iwannam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 τα λιγουρια που κοβουν βολτες εδω μεσα κ στελνουν pm σε ο,τι θυληκο κυκλοφορει, δεν τα μαζευει κανεις? ελεος....
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 τα λιγουρια που κοβουν βολτες εδω μεσα κ στελνουν pm σε ο,τι θυληκο κυκλοφορει, δεν τα μαζευει κανεις? ελεος.... Όχι. Υπάρχει πάντα το ιγκνόρ.
aledjo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 τα λιγουρια που κοβουν βολτες εδω μεσα κ στελνουν pm σε ο,τι θυληκο κυκλοφορει, δεν τα μαζευει κανεις? ελεος.... δε μου φαινεται παραξενο. οταν οι αντρες κυνηγανε τις γυναικες τους λενε λιγουρια, οταν δε κανουν τιποτα λενε οτι χαθηκανε οι αντρες. τελικα τι ισχυει? αντρες = λιγουρια ή χαθηκανε οι γενικα αντρες ετσι οπως τους θελουν οι γυναικες? (αν ξερουν δηλαδη...)
iwannam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 καμια γυναικα δεν ψαχνει τον αντρα 100%, ουτε κ τον τελειο αντρα,τον αντρα τον σωστο!! κ οπως κ οι αντρες λενε για τις γυναικες οτι δεν ξερουν τι θελουν ετσι λενε κ οι γυναικες για τους αντρες! κ δεν νομιζω να λεει καμια οχι στο καμακι κ στους αντρες που κανουν το 1ο βημα. υπαρχει ομως κ ενα ¨αλλα¨. εκει που σε παιρνει κ με σωστο τροπο!
aledjo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 καμια γυναικα δεν ψαχνει τον αντρα 100%, ουτε κ τον τελειο αντρα,τον αντρα τον σωστο!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: τωρα τα ειπες ολα!
iwannam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 που σημαινει οτι δεν θα μιλαει στον καθε .... που της στελνει pm.. κ αν θελω να... μιλησω σε καποιον ειτε φιλικα ειτε για κατι παραπανω δεν θα μπω εδω... ελεος δεν νομιζω να υπαρχει κανεις-καμια τοσο απελπισμενος-η....
TNT1982 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 οταν οι αντρες κυνηγανε τις γυναικες τους λενε λιγουρια,οταν δε κανουν τιποτα λενε οτι χαθηκανε οι αντρες. ε συγνωμη κιολας,αλλα ο αχρηστος που στελνει πμ σε μια εδω και νομιζει οτι ετσι κανει κινηση,αποδεικνυει περιτρανα την θεωρια του Δαρβινου για την καταγωγη απτον πιθηκο.Ασε που τετοιος τυπος στην ριαλ λαιφ μολις δει θηλυκο,δεν θα μπορει ουτε καν να πει το ονομα του χωρις 30 σαρδαμ και χωρις να κοκκινισει... κ δεν νομιζω να λεει καμια οχι στο καμακι κ στους αντρες που κανουν το 1ο βημα. ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΞΩ!ΠΕΣΤΑ!
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ασε που τετοιος τυπος στην ριαλ λαιφ μολις δει θηλυκο,δεν θα μπορει ουτε καν να πει το ονομα του χωρις 30 σαρδαμ και χωρις να κοκκινισει... iwannam σε προσκαλω δημοσια να βγουμε για καφε! αν θες φερε καμερες, δημιογραφους και οτι αλλο θες....
iwannam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 ε συγνωμη κιολας,αλλα ο αχρηστος που στελνει πμ σε μια εδω και νομιζει οτι ετσι κανει κινηση,αποδεικνυει περιτρανα την θεωρια του Δαρβινου για την καταγωγη απτον πιθηκο.Ασε που τετοιος τυπος στην ριαλ λαιφ μολις δει θηλυκο,δεν θα μπορει ουτε καν να πει το ονομα του χωρις 30 σαρδαμ και χωρις να κοκκινισει... ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΞΩ!ΠΕΣΤΑ! εγω παλι πιστευω το αντιθετο. στην real life βγαινει, την πεφτει σε 10 κ οποια του κατσει!! κ να μιλησω συγκεκριμενα για τον εαυτο μου κ ας τελειωνει εδω το θεμα γιατι πολυ τραβηξε.σαφως κ ειμαι ευχαριστημενη με τη σχεση που εχω κ για μενα ειναι 1000% αντρας κ δεν συγκρινεται με κανεναν ουτε απο την real life ουτε κ απο δω μεσα!! κ απο μερος καποιου ειναι εντελως ξεφτιλα να προσπαθει να βγαλει λαβρακι νομιζοντας οτι κατι δεν παει καλα στη σχεση του αλλου. επισης ειναι γελοιο να νομιζει κανεις οτι ανοιξα το θεμα αυτο επειδη εχω αμφιβολιες για τη σχεση μου.αν εψαχνα καινουριο bf θα φερομουν λογικα οχι σαν πεινασμενη-απελπισμενη...
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ασε που τετοιος τυπος στην ριαλ λαιφ μολις δει θηλυκο,δεν θα μπορει ουτε καν να πει το ονομα του χωρις 30 σαρδαμ και χωρις να κοκκινισει... στην real life βγαινει, την πεφτει σε 10 κ οποια του κατσει!! τελικα θα αποφασισετε τι γινεται και πιο ειναι το προβλημα μου? καημο το εχω να βγω με μερικες γυναικες απο δω μεσα και κανουν ποστ τα συμπερασματα τους ειμαι ανοιχτος σε ολες, οποια θελει πμ me! (αν και ξερω οτι καμια δε θα στειλει για να μη ριξει το "επιπεδο της", και στη real life ετσι γινεται αλλα οταν τυχαινει μετα αλλαζουν αποψη για πολλα)
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Χεστήκαμε αδερφέ. Αν έχετε κάτι άλλο οντόπικ να πείτε, κάντε το, αλλιώς να πάρει τον δρόμο των παρεμφερών προσπαθειών του παρελθόντος.
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Χεστήκαμε αδερφέ. τσ τσ τσ πως μιλας ετσι.... Αν έχετε κάτι άλλο οντόπικ να πείτε, κάντε το, αλλιώς να πάρει τον δρόμο των παρεμφερών προσπαθειών του παρελθόντος. εδω εχεις δικιο. Η "σχεση" εξ'αποστασεως ΔΕΝ ειναι σχεση! τελος
Deorum Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πολλοί αναγκάζονται να περάσουν μια περίοδο μακριά. Στρατός, Μεταπτυχιακά, 1002. Ανάλογα τις βάσεις και την προοπτική παίζει το πράγμα. Πάντως οι πιθανότητες δεν είναι υπερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα... Τι θα κάνεις θα τα παρατήσεις? Δεν θα προσπαθήσεις? Θα κάνεις ευθανασία στην σχέση... ? Δεν γίνεται αυτό απλώς. Οπότε πάς και ας φας τα μούτρα σου. Στην ίδια φάση ακριβώς είμαι και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.