aledjo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 παλι καλα δηλαδη γιατι εχω ακουσει κατι ακραια που λενε οτι δεν εχουν συναντηθει ποτε αλλα εχουν σχεση.... αλλα και παλι, αν δεν εισαι κοντα με τον αλλον δε λεγεται σχεση αυτο το πραγμα. εγω το ξερω αλλιως σχεση = ειμαστε ΜΑΖΙ! αλλιως πως εχουμε σχεση? το να μιλαμε απο το τηλεφωνο εχουμε σχεση? αν ειναι ετσι τοτε εγω εχω πολλες σχεσεις και δε το ξερω....
Fidelio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δεν κατάλαβες, με έχει πιάσει φοβία με αυτών των ειδών σχέσεις μετά απο τρεις ....(...) Εσύ ξεπέρασες κατά πολύ το δις εξαμαρτείν ....Τρείς; Άκου τρείς. Μετά την δεύτερη φορά σίγουρα το προκάλεσες απο τον φόβο σου για το φόβο σου, τις δύο πρώτες απλά το προκαλέσες ή το προκαλέσατε αμοιβαία απο τον φόβο σου ..σκέτο. Αδέρφια , ακούτε να δείτε και συ iwannam , μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται και η πουτάνα η στατιστική δεν είναι υπερ μας αυτό είναι αλήθεια. ΑΛΛΑ ο,τι και να λεμε τώρα εμείς εδώ θα πρέπει να ακολουθήσεις το λεγόμενο trial by error μην ζητάς συνταγές ,δοκίμασέ το όπως νομίζεις εσύ. Αυτό γιατί ο καθένας μας απο εδώ - είμαστε όλοι καμένοι , πιωμενοι και με ψυχολογικά προβλήματα- θέλει στην πραγματικότητα να σε οδηγήσει στην καταστροφή με τις "ειδικές" συμβουλές του. Οι δικές μου δεν πιάνονται, των άλλων...
Null_Hypothesis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται Και μάτια που όλο βλέπονται γρήγορα βαριούνται
Fidelio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 error by trial μάλλον ε?? lol Μπορείς να το πεις και check and then ...guess what !
iwannam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 μην ζητάς συνταγές ,δοκίμασέ το όπως νομίζεις εσύ. Αυτό γιατί ο καθένας μας απο εδώ - είμαστε όλοι καμένοι , πιωμενοι και με ψυχολογικά προβλήματα- θέλει στην πραγματικότητα να σε οδηγήσει στην καταστροφή με τις "ειδικές" συμβουλές του. Οι δικές μου δεν πιάνονται, των άλλων... σιγουρα δεν υπαρχουν συνταγες επιτυχιας σαυτα τα θεματα (κ παντου δηλαδη) απλα ηθελα να ξερω γενικα αποψεις πανω στο θεμα. δεν υπαρχει το ιδανικο σαυτη τη ζωη.στην επομενη ή κ σε καποιον παραλληλο κοσμο μπορει...σαυτον εδω ομως συμβιβαζομαστε εκτος κ αν θελουμε να μεινουμε μπακουρια! αν μια σχεση εχει μελλον κ για ενα διαστημα βολευει το πηγαιν-ελα ειτε απτον εναν ειτε κ απτους 2 τοτε θα κρατησει.κ το να σκεφτεσαι ρεαλιστικα δεν νομζω οτι ειναι λυση.δεν λεω να ζουμε κ σε συννεφακια αλλα μην τα βλεπουμε κ ολα πεζα! αν δεν ρισκαρεις δεν μαθαινεις κιολας.
Fidelio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ενδιαφέρον, λεπόν : (...) σαυτη τη ζωη.στην επομενη ή κ σε καποιον παραλληλο κοσμο μπορει... Ας σκεφτούμε και την πιθανότητα οτι , ΔΕΝ υπάρχει άλλη ζωή , ΔΕΝ υπάρχει παράλληλος κόσμος, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή (<- αυτό ήταν δικό μου ) και μπλα μπλα μπλα.. Δεν λέω οτι δεν υπάρχει , απλώς βάζω ένα "ΑΝ", μια πιθανότητα. Οπότε η ουσία είναι αυτή : (...)αν δεν ρισκαρεις δεν μαθαινεις κιολας.
iwannam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ενδιαφέρον, λεπόν : Ας σκεφτούμε και την πιθανότητα οτι , ΔΕΝ υπάρχει άλλη ζωή , ΔΕΝ υπάρχει παράλληλος κόσμος, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή (<- αυτό ήταν δικό μου ) και μπλα μπλα μπλα.. Δεν λέω οτι δεν υπάρχει , απλώς βάζω ένα "ΑΝ", μια πιθανότητα. Οπότε η ουσία είναι αυτή : τοτε ας σκεφτουμε κ την πιθανοτητα οτι δεν υπαρχουμε ουτε εμεις... ή οτι ειμαστε απλα σκεψεις καποιου αλλου (διαβαζα ενα βιβλιο της προαλλες κ εχω επηρεαστει, ο κοσμος της σοφιας αν ξερεις...)
Fidelio Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ..για βιβλία άλλος είναι αρμόδιος εδώ , όχι εγώ τοτε ας σκεφτουμε κ την πιθανοτητα οτι δεν υπαρχουμε ουτε εμεις... Το προχώρησες πολύ όμως. Δεν είναι κακό , απλώς αναρωτιέμαι ... βασικά δεν ξέρω τι δουλεύει σε σένα , αλλά εγώ όταν νομίζω οτι δεν υπάρχω παραγγέλνω και δεύτερο καραφάκι.
subdee Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ...εγώ όταν νομίζω οτι δεν υπάρχω παραγγέλνω και δεύτερο καραφάκι. Στην υγειά μας λοιπόν.
iwannam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 ..για βιβλία άλλος είναι αρμόδιος εδώ , όχι εγώ Το προχώρησες πολύ όμως. Δεν είναι κακό , απλώς αναρωτιέμαι ... βασικά δεν ξέρω τι δουλεύει σε σένα , αλλά εγώ όταν νομίζω οτι δεν υπάρχω παραγγέλνω και δεύτερο καραφάκι. δυσκολο να το συλλαβει ανθρωπινος νους αλλα απο το να σκεφτομαστε οτι γεννηθηκαμε, θα πεθανουμε, θα παμε στον παραδεισο-κολαση ή δεν ξερω κ γω που καλυτερα να μην υπαρχουμε, λιγοτερο αγχος
iwannam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 always look on the bright side of life! οποιας ζωης θες βεβαια εν εχει να κανει..
Cue Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Η σχέση εξ' αποστάσεως είναι destined to fail. Το ποσοστό αποτυχίας είναι ανάλογο του μεγέθους που προκύπτει από: 1. Τα km tης αποστάσεως 2. Το χρονικό διάστημα Φυσικά στα παραπάνω υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως π.χ. η ηλικία των ενδιαφερόμενων, η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα κ.α. Η σχέση πιθανότατα να λήξει για 2 λόγους. Είτε γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται, είτε γιατί love leads to fear, fear leads to hate, hate leads to anger, anger leads to suffering. Φυσικά η ζωή δεν είναι βιβλίο να την διαβάσεις για να την μάθεις και ότι και αν σου πούμε εμείς εδώ θα πας και θα κάνεις το αντίθετο γιατί πολύ απλά δε το έχεις ζήσει, which is ok γι' αυτό λέγεται και ζωή.
subdee Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Λαλαλαλαλαλαλαλαλα.... Ακόμα να τελειώσει ο Αύγουστος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.