skiabox Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Τελικα η παστα μεταξυ επεξεργαστη και ψυκτρας εξαφανιζεται οσο περναει ο καιρος? Και αν ναι γιατι βλεπω καποιους χρηστες να λενε οτι μετα απο πολλα χρονια τα laptops τους δεν ζεστενονται καθολου? Εγω αυτη τη στιγμη με cooling base και undervolting παιζω γυρω απο τους 60 βαθμους κελσιου (core duo T2250). Θεωρειται καλη αυτη η θερμοκρασια? Λετε με προσθηκη παστας να δω εντυπωσιακη διαφορα?
phanispal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν εξαφανίζεται όσο περνάει ο καιρός, εξατμίζεται... Αν είσαι idle στους 60C, σε full load θα είσαι 75+, οπότε δε θα το έλεγα ακριβώς καλή θερμοκρασία...
skiabox Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 phanispal : πανω απο 65 δεν παω ποτε γιατι εκει ενεργοποιειται και το ανεμιστηρακι του υπολογιστη! (τωρα ειμαι στους 54)
irahara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δηλαδή αν σήμερα παίξεις κανά game η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσεις του 75 c, εκτός βέβαια αν ο φορητός δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών οπότε πράγματι οι 65 είναι λογικά κοντά στο ανώτατο όριο. Τώρα είμαι στους 50 c με το φορητό της υπογραφής μου ενώ πριν λίγες μέρες ανέβασα έως 76 παίζοντας STALKER.
alex2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Πάντως την ίδια απορία έχω και εγώ. Έχω ένα παλιό Fujitsu που κάθε 6 μήνες θέλει πάστα καθώς έχει εξαφανιστεί. Φυσικά και δεν είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά υποθέτω ότι γίνεται λόγω υψηλών θερμοκρασιών και ίσως κακής ποιότητας πάστας. Πάντως και με cooling base αλλά και με undervolting δεν είναι καλή η θερμοκρασία σου. Μήπως το δωμάτιο όμως είναι πολύ ζεστό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.