Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο Πληκτρολογιο-ποντικι στα 3+ μετρα

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για ασυρματο πληκτρολογι-ποντικι στα 3+ μετρα χωρις προβληματα

Κατι οικονομικο αν υπαρχει για συνδεση σε htpc

Δημοσ.
Ενδιαφερομαι για ασυρματο πληκτρολογι-ποντικι στα 3+ μετρα χωρις προβληματα

Κατι οικονομικο αν υπαρχει για συνδεση σε htpc

δε ξερω για 3 μετρα,παντως ο κοτσοβ εχει 1σετακι microsoft wireless μοντ.700 στα 14 ? μουρλια (απο τιμη κυριως,ετσι?παιρνεις και micro)...δε γραφει το κουτι για ver.2 οπως λεει το site,παντως εγω το πηρα απο κοτσο αεροδρομιου(τελευταιο στο ραφι ,δε ξερω αν ξαναβγαλε) και πριν 3-4 μερες ειδα καμμια 10 αρια στη περιφερικη δ.θεσσαλονικης...

υ.γ. οντως μονο αγγλικα κουμπια...

Δημοσ.

αυτά που δουλεύουν στα 2,4 όντως παίζουν από πολύ μακρυά άνετα. το μόνο πρόβλημα είναι ότι εξαντλούν τη μπαταρία σημαντικά πιο γρήγορα. το trust που παραθέτεις στο λινκ κάτι λέει για "Έξτρα διάρκεια μπαταρίας με την νέα τεχνολογία energy-saving" το οποίο δεν ξέρω πρακτικά τι σημαίνει :)

Μια λύση είναι οι επαναφορτιζόμενες και καθάρισες :)

Δημοσ.

Αυτο εδω! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978166&product=899984

τσιμπας και επαναφορτιζομενες 4 μπαταριες sanyo 2.000 mah και μια φορα το 6 μηνο θα της φωρτιζεις!!!

Εχω το αντιστιχω αλλα πιο παλιο μοντελο το 5000 laser και τα σπαει ασχετα οταν το πηρα που εκανε 89 ευρω!

Δημοσ.

Στο δικο μου htpc εχω συνδεσει ενα ποντικι MS LASER 6000 που πιανει ανετα 6-7 μετρα και ενα απλο ασυρματο πληκτρολογιο turbo X που πιανει καπου στα 3 μετρα. Ετσι κι αλοιως ελαχιστα το χρειαζομαι το πληκτρολογιο...

Δημοσ.
αυτά που δουλεύουν στα 2,4 όντως παίζουν από πολύ μακρυά άνετα.

Εξαρτάται πως ορίζεις το άνετα

Εγώ έχω το ΜΧ revolution που ναι 2,4ghz και επι ένα χρόνο είχα το usb key signal receiver κάτω αριστερά μου στις κάτω μπροστινές θύρε USB. Ε στο photoshop έτρωγε κάτι κολλήματα κατά και ρούς που σου ερχόταν να το πετάξεις στον τοίχο.

1506.1.0.jpg

Πάντως για ταινίες για να αλλάζεις τον ήχο και pause είναι μια χαρά απο τα 2,5 μέτρα που το εφαρμόζω.

Τι το θες στα 3+ μέτρα? 30" οθόνη έχεις? Εμενα απο το κκρεβάτι στο γραφείο είναι 2,5

Για πληκτρολόγιο ένα σου λέω

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MICROSOFT COMFORT CURVE

ταχα εξοικονόμηση ενέργειας και στα παιχνίδια είναι για θάψιμο! Έχεις βρεθεί σε αγώνα στο Need for Speed και εκεί που προηγήσε ενώ εχεις πατημένο το γκάζι να χάνει το σήμα, και να πρέπει να το ξανα πατήσεις?

Δεν ξέρω ενώ αν το κανες σε κειμενο θα ανέβαινε το scroll bar για μισή ώρα, στα παιχνίδια εντούτοις κάτι πάθαινε.

Δημοσ.

Τα πιο πολλά ασύρματα η τεχνολογία τους είναι σήματα RF και πιάνουν μέχρι 3μ. Αν θέλεις παραπάνω πάρε Bluetooth. Μέχρι 7-8μ θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Φίλε μου με το ίδιο σκεπτκό ξεκίνησα και εγώ να αγοράσω σετ για ο τo htpc ,και δοκίμασα τα πάντα ,οπτικό (που δεν έπιανε μακριά),rf (που συντονιζόταν με άλλες συσκευές του σπιτιού για παράδειγμα ασύρματο τηλέφωνο panasonic)

και τελικά κατέληξα στο micrososft 7000 bluetooth ....βέβαια μου ξέσκισε τον προϋπολογισμό μιας και σκόπευα να διαθέσω εως 50 ευρώ και αυτό έκανε 130 ευρώ ...

Από το σετ πάντως έμεινα εντυπωσιασμένος και από την απόσταση λήψης αλλά και από το σαλονάτο design του

Δημοσ.

Adi32 δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μόλις πέταξες τα λεφτά σου. Το συγκεκριμένο σετάκι το είχε πάρει ένας φίλος μου και στο εξάμηνο απάνω το έβγαλε στην άκρη γιατί το ποντίκι του έτρωγε κολλήματα και το πληκτρολόγιο γινόταν σπαστικό από τον θόρυβο των κουμπιών και δεν βόλευε και καθόλου. Καλύτερα να έπαιρνες αυτό που πρότεινε ο Vamire666 που έχω και εγώ,άσχετα ότι από το e-shop το πήρα 45 εύρω όταν έκανε 89 από το Πλαίσιο.

Δημοσ.
Καλύτερα να έπαιρνες αυτό που πρότεινε ο Vamire666 που έχω και εγώ,άσχετα ότι από το e-shop το πήρα 45 εύρω όταν έκανε 89 από το Πλαίσιο.

+ 1 και απο μενα :lol:

Πια εκδοση πηρες φιλος? laser η optical?

Με κουτι η χωρις :rolleyes:

Σε ρωταω γιατι εχω ακουσει πως χωρις το κουτι το περνεις οσα λες!!!

οπως για παραδειγμα και τα dvd που αλλα ειναι σε κουτι και αλλα οχι

αυτα που δεν ειναι πληρωνεις λιγοτερο!

Δημοσ.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το παρακάτω (laser)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802591

Ελεος ειναι αυτο φιλος σορρυ και ολας ειναι ακριβος ιδιο με ενα ασυρματο τον 22 ευρω που ειχε προσφορα το lidle :lol: Σοβαρα αλλα αυτο ειναι και καλα αλλης μαρκας και πολυ πιο ακριβο απο το blue sky :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...