freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Ποιός σου έβαλε τέτοιο δίλημμα; Οι γονείς ή η σχέση; Κι αν σου πούμε "σχέση", τι; Θα χωρίσεις με τους γονείς σου;
antonl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 παιδια να σας το θεσω ξεκαθαρα....να προτιμησω γονεις η σχεση??? Αυτό είναι καθαρά μια δική σου απόφαση. Εδώ ο καθένας μπορεί να πει τι (θα) έκανε σε μια τέτοια περίπτωση (ή όπως τη φαντάζεται να είναι) αλλά μόνο εσύ γνωρίζεις ένα σωρό σημαντικές παραμέτρους.
CtrlFreak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις που ίσως αργότερα μετανιώσεις μείνε για λίγο καιρό μαζί της να δεις πως τα πηγαίνετε και μετά μένετε μαζί... Που ξέρεις ίσως λίγος καιρός μαζί της σου αλλάξει γνώμη και άντε μετά να μετακομίζεις πίσω στην Αθήνα.
tolis_01 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αφού όπως λες και μόνος σου, εδώ και 1,5 χρόνο μένεις Αθήνα κι αυτή Καβάλα, γιατί να χωρίσετε τώρα;;; Από το πατρικό σου σπίτι δεν θα έφευγες έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή; Σε ποιο πράγμα διαφωνούν οι γονείς σου; (υποθέτω στο ότι θα είστε πολύ μακριά, αλλά εντάξει, μπορείς να έρχεσαι αθήνα όποτε θέλεις). edit: oh, shit, τώρα είδα και τις υπόλοιπες σελίδες Όντως, αυτό το δίλημμα πρέπει να το αποφασίσεις εσύ.
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 παιδια να σας το θεσω ξεκαθαρα....να προτιμησω γονεις η σχεση??? αδερφέ σόρρυ κιόλας, αλλά και μόνο που το θέτεις σαν ζήτημα, κάτσε με τους γονείς σου... Την γνώμη μου είπα.
livewire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 22 χρονώνε και δεν της άρεσε η Αθήνα? ΓΟΥΑΤ Δοκιμάστε ξανά και δώστε λίγο χρόνο βρε παιδιά. Τι να σας πει η Αθήνα και η Καβάλα σε ένα μήνα ξέρωγω. Όπου και να πας, τον πρώτο καιρό είσαι σαν ψάρι έξω από τη σχάρα.
assassin_sp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 απλα αν φυγω ειναι σαν να παραταω τους γονεις μου....δεν ξερω ετσι το εχω δει εγω...δηλαδη η καβαλα δεν ειναι κοντα ουτε θα εχω καθε λιγο και λιγακι την οικονομικη ανεση να πηγαινοερχομαι με αεροπλανο....απο την αλλη δεν μπορω μακρυα της....
minarokeftes Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 προσωπικά εγώ θα καθόμουν με την οικογένειά μου. Στα 23 σου έχεις να μάθεις ακόμα πολλά, και η οικογένειά σου έχει επίσης να σου προσφέρει πολλά.
Blondeamon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 προσωπικά εγώ θα καθόμουν με την οικογένειά μου. Στα 23 σου έχεις να μάθεις ακόμα πολλά, και η οικογένειά σου έχει επίσης να σου προσφέρει πολλά. Quadruple facepalm!!!
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 τι πολλά έχει δηλαδή να σου προσφέρει ο μπαμπάς στα 23 σου; Χαρτζιλίκια;
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ...προδέρμ, φρίσκις... Αν έχεις τελειώσει σπουδές και στρατά, οποιαδήποτε ηλικία είναι ηλικία για δρόμο από τον μπαμπακούλη.
Hlapatsas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τι να παρατήσεις;Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα αποχωρήσεις από το σπίτι του Big-Brother! Κοίταξε όμως να μην κάνεις μόνο εσύ πράγματα για την σχέση.Οκ, το ότι δεν την αρέσει η Αθήνα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να την ανεχτεί μέχρι να δείτε τι θα κάνετε.Το μπαλάκι κακώς είναι μόνο σε εσένα,είστε 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.