vitalogy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ακουω ξαφνικα ενα podcast το οποιο μου αρεσει και θελω να το παρακολουθω. Πως μπορω να το περασω στον itunes για να ενημερωνομαι απο εκει για καινουριο επεισοδειο και να το ακουω απο εκει μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 λογικά κάπου θα έχει link (subscribe tο itunes) στη σελίδα που το κατεβάζεις, αλλιώς κοίταξε αν μπορείς να το βρείς μέσο search στο itunes store,εκεί θα βρείς κουμπάκι subscribe. στην χειρότερη περίπτωση θα βρείς το rss link στη σελίδα του και θα το κανεις add manually πηγαίνοντας στο advanced>subscribe το podcast> και θα βάλεις εκεί το rss link αν δεν τα βρείς πες μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 οκ ευχαριστω. Τελικα εκανα δουλεια περνωντας το rss link απο το advance oπως ειπες. Τωρα ομως οταν υπαρχει καινουριο επισοδειο θα με ενημερωνει αυτοματα η πρεπει να πατησω κατι εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 πηγαίνοντας itunes>preferences>podcasts ρυθμίζεις κάθε ποτε να τσεκάρει για καινούργια επεισόδια και πια αρχεία να κρατάει,ποια να πετάει κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.