας webapp. Πιθανόν να φανεί χρήσιμο σε όσους συνηθίζουν να έχουν καμιά δεκαπενταριά tabs ανοιχτά στον Safari και βαριούνται να ψάχνουν ποιο από όλα είναι του Gmail. Κυκλοφορεί και με ωραία εικονίδια: Ωραία φάση! Ωωωω, καλώς τον Punky! Πού χάθηκες βρε ψυχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Merci Ήμουν χαμένος στη μαγική διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι. Και σε μια μικρή ακεφιά για το μέλλον του κόσμου. Εσύ μπάναρες κανέναν αυτό τον καιρό; Ή τσάμπα πληρώνεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν. Welcome back punky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Nice to be among friends again. Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι λίγο down ακόμη, γιατί πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει κι εγώ iphone για να το παίζω καμπόσος, trendy και λεφτάς στις γκόμενες όπως ο αγαπημένος μας super moderator. Αλλά ο καλός θεούλης μου το πήρε από την τσέπη την ώρα που ήμουν πάνω στο scooter. Και μου το προσγείωσε στην άσφαλτο. Από τότε, πίνω για να ξεχάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Κρυβόταν για να αποφύγει τα nike+ challenges που του έστελνα. Δεν πειράζει όμως χούφταλο wb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Merci Ήμουν χαμένος στη μαγική διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι. Και σε μια μικρή ακεφιά για το μέλλον του κόσμου. Εσύ μπάναρες κανέναν αυτό τον καιρό; Ή τσάμπα πληρώνεσαι; Ε, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί... Ψιλοπράγματα, κοροϊδεύουμε για να παίρνουμε κανά μισθουλάκο να πάμε πουθενά το φθινόπωρο... Nice to be among friends again.Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι λίγο down ακόμη, γιατί πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει κι εγώ iphone για να το παίζω καμπόσος, trendy και λεφτάς στις γκόμενες όπως ο αγαπημένος μας super moderator. Αλλά ο καλός θεούλης μου το πήρε από την τσέπη την ώρα που ήμουν πάνω στο scooter. Και μου το προσγείωσε στην άσφαλτο. Από τότε, πίνω για να ξεχάσω. Kαλά, δεν έμαθες τίποτα από την μονδέρνα κουλτούρα; Ζουλιάρη, ε ζουλιάρη... Άντε, με το καλό και το 3G - για να μπορέσει κι ο Steve να πάει διακοπές φέτος, που τον συγχίζουνε καλοκαιριάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 A, μα τότε πιστεύω ότι το Knapsack θα σου φανεί χρήσιμο στην οργάνωση του ταξιδιού σου. Όλοι οι λάτρεις τους σεξουαλικού τουρισμού, πίνουν νερό στο όνομά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.