Προς το περιεχόμενο

Ποιό προτιμάτε, το iwork, το neoffice, ή το mac office ?

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

μεταξύ iwork, neoffice, mac office και ξεχνώντας το θέμα της τιμής ποιο θα προτιμούσατε;

Από πλευράς interface και usability, το iWork.

Από πλευράς συμβατότητα με τον υπόλοιπο κόσμο, Office for mac:2004 (το 2008 δεν το'χω δοκιμάσει, έχω ακούσει όμως ότι είναι πολύ βαρύ).

Δημοσ.

Και παρά τη ρουφιανιά του Freakster, θα δείξω ανωτερότητα και θα συνυπογράψω τις προτιμήσεις του paredwse όσον αφορά τις σουϊτες γραφείου.

Απλά θα προσέθετα (όντας πάντα πολύ μπροστά από την εποχή μου) και τα Google Docs. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο να έχεις τα αρχεία σου, σε οποιδήποτε pc στον κόσμο. Και να μπορείς να δουλέψεις με αυτά. Σε Firefox μάλιστα υπάρχει και offline mode.

Δημοσ.

Έψαξα λίγο εδώ, αλλά δεν βρήκα και πολλά..

Ψάχνω μια εφαρμογή αλά wine για mac os. Το darwin δεν κάνει αυτή τη δουλειά; Δηλαδή να τρέξεις ένα exe, χωρίς εγκαταστάσεις windows κ.τ.λ. σε leopard και να το αναλάβει το darwin, όπως το wine στο linux? Το έχετε δοκιμάσει;

Δημοσ.
Έψαξα λίγο εδώ, αλλά δεν βρήκα και πολλά..

Ψάχνω μια εφαρμογή αλά wine για mac os. Το darwin δεν κάνει αυτή τη δουλειά; Δηλαδή να τρέξεις ένα exe, χωρίς εγκαταστάσεις windows κ.τ.λ. σε leopard και να το αναλάβει το darwin, όπως το wine στο linux? Το έχετε δοκιμάσει;

Το Crossover το δοκίμασες;

Δημοσ.
Το Crossover το δοκίμασες;

Λέει πως "Adding new Windows software is easy. Just place your install CD in your Intel Mac, and CrossOver will recognize it and offer to begin the installation process. CrossOver then completes the installation and configures your application to run on your Mac. That's all there is to it. "

Οπότε δε θέλει ολόκληρο windows os installation.. Εντάξει, μια χαρά! :-) Ευχαριστώ dali13gr. Εφόσον έχω το ms office 2007 με τρεις άδειες χρήσης, κρίμα είναι να αγοράσω ξανά το ίδιο προιον, θα το τρέχω μέσω crossover.. Οπότε, βρήκα ότι ήθελα απο προγράμματα, παρουσιάζομαι ready to switch..! :-D:-D

Δημοσ.

Εμένα πάντως my dear Φρήκουλα, δεν μου άρεσε το Crossover.

Καλό σαν ιδέα, αλλά χωλαίνει σαν υλοποίηση.

Οπότε αναγκαστικά παίζω με Parallels, όπου όλα τρέχουν τέλεια.

Δυστυχώς το Office παραμένει η μοναδική εφαρμογή που συνεχίζω να χρειάζομαι στο mac, αλλιώς ούτε το Parallels θα ήθελα.

Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και δεν με έπεισε ότι μπορώ με αξιοπιστία να δουλέψω mission critical αρχεία του Office.

Οπότες, βγήκα στα καλά μαγαζιά και ψώνισα μια ειδική lite έκδοση του Office 2003, που είναι μόνο 75 ΜΒ και φορτώνει σφαίρα μέσω Parallels. Κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δυστυχώς το office 2008 for Mac είναι πιο αργό και από τον Στηβ Ντούζο σε χόντα παπάκι.

Δημοσ.
Δυστυχώς το office 2008 for Mac είναι πιο αργό και από τον Στηβ Ντούζο σε χόντα παπάκι.

Welcome back ρε φίλε. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

+1 για NeoOffice.

Δημοσ.
είναι κάποια απο αυτές τις εφαρμογές free?

Neoffice και OpenOffice είναι free.

iWork και Microsoft Office είναι εμπορικά και πρέπει να τα αγοράσεις.

Δημοσ.

Keynote για παρουσιάσεις από το δικό μου μηχάνημα ή πόστερ.

MS Office για όλες τις υπόλοιπες δουλειές λόγω συμβατότητας με τους win χρήστες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...