patrinos89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Παιδια θελω τη βοηθεια σας!!!! Εβαλα forthnet και μου εδωσαν το D-link 2640B router...δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει router ομως!το συνεδεσα,οι 2 υπολογιστες που ειναι ασυρματοι συνδεδεμενοι λειτουργουν κανονικα αλλα εχω ενα προβλημα....σε κανεναν απο τους 2 δεν λειτουργει to windows live messenger.... To antivirus και το firewall που εχοθν εγκατεστημενα δεν εμποδιζουν το προγραμμα.... Αρα σκεφτηκα οτι φταει κατι με το router γιατι πριν δεν υπηρχε τετοιο προβλημα.... Αλλα τι φταει????
rallis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Πως είσαι σίγουρος οτι τo antivirus και το firewall που εχουν εγκατεστημενα δεν εμποδιζουν το προγραμμα?Γιατί να φταίει το ρουτερ?Εκτός αν είναι θέμα firewall του ρούτερ! Από το http://www.ebuddy.com και παρόμοιες σελίδες , μπορείς να μπείς στο messenger?
koprodogis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 το διαγνωστικο του messenger τι προβλημα σου βγαζει? Προσπαθει να κανει επιδιορθωση?
patrinos89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Απο το http://www.ebuddy.com συνδεεται μια χαρα! Οταν παω να συνδεθω απο το προγραμμα μου βγαζει το σφαλμα 81000306 και στην αντιμετωπιση προβληματων βγαινει σφαλμα στις "βασικες θυρες" το οποιο δεν επιλυεται με επιδιορθωση... Πιστευω οτι δεν φιταινε το antivirus και το firewall γιατι το προβλημα παρουσιαστηκε απο τη στιγμη που εβαλα το router...Πως μπορω να ελεγξω το firewall του router?
Purple_Haze Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δε ξέρω αν βοηθήσει αλλά με linksys και vista είχα παρόμοιο πρόβλημα και έκανα: Γράφετε αυτή την εντολή στο Run και κάνετε επανεκίνηση. netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled Κατόπιν ο MSN θα δουλεύει κανονικά. Είναι πρόβλημα που δημιουργείτε από το πως αναγνωρίζουν τα Vista το router. Με την εντολή απλά απενεργοποιήτε το σύστημα αυτό και φυσικά δεν επηρεάζει σε τίποτα τη λειτουργία των Vista στο δίκτυο και όλα είναι οκ.
patrinos89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Το δοκιμασα αλλα τιποτα.... Καμια αλλη ιδεα???
100 010 00 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Καμια σχεση το προβλημα σου με το router, ψαξου ετσι καλυτερα
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 α.περνα το τελευταιο firmware στο d-link και β.σεταρε το με pppoe/llc και οχι με pppoa/vc και πες μας.δοκιμασε και με καλωδιο αντι για wireless διοτι μια φορα δεν μπορουσα να μπω msn διοτι τα windows μου ειχαν περασει χαλια drivers απο μονα τους για την ασυρματη καρτα και τελικα επαιξε με αλλους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.