Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή NOVA προγράμματος σε DVD γίνεται? Πώς?

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστηχώς πρέπει να είναι θέμα αποδικωποιητή της NOVA. Το παλαιότερο μποντέλο όπως ο 990 που έχεις δεν πρέπει να έχει πρόβλημα με προστασίες αντιγραφής. Αυτό το λέω γιατί μέχρι σήμερα δεν έχω δεί κάποιον που να έχει πεί ότι έχει καταφέρει να γράψει το NOVA έχοντας τον 1110 όπως εγώ. Αν δε το έχει καταφέρει κάποιος με τον 1110 θα ήταν ενδιαφέρον να μου πεί ποιο DVD Recorder έχει μιας και πλέον τότε θα είανι θέμα DVD-Recorder...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα και πάλι! Ξαναεπαναφέρω το θέμα μιας και λύση ακόμα δεν έχω βρει αλλά να μάθω και κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Άκουσα ότι η Nova θα εκπέμπει σύντομα τα κανάλια σε HD. Αν πάρω π.χ. το Dreambox 7000 s όπου δεν είναι HD αν αλλάξουν τα κανάλια σε HD δεν θα μπορώ καν να βλέπω NOVA ή θα βλέπω αλλά όμως δεν θα δέχομαι το σήμα σαν HD. Επίσης ο Panasat 1110 είναι HD? Και κάτι τελευταίο έχει καταφέρει κάποιος με τον Panasat 1110 να γράψει το πρόγραμμα της NOVA με DVD-Recorder και αν ναι πώς?

Να εκπέψει σύντομα η νόβα σε hd δεν το βλέπω.

Αν επιτέλους, εκπέψει σε hd και δεν έχεις δέκτη που να είναι hd δεν θα βλέπεις καθόλου τα κανάλια που θα είναι hd.

Κανένας panasat δεν είναι hd.

Με τον panasat 720 που έχω, γράφω κανονικά σε dvd recorder. Βέβαια τώρα χρησιμοποιώ άλλον δέκτη για την νόβα με τον οποίο πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα στην εγγραφή σε dvd recorder.

Να εκπέψει σύντομα η νόβα σε hd δεν το βλέπω.

Αν επιτέλους, εκπέψει σε hd και δεν έχεις δέκτη που να είναι hd δεν θα βλέπεις καθόλου τα κανάλια που θα είναι hd.

Κανένας panasat δεν είναι hd.

Με τον panasat 720 που έχω, γράφω κανονικά σε dvd recorder. Βέβαια τώρα χρησιμοποιώ άλλον δέκτη για την νόβα με τον οποίο πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα στην εγγραφή σε dvd recorder.

Έχω τον PANASAT 1100 και δεν μπορώ με τίποτα να γράψω το NOVA. Σαν DVD-Recrder έχω το LG DR-7900 και όταν πάω να γράψω ή σταματάει η εγγραφή μετά από 2" ή δε γράφει καθόλου και μου βγάζει μήνυμα προστατευμένο σήμα. Κάτι διάβασα για Macrovision protection. Τι να κάνω? Σκέφτομαι για το Dreambox 7000s αλλά φοβάμαι μην δεν μπορώ να δώ NOVA αν αλλάξει η εκπομπή του σήματος σε HD. Τι να κάνω? Όποιος ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει... Να πάρω τον 7000s αλλά δεν είμαι για έξοδα...

Μάλλον δεν φταίει ο panasat αλλά το dvd recorder σου, έχω διαβάσει ότι τα lg recorder έχουν προστασία microvision, εγώ έχω sony recorder και δεν έχω πρόβλημα.

Τώρα για το dreambox 7000s δεν ξέρω και πολλά. Πάντως εγώ έχω πάρει έναν hd δέκτη (humax icord hd είναι pvr με δίσκο 160 GB).

Μάλλον δεν φταίει ο panasat αλλά το dvd recorder σου, έχω διαβάσει ότι τα lg recorder έχουν προστασία microvision, εγώ έχω sony recorder και δεν έχω πρόβλημα.

Τώρα για το dreambox 7000s δεν ξέρω και πολλά. Πάντως εγώ έχω πάρει έναν hd δέκτη (humax icord hd είναι pvr με δίσκο 160 GB).

Αν δείς και παραπάνω κάποιοι έχουν γράψει με LG αλλά όλοι έχουν παλοιότερο μοντέλο PANASAT. Μάλλον ο καινούργιος PANASAT εκπέμει το σήμα με προστασία...

• 4 μήνες μετά...
  • 8 μήνες μετά...

Καλησπέρα! Παρακαλώ μια γρήγορη βοήθεια γιατί πάω να σκάσω. Λοιπόν σήμερα αγόρασα τον αποκοδικοποιητή argus mini 2-1 για να μπορώ να γράφω τα προγράμματα της nova. Το πρόβλημα είναι ότι όταν παώ να δώ ένα καναλι οποιοδήποτε μου πετάει ένα μήνυμα "Κωδικοποιημένο". Τι φταίει? Να πώ ότι με το αποκοδικοποιητή της Nova δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πληρώνω κανονικά τη Nova και δεν βλέπω παράνομα. Επίσης μου βγάζει στις πληροφορίες των slot για τις κάρτες στη θύρα 1: Irdeto παρ'ότι έχω βάλει την κάρτα στην θύρα 2. Τι φταέι και δεν έχω σήμα? Please help!!!!

Εχω την εντυπωση πως για να παιξει irdeto o argus θελει καποιο firmware update.Το λεω γιατι και γω σε ενα trojan που εχω ετσι εκανα για να διαβασει irdeto.Κανε μια αναζητηση στο google ισως βρεις κατι περι firmware.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...