Προς το περιεχόμενο

Σχεσεις εξ' αποστασεως

iwannam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

johnykim, το καλυτερο βιβλιο ever!!!! κ οσο γαυτο που ειπες επι του θεματος, το ζω! ειμαστε ενα χρονο μαζι, στον 7ο μηνα εφυγε λογω δουλειας κ τωρα μονο εγω εχω τη δυνατοτητα να πηγαινω να τον βλεπω. χρυσωνουμε την wind κ τα σχετικα αλλα προς το παρον ενταξει παλευεται η κατασταση...

aledjo τι προτινεις...

Δημοσ.

Ωραια, συνεχίστε τοτε οσο αντέχετε.Αλλος μπορει να σου πει οτι οι σχεσεις αυτες δεν παλεύονται αλλος το αντίθετο.

Με το χρόνο θα δεις και θα μας πεις κ συ τη δική σου άποψη...

Θελω να το ξανα διαβάσω αλλά είναι κ τεράστιο γαμώτο..

Δημοσ.

Θελω να το ξανα διαβάσω αλλά είναι κ τεράστιο γαμώτο..

ναι ειναι απο τα λιγα βιβλια που διαβαζονται κ 2η και 3η φορα εστω και αποσπασματικα

Δημοσ.

Τη σήμερον ημέρα είναι δύσκολο να διατηρηθούν οι σχέσεις γενικά,πόσο μάλλον οι εξ' αποστάσεως...

Δημοσ.
aledjo συχναζει κ το boyfriend εδω... μην αναιρεσω οσα λεω τοσες μερες, δε λεει....

γι'αυτο σου λεω να μου στειλεις πμ.... δε φαινονται δημοσια.

και δω που τα λεμε βρε συ, το boyfriend μονο εδω μεσα σε συνανταει? ελεος δηλαδη.

περιμενω πμ να τα πουμε, δεν ειναι κακο να μιλας με αλλους ανθρωπους.

μου θυμιζεις καποιους που τη κοπελα τους ουτε να παμε μεχρι το περιπτερο δε τις αφηνουν.

εγω δηλαδη γιατι τη δικια μου (οταν ειχα) της ειχα εμπιστοσυνη και της ελεγα ΕΓΩ να βγει με τις/τους φιλους της?

ειχα γινει θεμα συζητησης γι'αυτο, στη παρεα της και τη παρεα μου αλλα ακομα δε καταλαβα το γιατι.

περιμενω πμ

Δημοσ.

και δω που τα λεμε βρε συ, το boyfriend μονο εδω μεσα σε συνανταει? ελεος δηλαδη.

ξεφυγες λιγο.. δεν ειπα οτι με συνανταει μονο εδω μεσα..απλα οτι γνωριζει!

Δημοσ.

iwannam λεπον , θα αντιπροτείνω αντι για βιβλίο μια ταινία η οποία εν πάσει περιπτώσει το θέμα της έχει να κάνει με τις σειρίνες που έχουμε ολοι στο κεφάλη , σχετικά με τις σχέσεις. Πέρα απο τις αποστάσεις , πέρα από όλα αλλά αναφορικά με τον εθισμό στην αγάπη/έρωτα κτλ.

Δες το τρειλερ , "Candy " : starting credits

και δες και αυτό , από την ίδια ταινία πάντα :

δώσε βάση στο βασικό single του soundtrak σε στίχους και μουσική :

...τέλος πάντων , δες την ταινία ! :lol:

Δημοσ.

φαινεται πολυ καλη,δινει κ το imdb καλη βαθμολογια. θα την δω σευχαριστω! παιζει κ ο heath ledger απ'οτι ειδα

Δημοσ.

Ειναι απλα τα πραγματα οι σχεσεις εξ αποστασεως απαιτουν πολλεσ θυσιες κ απο τους 2...να ειναι κ οι 2 στην φαση σχεσης κ οχι βλεπουμε κ κανουμε κ να ειναι συνειδητοποιημενοι και επισης να υπαρχουν επισης 2 πραγματα ή καποιος αποτερος σκοπος απο ολο αυτο ή καποιο δυνατο παρελθον που να τους δενει...περα απο τα αισθηματα ενοειται.

Παντως κατα την γνωμη μου για να συνδιαστουν ολα αυτα κ να εχουν αντοχες και οι δυο ειναι καπως σπανιο οποτε καλυτερα να τελειωνει κατι εκει που του επιβαλλει η στιγμη και οι συγγυριες να τελειωσει.

ΥΓ: Επισης οσο περισσοτερα ασχημα βιοματα εχει καποιος απο το παρελθον κ εχει φθαρει σε πολλες σχεσεις καθως εχει δωσει πολλα τοσο πιο δυσκολο να μπει σε ενα τετοιο τρυπακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...