Προς το περιεχόμενο

Σχεσεις εξ' αποστασεως

iwannam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καταληξη σε τετοιες σχεσεις, ειναι ο χωρισμος. Το θεμα ειναι αν θα χωρισεις κερατας (αν θα το ξερεις δηλαδη) η αν θα χωρισεις ατυχος (αν δεν το μαθεις ποτε δηλαδη) :P

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολλοί αναγκάζονται να περάσουν μια περίοδο μακριά. Στρατός, Μεταπτυχιακά, 1002.

Ανάλογα τις βάσεις και την προοπτική παίζει το πράγμα. Πάντως οι πιθανότητες δεν είναι υπερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα... Τι θα κάνεις θα τα παρατήσεις? Δεν θα προσπαθήσεις? Θα κάνεις ευθανασία στην σχέση... ? Δεν γίνεται αυτό απλώς. Οπότε πάς και ας φας τα μούτρα σου. Στην ίδια φάση ακριβώς είμαι και εγώ...

οι βασεις ειναι το σημαντικοτερο. αν εχεις ξεκινησει με τις καλυτερες διαθεσεις κ γνωριζοντας οτι θα φυγει καποια στιγμη τοτε μπαινει στη μεση κ ο παραγοντας εμπιστοσυνη, ο οποιος αναπτυσσεται κ σαφως ειναι πολυ σημαντικο σε μια σχεση. ποσο μαλλον κατω απ΄αυτες τις συνθηκες! το θεμα ειναι, αυτο το διαστημα να υπαρχει η δυνατοτητα να μπορεις να τον βλεπεις τονν αλλον(σε τρωνε τα km αλλα δε βαριεσαι...).

Δημοσ.

Αχχχχχ, μας έσκισες...

Πριν από μία εβδομάδα χώρησα μετά από 4έτη σχέσης εξ αποστάσεως..

Δύσκολο πράμμα, πολύ.Όπως είπε και ενας φίλος δεν θα το ξαναέκανα ποτέ!

Άμα υπάρχουν καλές προδιαθέσεις και από τους 2 όλα μπορούν να γίνουν.Σιγά-σιγά όμως φθίρεται το όλον πράγμα..

Το χειρότερο είναι οι πειρασμοί.Έτσι όπως έχουν γίνει σήμερα τα πράγματα δεν γίνεται να βγεις να περπατήσεις έξω μια ημέρα και να μην σε κολάσουν τα θηλυκά.(Όχι ότι οι γυναίκες δεν κολάζονται).

Όσο καλά και να είσαι με τον άνθρωπο σου, σου μπαίνουν ιδέες, κάθε ημέρα και περισσότερες.

Όταν τον συναντάς τις ξεχνάς και όλα είναι ρόδινα, μετά από λίγο καιρό όμως πάλι τα ίδια..

Παίζει ρόλο και η ηλικία και το που αποσκοπείς εν τέλη, αλλά λίγο ή πολύ αν κάποιος δεν έχει στο μυαλό του να παντρευτεί με το εν λόγω άτομο, μία τέτοια σχέση είναι άτοπη.

Αυτό το λεώ γιατί οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται και τα 2 άτομα τόσο ψυχικές όσο και σωματικές

είναι τόσο μεγάλες που για κανέναν άλλο λόγο δεν αξίζει να τις υπομένει κανείς.

Αν θες απλά μια σχέση, μπαίνεις στο hi5, βρίσκεις 10-100-1000 άτομα, διαλέγεις έναν κοντά στην περιοχή σου και αυτό ήταν όλο..

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι οι πειρασμοί.Έτσι όπως έχουν γίνει σήμερα τα πράγματα δεν γίνεται να βγεις να περπατήσεις έξω μια ημέρα και να μην σε κολάσουν τα θηλυκά.

Όσο καλά και να είσαι με τον άνθρωπο σου, σου μπαίνουν ιδέες, κάθε ημέρα και περισσότερες.

Η αδυναμία της θέλησης να μη συγχέεται με το αδύνατον μιας πράξης παρακαλώ.

Αδικούμαστε εμείς οι Τζεντάι.

Δημοσ.

Με βρίσκει σύμφωνο το τελευταίο. Απλώς ξέρεις, στα τεφτέρια μου ο πειρασμός είναι συνώνυμο της αναποφασιστικότητας και αυτή με τη σειρά της απόρροια της κακής εκτίμησης αλλά δεν έχει σημασία, παιδιά είμαστε και δεν κερατώνεις και την αδερφή μου οπότε γήεη, ρίξε και για μένα.

Γεια μας.

Δημοσ.

Hlapatsas 4 χρονια ειναι πολλα! ελπιζω μην φτασω τοσα:P! αν επιτρεπεται, γιατι χωρισατε?σωστα ολ΄αυτα που λετε. ειδικα αν μπαινει κ ο πειραμος στη μεση μαμησε τα.. αλλα κ διπλα να να μενεις με τον αλλον οι πιθανοτητες ειναι σχεδον ιδιες...

Δημοσ.

looooooooooooooooooool. Ομπλογώ ότi ποτέ μα ποτέ 3 χρόναι που είμαι μέλος στο Insomnia, δεν είχα προσέξει αυτές τις κατηργορίες με threads και topics.

Ένα έχω να πώ... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. :D :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Η αδυναμία της θέλησης να μη συγχέεται με το αδύνατον μιας πράξης παρακαλώ.

Αδικούμαστε εμείς οι Τζεντάι.

αχαχαχαχαχα!

Λοιπον , το 2005 δούλευα σε μια παραλία της Αττικής , στο σχοινιά όπου συχνάζουν και πολλά μ...α (δεν κρατήθηκα κάνει ρήμα)

Τότε ήμουνα φουλ in love αλλά φουλ , είχα καταστρώσει σχέδια ζωής όχι μαλακίες. Το πρόβλημα και με εμένα τότε ήταν η ..απόσταση. Η συμβία ήταν μακρυά σε κάποιο νησί , εργαζότανε και αυτή.

Οπως καταλαβαίνεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είχα μπροστά μου όλων των ειδών τα μπικίνια , βυζιά, κώ.., (γίνομαι αισχρός για να γίνομαι λιγότερο περίγελος )ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . λολ τζενται λέει ..λολ ,πραγματικά τέτοια αυθυποβολή δεν την είχε ούτε ο Λουκ ! Είχα κλήσει όλους τους receptors , ΟΛΟΥΣ λες και ήταν απλοί διακόπτες.(δεν έπαιρνα ναρκωτικά τότε... λολ) , δεν υπήρχε καμία τους όμως , απλά δεν υπήρχε.

:-D

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο iwannam

Hlapatsas 4 χρονια ειναι πολλα! ελπιζω μην φτασω τοσα! αν επιτρεπεται, γιατι χωρισατε?σωστα ολ΄αυτα που λετε. ειδικα αν μπαινει κ ο πειραμος στη μεση μαμησε τα.. αλλα κ διπλα να να μενεις με τον αλλον οι πιθανοτητες ειναι σχεδον ιδιες...

Χώρησα για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω.Δεν συνέβη δηλαδή κάτι ξαφνικό το οποίο τίναξε την σχέση.

Τώρα για το ότι και δίπλα σου να τον έχεις ο πειρασμός υπάρχει σωστό είναι ΑΛΛΑ αν τον νοιάζεσαι πραγματικά μόνο που τον βλέπεις σου δίνει δύναμη(force!) που λέει και ο Luci..

Δημοσ.

Φυσικά και να δοκιμάσεις να κρατήσεις τη σχέση σου σε οποιαδήποτε μορφή είναι δυνατόν,αν και μόνο αν σε ικανοποιεί πραγματικά.Και φυσικά οι πιθανότητες είναι αρκετές,αλλά πριν απο κάθε αποφαση "ζυγίζεις" τα υπερ και τα κατα...και απο οσο ξέρω το να είσαι με τον ανθρωπό σου,μπορεί να λειτουργήσει ως αντίβαρο σ'όλες τις αρνητικές πιθανοτητες.Όμως καταλαβαίνω το Luci,και όλους τους λοιπούς που απαντάνε ειρωνικά,γιατι όντας άντρες έχουμε δεί το σκεπτικό ορισμενων "αρσενικών"(μόνο ανατομικά κερδίζουν τον όρο αυτο),και πιθανον να την έχουμε πατήσει απο το αντίθετο φύλλο σε μια ανάλογη σχέση...αλλα αν την έχουν πάθει η την έχουν "κάνει",η την έχει πάθει/"κάνει" γνωστός/ή τους δε φταίει η απόσταση,η απόσταση είναι μονο η πρόφαση....

Συνοψίζοντας give a try,και άσε το χρόνο να δείξει,μην αφήσεις τις αμφιβολίες να δηλητηριάσουν τη σχέση σας...

Δημοσ.
The Force is strong with you.

Και μια και ο Φιδέλιος είναι γνωστός γόης του Insomnia, φανταζόμαστε ότι η κοπελιά στο νησί ήταν από φωτομοντέλο και πάνω οπότε τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...