Προς το περιεχόμενο

Σχεσεις εξ' αποστασεως

iwannam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κ ενας λογικος εδω μεσα (μπορει να υπηρχαν κ αλλοι δεν θυμαμαι..) σαφως κ δεν εχω αμφιβολιες για τη σχεση μου κ ουτε επηρεαζομαι με την γνωμη του καθενος(χωρις παρεξηγηση), χωρις να σημαινει οτι δεν δεχομαι κ αντιθετες γνωμες,ο καθενας ο,τι πιστευει!κ για να μαι ειλικρινης δεν περιμενα να χε τοση απηχηση το θεμα!!

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!Θέλω λιγο την βοηθεια σας...και να μου πειτε την γνωμη σας....εδώ και 1,5 χρονο περιπου έχω μια σχεση ειμαι 23 χρονων και η κοπελα μου 22, η οποια ειναι πραγματικα οτι καλυτερο μου εχει συμβει.η κοπελα ειναι πολυ σωστη πολυ καλη και την αγαπω πολυ και αυτη το ιδιο.Εγω μενω αθηνα και αυτη καβαλα.η κοπελα μου λοιπον ηρθε για να δοκιμασει να μεινουμε μαζι εδω στην αθηνα αλλα δεν της αρεσε.Και πως να της αρεσει αλλωστε....κυκλοφοριακο χαος, κλεισμενοι μεσα σε ενα διαμερισμα την περισσοτερη μερα...κλπ...απλα δεν της αρεσει το περιβαλλον...εγω εχω παει επισης να μεινω για λιγο στην καβαλα και μπορω να πω οτι μου αρεσε καλυτερα απο την αθηνα.το ερωτημα ειναι το εξης: εγω θα παω τωρα για περιπου ενα μηνα να μεινω μαζι της καβαλα,να κανουμε και μαζι τις γιορτες...και μετα θα ερθω παλι εδω να βρω μια δουλεια για να μαζεψω καποια χρηματα ωστε προς το τελος του χρονου η αρχες του επομενου να παω να μεινω μονιμα καβαλα μιας και της κοπελας μου δεν της αρεσει εδω...το να χωρισουμε δεν θελω να το συζηταω καν.γιατι πολυ απλα ειμαστε και οι 2 πολυ ερωτευμενοι και αγαπιομαστε οπως ειπα.μου εχει εμπιστοσυνη και της εχω εμπιστοσυνη.κανεις απο τους 2 μας δεν θελει να χωρισουμε γιατι αυτο που εχουμε μεταξυ μας ειναι πολυ δυνατο και αληθινο. τώρα αυτο που σκεφτομαι και στεναχωριεμαι ειναι οτι θα αφησω πισω τους γονεις μου και γενικα τους συγγενεις μου...και υπαρχει και η πιεση των γονιων μου απο αποψη οτι θα τα παρατισεις ολα και θα φυγεις?? εμας δεν μας σκεφτεσαι και διαφορα τετοια...τι μου προτεινετε να κανω?να υποχωρισει και να ερθει η κοπελα μου δεν το θεωρω λυση γιατι αργα η γρηγορα αφου δεν της αρεσει εδω θα υπαρχουν προβλημματα...θέλω την γνωμη σας γιατι καθε μερα τα σκεφτομαι και στεναχωριεμαι...το ιδιο και η κοπελα μου...απλα ειναι το θεμα της αποστασης γιαυτο πρεπει να μεινουμε μαζι σε ενα σπιτι, αν ηταν κοντα δεν θα το συζηταγαμε.δηλαδη ειναι μονοδρομος αυτη η λυση...τι μου προτεινετε??ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Για αρχη στο σπιτι που εχει με τους γονεις της.Εχουν και 2ο διαμερισμα ενα 2αρι οποτε μεχρι να νοικιασουμε το δικο μας σπιτι θα μπορουμε να μενουμε καπου.

Δημοσ.

Κι εγώ πάνω κάτω μια από τα ίδια (μακρο-σχέση). Αν την παλεύεις όσον αφορά την εργασία εγώ θα σου λεγα να φύγεις, από τη στιγμή που λες οτι σου αρέσει και η Καβάλα. Εναλλακτική είναι να ψαχτείτε για κάπου πιο κοντά. Ιδανική λύση όσον αφορά την πάρτη μου θα ήταν να τα κατάφερνα να μέινω Βόλο - εκεί γνωριστήκαμε, μας αρέσει πολύ, και είναι αρκετά κοντά σε Θεσ/νίκη και Αθήνα (+βουνό+θάλασσα) - λύσεις υπάρχουν. Το βασικό πρόβλημα που θα πρεπε να'χεις στο μυαλό σου είναι πού να πάτε ώστε να είναι ωραία και ταυτόχρονα να μπορείτε να βρείτε δουλειά. Αθήνα ξέχνα την γιατί το είπες και μόνος σου, αργά ή γρήγορα θα βγει σε κακό. Σκεφτόμουν κι εγώ να "τραβήξω" την κοπέλα μου εδώ αλλά από μόνος μου έχω καταλάβει οτι δεν ενδείκνυται. Tέλος, καλό θα ήταν αν δεν μπορείτε μακριά τους, τουλάχιστον μη μείνετε στο ίδιο σπίτι με τους γονείς σου/της (γνώμη μου είναι, καλύτερα σε διαφορετική πόλη)

Δημοσ.

αχου τα...love is in the air :P

χαλαρωσε 23 χρονων παιδια δεν γινετε να ζησουν μαζι για πολλα χρονια.εχετε πολλα να δειτε/ζησετε πρωτα...καποτε θα συμβει αυτο που δεν θελετε τωρα.μην τα γαματ* ολα...

τι κανεις στην ζωη σου?ειστε σε κανα πανεπιστημιο?φραγκα παιζουν?

Δημοσ.
αχου τα...love is in the air :P

χαλαρωσε 23 χρονων παιδια δεν γινετε να ζησουν μαζι για πολλα χρονια.εχετε πολλα να δειτε/ζησετε πρωτα...καποτε θα συμβει αυτο που δεν θελετε τωρα.μην τα γαματ* ολα...

τι κανεις στην ζωη σου?ειστε σε κανα πανεπιστημιο?φραγκα παιζουν?

Αν και συμφωνώ εν μέρει, στο σύνολο διαφωνώ.

Ας δουν μόνοι τους τι θέλουν να κάνουν.Προβλέψεις και εμπειρογνωμοσύνες σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν.Το λέω σαν παθών..

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια δεν μου χρειαζονται οι "εμπειριες" οπως το εννοεις, και το να ζησω την ζωη μου δεν σημαινει οτι δεν μπορω να την ζησω με την κοπελα που αγαπω.για μενα αυτο με γεμιζει.να ειμαι με αυτην την κοπελα και αυτη εχει την ιδια αποψη.οταν πιστευεις οτι εχεις βρει το αλλο σου μισο δεν μπορεις να το αφησεις να φυγει...

Δημοσ.

Επειδή έχω πείρα σχετικά με το θέμα προτείνω αρχικά να σκεφτούμε τι είναι σχέση. Μετά να σκεφτούμε πως λειτουργεί μια "σχέση" εξ' αποστάσεως και στο τέλος να καταλήξουμε αν ένα τέτοιο πράμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως σχέση.

Δημοσ.
Επειδή έχω πείρα σχετικά με το θέμα προτείνω αρχικά να σκεφτούμε τι είναι σχέση. Μετά να σκεφτούμε πως λειτουργεί μια "σχέση" εξ' αποστάσεως και στο τέλος να καταλήξουμε αν ένα τέτοιο πράμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως σχέση.

Εγώ λέω να ξεκινήσουμε απο τον εαυτό μας. Τί είνα εαυτός? Τί ειναι το είναι? Τι ε.. Τ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...